פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אז הנה חדשות בשבילכם - הם כולם עושים את זה. כולם מכפישים ומדברים שטויות ומבזבזים כספי ציבור יקרים על קמפיינים ששווים לתחת של סוס מת. ואני אוהבת להגיד אבנים קרות... זה כמו ביצים סגולות.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים בורג, אם אתה לא רואה שכולם אבל כולם (וזה למעשה המטרה של התעמולה, וזאת לא רק דעתי, בניגוד למה שאמרתי קודם) מזלזלים באינטלגנציה של הבוחר, אז איזה זכות יש לך להגיב בכלל.מספיק להיות פנאט, resistance is not futile, וignorance is not a bliss, Free thinking is an asset and a bliss.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים בניגוד לקדימה, התשדירים של הליכוד לא מזלזלים באינטליגנציה של הבוחר, אלא מנסים להעיר אותו מהתרדמת שלו. :-Xלמרבה הצער, Ignorance is a Bliss... :-\
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים גם לי יש חולצה כזאת, אבל למרות שזה נחמד, ודיי "מגניב", המשפט הזה לא נכון (אלא בדברים מסויימים)
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר אז הנה חדשות בשבילכם - הם כולם עושים את זה. כולם מכפישים ומדברים שטויות ומבזבזים כספי ציבור יקרים על קמפיינים ששווים לתחת של סוס מת. ואני אוהבת להגיד אבנים קרות... זה כמו ביצים סגולות. תגידי מה שאת רוצה אבל מה הקשר ??? ??? ??? ??? ??? ??? מה זה ביכלל ביצים סגולות ??? ??? ??? ???
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר בתור בתול בן 28 ציפיתי שדווקא תבין. ;D ...סטגאדם!!! D למה את חושבת שאני בתול אולי אני מזין כבשים
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים דריה, למה את כזו אכזרית? : בימים כאלה אני שמח שאין לי טלוויזיה ;D אבל מה שאני זוכר מהפעמים הקודמות, חוץ מהירוקים, כל המפלגות תמיד הכפישו אחת את השנייה ושידרו "סירטי איימה" של מה יקרה אם לא יבחרו בהם אלא במישהו אחר. אני לא מבין על מה אתם מתפלאים סטון, זה מ*יין... מזין זה מאכיל... אתה לא רוצה להאכיל כיבשה עם ה*** שלך... לא נעים :-X
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר אתם הורגים אותי מסרטי אימה לסטון קולד מזי(י)ן כבשים, אתם שרוטים באמא שלי היתי טבח צבאי בזמנו היו לנו הרבה בדיחות כאלה :screwy:
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אתם הורגים אותי מסרטי אימה לסטון קולד מזי(י)ן כבשים, אתם שרוטים באמא שלי שמע, סטון מ*** כיבשה זה באמת סרט איימה ככה שלא סטינו מהנושא
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים יש משהו כל כך עלוב בדרך בה מנסה ביבי לפנות לבוחרים, כאילו מזלזל באינטיליגנציה שלהם. אני מאמינה שזה מה שאבנים קרות מנסה להגיד. וזה עובד.. אהמ אהמ * שיעול שיעול * "בחרת קדימה קיבלת מאחורה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.