פורסם 2006 במרץ 1719 שנים המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד.4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים אני היה לי מעבד כזה בדיוק (לפני המחשב שיש לי עכשיו)עם לוח של אסוסזה לא בדיוק OC כי אתה לא יכול לשלוט על הבאס ומחלקים וכל זהאני זוכר שהיה לי רק אפשרות לשנות את המהירות של המעבד מ1600 ל2133 משהו כזה
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אף פעם לא היה לי לוח אינטלאיך הלוחות שלהם מחשבים בשוק עומת לוחות צד שלישי??
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מבחינת יציבות וביצועים הם מצויניםאבל אין שום, פשוט שום אופציה ל-OC או טוויקינג
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אז מי שרוצה יציבות וביצועים יכול בביטחון לקחת אינטל אינטל מיצרים לוחות 939 ל ?
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אז למערכות שמיועדות להיות סטוק הם טובים?מה האינטרס של אינטל לבטל כל אפשרות לOC??אל תהיה מסטול! איך אינטל ייצרו לוחות לסוקט של AMD!!
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אז מי שרוצה יציבות וביצועים יכול בביטחון לקחת אינטל אינטל מיצרים לוחות 939 ל ? כן אבל זה לא שווה את האיבוד כל אופציה ל-OC עתידי ואינטל לא מייצרים לוחות ל-939 הם יכולים, אבל זה לירות לעצמם ברגל אז למערכות שמיועדות להיות סטוק הם טובים? מה האינטרס של אינטל לבטל כל אפשרות לOC?? אל תהיה מסטול! איך אינטל ייצרו לוחות לסוקט של AMD!! הם טובים, אבל עדיין לא שווה את ההקרבה האינטרס של אינטל לבטל כל אופציה ל-OC היא שאם תרצה מעבד יותר חזק תקנה מעבד יותר חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.