פורסם 2006 במרץ 1719 שנים HE'S ALIVE ! סוף סוף שגיא, התגעגעתי בנוגע לתמונה- תמונה יפה, העצים עושים מן מסגרת טבעית מסביב שממקדת את הספסל. העיבוד עצמו טוב אבל הרקע פשוט שרוף לחלוטין, אם כי אם היה שם משהו אז זה לא היה מבליט את הספסל כל כך. כך שיש היגיון בשריפת הרקע.
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים תמונה מעולה! אין מילים!!!אין מה להוסיף על זה...אהבתי מאוד את העריכה, יש בה משהו שאין במקור, יותר טובה לפי דעתי (:
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים אין מה להוסיף על זה...אהבתי מאוד את העריכה, יש בה משהו שאין במקור, יותר טובה לפי דעתי (:יש בה "אווירה" ;Dבטוח ב 100% שדני (מנהל הפורום) לא יואהב את העריכה...
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים יאהב, לא יאהב...כל אחד והטעם שלו, לדעתי החום והמריחה הזאת מכניסים יותר חום לתמונה ואפקט שכאילו רואים בו את הקרניים של השמש (:
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים HE'S ALIVE ! סוף סוף שגיא, התגעגעתי בנוגע לתמונה- תמונה יפה, העצים עושים מן מסגרת טבעית מסביב שממקדת את הספסל. העיבוד עצמו טוב אבל הרקע פשוט שרוף לחלוטין, אם כי אם היה שם משהו אז זה לא היה מבליט את הספסל כל כך. כך שיש היגיון בשריפת הרקע. מסכים עם מה שאמרת בנוגע לעצים, אם כי בקשר לשריפה לדעתי זה לא מוסיף, לפחות לא שריפה ברמה כזו, אם ניתן יהיה לשנות איכשהו את השריפה, להוריד את כמות השריפה, אני מאמין שהתמונה תשתפר. בקשר לעריכה, לדעתי היא טובה יותר מהמקור. לדעתי החום והמריחה הזאת מכניסים יותר חום לתמונה ואפקט שכאילו רואים בו את הקרניים של השמש (: מסכים.
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים אם כי בקשר לשריפה לדעתי זה לא מוסיף, לפחות לא שריפה ברמה כזו, אם ניתן יהיה לשנות איכשהו את השריפה, להוריד את כמות השריפה,אני מאמין שהתמונה תשתפר.אני חושב שאם יורידו את השריפה אז התמונה תיהיה פחות מיוחדת ומעניינת.
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים נכון שהשריפה בעצם מדגישה את הספסל ונותנת את האופי של התמונה, לא התכוונתי שצריך להוריד את השריפה,אלא שתהיה פחות שרופה אם אתה מבין למה אני מתכוון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.