פורסם 2006 במרץ 1819 שנים חשבתי לעשות על מדע בדיוני , אבל אני אצטרך למלא הרבה עמודים רק מהראש , ואין לי כוח לזה . למישהו יש רעיונות לנושאים מעניינים שגם קל למצוא עליהם חומר באינטרנט לפרוייקט ? ( בפרוייקט אני צריך להציג כמה שאלות ולענות עליהם )
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מילחמת ויטנםהמהפכה הצרפתיתיתפתחות המחשביםקיצד גדלו הביגנז של לואיסנה לופיליטו בזמן כל כך קצר ;D (האחרון בצחוק כמובן)
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים יש עוד רעיונות מלבד מלחמות ? תקופת היורה היתפתחות הטכנולוגית במאה ה20 היתפתחות כלי הרכב למה אל באנדי אוהב ביגנז ושונא תרנגולות :lol:
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מהיא השפעת מחסור בשינה על בני הנוער.השפעתו של וינסטון צ'רצ'יל על תוצאותיה של מלחמת העולם ה2.השפעת הגלובליזציה על התרבות המודרנית.ממש לא חסרים נושאים.אני עוד שבוע ניגש לבגרות בע"פ עם השאלת חקר שנתתי לך על צ'רצ'יל.מוגש על 100.אחלה עבודה, נוסא טוב, ויש המון מידע באינטרנט.
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מרתין לותר קינג!!!! אני עשיתי עליו [הגשתי את העבודה לפני שבועיים אני כיתה יא']
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מהיא השפעת מחסור בשינה על בני הנוער. השפעתו של וינסטון צ'רצ'יל על תוצאותיה של מלחמת העולם ה2. השפעת הגלובליזציה על התרבות המודרנית. ממש לא חסרים נושאים. אני עוד שבוע ניגש לבגרות בע"פ עם השאלת חקר שנתתי לך על צ'רצ'יל. מוגש על 100. אחלה עבודה, נוסא טוב, ויש המון מידע באינטרנט. מעניין מאיפה לקחת את זה
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים the renaissanceThe reformationHenry VIII's WivesThe male dickThe female vagina...more stuff...
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אני עשיתי על השמנת יתר בקרב בני נוער. תעשה על האינטרנט או על מחשבים.(חבר שלי עשה על סיגריות, והיה לו מקור מידע טוב מאוד).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.