פורסם 2006 במרץ 1819 שנים ראיתי חלק קטן מתשדיר של הליכוד ואמרתי לעצמי למה ביבי מיתמודד לכנסתהוא יכול להיות בתעשית הסרטים בהוליווד ולעשות סירטי אימה מעולים(ראיתי תתשדיר אם החומה ושדה התעופה -אם הטילים 6 קמ וכו)אני מצביע ליברמן דרך אגב ככה שעל תחשבו שאני משוחדאבל אני שואל את עצמי איזה אנשים יכולים להאמין לתשדירים האלה?
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים בתשדיר של הטילים-6 ק"מ הוא השתמש כבר ב92ועל זה נאמרביבי זה אותו הביביפעם אחת לא הספיקה?
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אבל אני שואל את עצמי איזה אנשים יכולים להאמין לתשדירים האלה?שמת לב מה הדעה של עמרי?מעניין איך תגיבו כשזה יהפוך למציאות..אחד כמוהו לא יזוז ממנה וימשיך להאמין בה....
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אם התשדירים של הליכוד נראים לכם כמו סרט אימה, אז תתארו לכם איך זה יהיה לחיות בתוך סרט אימה. :errrr:
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר אם התשדירים של הליכוד נראים לכם כמו סרט אימה, אז תתארו לכם איך זה יהיה לחיות בתוך סרט אימה. :errrr:להזכיר לך שפרס היה ראש ממשלה? :errrr:וכן ביבי נילחם במחבלים הרבה יותר טוב ופרס בצורה אומללה והיו יותר פיגועים בתקופתו אבל לא היה אף פיגוע ענק כמו ב11 בספטמבר
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים יש משהו כל כך עלוב בדרך בה מנסה ביבי לפנות לבוחרים, כאילו מזלזל באינטיליגנציה שלהם. אני מאמינה שזה מה שאבנים קרות מנסה להגיד.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר יש משהו כל כך עלוב בדרך בה מנסה ביבי לפנות לבוחרים, כאילו מזלזל באינטיליגנציה שלהם. אני מאמינה שזה מה שאבנים קרות מנסה להגיד. נכון
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים שמע, כשמפלגה מציגה לציבור את המצע והמטרות שלה - זה לגיטימי, אבל כשהמפלגות עסוקות בלהכפיש אחת את השניה ובכלל, להתנהג כמו חבורה של בבונים שזורקים צואה אחד על השני ברגע של זעם, זה באמת מיותר.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים יש משהו כל כך עלוב בדרך בה מנסה ביבי לפנות לבוחרים, כאילו מזלזל באינטיליגנציה שלהם. אני מאמינה שזה מה שאבנים קרות מנסה להגיד. מי שמזלזל באינטליגנציה של הבוחרים זה שמאלמרט וחבר מרעיו עם הקריאה הפתטית "קדימה" לעתיד יותר טוב (רוצה לומר "קדימה לאבדון")! דרך אגב, זה לא אבנים קרות, אלא קר כאבן. במחשבה שניה, קדימה לא מזלזלת באינטליגנציה של הבוחרים שלה, מכיוון שהבוחרים שלה הם משוללי אינטליגנציה בעליל.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים במחשבה שניה, קדימה לא מזלזלת באינטליגנציה של הבוחרים שלה, מכיוון שהבוחרים שלה הם משוללי אינטליגנציה בעליל. אמר הפנאט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.