עבור לתוכן

מה זה מחירו של הX5L עלה ב24 שעות

Featured Replies

פורסם

ו.....

תקנה אותו כבר...(במקום להתבכיין על המחיר..)..

פורסם
  • מחבר

עוד חודש ככה אם היה לי כסף נראה לך הייתי יושב עם כסף ומדבר

עוד חודש כנראה הוא יהיה בשירותי :)

פורסם

מה עלה זה דגמים שונים :screwy:

פורסם
  • מחבר

מה אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך?

אני אומר שדגם ה 30 עלה 1790 ועכשיו 1930 ומשהו וכנ"ל דגם ה 20..

פורסם

הדגם של ה30 אף פעם לא עלה 1790, זה היה מחירו של גרסת ה20

פורסם

מה אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך? נשמע שאתה חזק בנושא

האבל תקרא או שאתה לא שם לב, או שאין לך זיכרון מי יודע מה,כי לפני בערך 5 שבועות קנינו X5L 30GB ולא הייתה חנות שמכרה במחיר נמוך מ1900

אני אומר שדגם ה 30 עלה 1790 ועכשיו 1930 ומשהו וכנ"ל דגם ה 20..

טוב כנראה שאתה ממש מבולבל כי בחיים הX5L לא עלה 1790 ל30GB

אתה מתבלבל בין הX5 לX5L כי המחירים שאתה נותן אם תבדוק בZAP הנמוך זהה לX5 ויקר לX5L

:screwy: :screwy: :screwy:

אולי מרוב תרדים שאתה פותח בנושא כבר אין לך מושג על מה אתה מדבר

פורסם

למה לתקוף ? הבחור צודק, היה יום שבו מחירו של הנגן X5L 30GB היה 1790ש"ח, גם אני התפלצתי, אבל זו הייתה כנראה טעות ואחרי כמה שעות זה תוקן

ונמכר במחיר הגבוה, יש להם כמה פשלות לzap האלה ...ראיתי כבר כמה מקרים שכתוב מחיר מסויים וכשנכנסים לחנות מוצאים את המחיר שונה.

פורסם

לא חסר שגיאות במחירים ובפירוט של המוצרים בזאפ...

פורסם
  • מחבר

למה לתקוף ? הבחור צודק, היה יום שבו מחירו של הנגן X5L 30GB היה 1790ש"ח, גם אני התפלצתי, אבל זו הייתה כנראה טעות ואחרי כמה שעות זה תוקן

ונמכר במחיר הגבוה, יש להם כמה פשלות לzap האלה ...ראיתי כבר כמה מקרים שכתוב מחיר מסויים וכשנכנסים לחנות מוצאים את המחיר שונה.

:xyxthumbs:

BmsKlane -תמשיך לקבל מאחור אחי :xyxthumbs:

פורסם

DAVIDD - מה אתה עושה את עצמך שאתה לא מפגר

אתה כבר יותר משבוע תוכן מים על הX5L

FAG

פורסם

אתה טועה קצת בניסוח, וזה משנה את המשמעות של המשפט.

המחיר לא השתנה זו פשוט טעות בזאפ וזהו.

גם אם בזאפ היה רשום שX5L 30GB עולה 1790 אף אחד לא היה מוכר לך במחיר הזה, כי זהו מחירו של X5L 20GB.

פורסם

אני לא טועה בניסוח ... הייתה חנות שמכרה במחיר הזה, או זה מה שהיה כתוב באתר החנות לפחות .. יום אח"כ זה שונה למחיר 1939 ש"ח . עכשיו זה ברור לך ?

הטעות בזאפ הייתה בנוגע למשרדיה שנטען בזאפ כי מוכרים את המכשיר ב-100ש"ח פחות ממה שהיה כתוב באתר של משרדיה .

עכשיו תפסיקו לדוש בנושא הטיפשי הזה ... הנגן מעולה ואנשים מוכנים לשלם עליו סכומים גבוהים לכן אין סיבה שירד המחיר במיוחד לאור העובדה שלא יצא בינתיים דגם מחליף לו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים