פורסם 2006 במרץ 1819 שנים http://www.wwe.com/schedules/events/eventdetail/?id=2318540מי בא?!?אני כנראה בשורות הראשונות
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים link=topic=172162.msg1467525#msg1467525 date=1142708815]OMFG ! אני שם !אבל .... ¤389, ¤349, ¤299, ¤239, ¤199, ¤149גם אני שם!מישהו יודע איפה זה יתקיים, איפה משיגים כרטיסים וכו'?
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים בשנים האחרונות הם די ירדו ברמהמיתאבקים כמו STONE COLD \דרוק\מיק פולי ועוד הרבה עזבו או שמיתאבקים קצת מאודנותנים למיתאבקים בינונים כמו סינה וקורט אנגל להיות אלופיםויש יותר מידי חדשים שלא מענינים ביכלל כמו רנדי הורטון \קרליטו\פילי וכווגם למיתאבקים המענינים שנישארו אין הרבה קרבות הקברן לדוגמה בא והולך כל הזמןככה שאני ימשיך ליראות WWE מול המסך אבל אני לא ישלם כסף וזמן בישביל ליראות פרק רגיל ובחורות מכוערותשחושבות שהם יפותפעם היתה את סיביל שהיא עוד היתה צעירה אבל היום כולן כונפות
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר בשנים האחרונות הם די ירדו ברמה מיתאבקים כמו STONE COLD \דרוק\מיק פולי ועוד הרבה עזבו או שמיתאבקים קצת מאוד נותנים למיתאבקים בינונים כמו סינה וקורט אנגל להיות אלופים ויש יותר מידי חדשים שלא מענינים ביכלל כמו רנדי הורטון \קרליטו\פילי וכו וגם למיתאבקים המענינים שנישארו אין הרבה קרבות הקברן לדוגמה בא והולך כל הזמן ככה שאני ימשיך ליראות WWE מול המסך אבל אני לא ישלם כסף וזמן בישביל ליראות פרק רגיל ובחורות מכוערות שחושבות שהם יפות פעם היתה את סיביל שהיא עוד היתה צעירה אבל היום כולן כונפות מה זה השטויות האלו זה הכל הצגה מה אתה בן 5??!? הולכים לשם כדי להנות מההצגה והצחוקים ולהיות חלק ממנה אני וחברים הולכים להכין שלטים והכל ;D למי איכפת ש אין יותר את stone cold הוא גם ככה מעפן משעמם כמו בלוק מיק פולי מופיע לפעמים אבל הוא כבר זקן זה כבר מגעיל לראות אותם מתאבקים שהם זקנים ( תראה את ריק פלייר ו הלק הוגן, זה כבר עצוב ) וגם ככה ג'ון סינה לא בא אבל יהיה בטיסטא!! וריי מסטיריו והכי אני מת לראות את malina ו הכוסית של JBL ואת הבוגי מןןןןן הוא כזה קורעעעעעע :lol: im the the boogyyy man and im coming to get you hehehe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.