עבור לתוכן

פתרון מקורי שעובד לגבי בעית הלחות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, זמן רב לא הייתי בפורום זאת בגלל שהייתי בחו"ל היה סבבא אם תרצו תקבלו תמונות, אבל שם עלה לי רעיון בזמן קניית נעלי NIKE והחלטתי לשתף אתכם אז כך:

כידוע בקופסאות הנעליים יש מן שקיות נייר קטנות עם גרגרים משונים !!!

עכשיו בזמן שאני מחליט איזה נעל לקנות אני שואל את המוכר למה משמשות השקיות הללו והוא אומר לי כך:

הם משמשות לשמירה על עור הנעליים מפני לחות שהורסת את העור, ואז פתאום קפץ לי רעיון :o אם זה פותר את בעיית הלחות בנעלים זה יכול לפתור את בעיית הלחות במחשב, לא ??? , אז כן :smoke:

פשוט ביקשתי ממנו את כל השקיות של הקופסאות נעליים שנמכרו, חזרתי לארץ עם 570 שקיות כאלו בערך, אחרי שהתארגנתי בניתי קופסא קטנה מקרטות ושם שמתי 100 יחידות של שקיות, והאומנם..... זה באמת עובד :jump::jump::jump::jump: !!!!

אחרי שבוע פתחתי את המחשב וגיליתי להפתעתי שהם קצת רטובות הם באמת שספגו את הלחות עכשיו אין לי לחות במחשב ואני מאושר !!!!

מומלץ בחום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז מה אתם אומרים, גם אתם רצים לחנויות הנעלים בארץ :hi:

פורסם

למה שתיהיה לחות במחשב ? וכן זה רעיון ממש נחמד ויעיל :D

פורסם

למה שתיהיה לחות במחשב ?

כי אם מחברים מזגן ישירות על המארז תיווצר לחות - לחות = קצר.

אם זה באמת סופג את הלחות אז אפשרי להזרים אוויר קר מהמזגן ישירות למחשב...

קבל ח"ח על הפיתרון :xyxthumbs:

פורסם

לא הייתי בוטח בזה

פורסם

:kopfpatsch:

מזגן מיבש את האוויר!! הוא לא מוסיף לחות.....

פורסם

אה באמת ? תנסה נראה מה יקרה

פורסם

אבל שחלק קר בא במגע עם אוויר חם נוצרת לחות!

פורסם

תגידו, איפה חייתם כל השנים האלה? כמעט כל HDD ולוח אם שתקנו היום מגיעים עם שקית או שתיים של זה. למעשה, היום סידרתי את הספריה וזרקתי כמה כאלה... מה שכן, לשים אותם בתוך המארז... המף. נשמע מעניין.

פורסם

אבל שחלק קר בא במגע עם אוויר חם נוצרת לחות!

כן, אבל זו לחות שכבר קיימת באוויר ולא מזיקה. עובדה שכל המחשבים פועלים מעולה גם בימים שבהם הלחות היחסית היא 90%.

וחוץ מזה כבר שנים שיש קופסאות לספיחת לחות. מוכרים את זה באייס והום סנטר.

עריכה: The Master, זה באמת רעיון מקורי ויפה. אבל פשוט אין "בעית לחות". ואם יש ניתן לפתור אותה בדרכים קלות יותר.

פורסם

צריך ליצור מצב שבו יש אוויר קר מהמזגן בתוך המארז כל הזמן ושהוא לא מתנגש עם אוויר חם שבא ממקור חיצוני אחר כמו עוד מאוורר חייבת להיות זרימת אוויר רק מהמזגן ושהמארז יהיה קר כל הזמן אחרת לחות ולחות = קצר.

פורסם

צריך ליצור מצב שבו יש אוויר קר מהמזגן בתוך המארז כל הזמן ושהוא לא מתנגש עם אוויר חם שבא ממקור חיצוני אחר כמו עוד מאוורר חייבת להיות זרימת אוויר רק מהמזגן ושהמארז יהיה קר כל הזמן אחרת לחות ולחות = קצר.

התערבבות של אוויר חם עם קר לא יוצרת לחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים