פורסם 2006 במרץ 1719 שנים בזמן האחרון שמתי לב שכרטיס המסך שלי מתחמם יותר מידי, בדקתי אותו קצת מקרוב ופתחתי את ההיטסינק, המאורר שלו כבר לא מסתובב כמו שצריך, אז החלטתי לקנות אחד חדש, אז אני שואל איזה כדי לקנות, בתקציב של 200, פלוס מינוס 50כרטיס מסך הוא Nvidia GeForce 6600GT 128MB של Point of view
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מחבר מתחמם: פעולה בה אנרגיה קינטית מושרת על גוף מה שגורם לחלקיקים של אותו ש גוף להתנודד מהר יותר ;Dמתחמם זה שאני משחק במשחק ולאחר זמן מה המשחק משתתק, אין צליל, שום דבר לא זז, אותה התמונה נשארת תלוייה על המסך עד שאני מאתחל את המחשב ... זה יכול להוציא אותך מהכלי אחרי כמה זמן ...וכן כבר בדקתי את כל האפשרויות, כשאני מאתחל הכרטיס מסך רותך, זה לא המעבד כי אני בודק את הנתונים בביוס, ושם זה לא עולה על 57C (מאבד Prescotte)
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מתחמם: פעולה בה אנרגיה קינטית מושרת על גוף מה שגורם לחלקיקים של אותו ש גוף להתנודד מהר יותר ;Dמתחמם זה שאני משחק במשחק ולאחר זמן מה המשחק משתתק, אין צליל, שום דבר לא זז, אותה התמונה נשארת תלוייה על המסך עד שאני מאתחל את המחשב ... זה יכול להוציא אותך מהכלי אחרי כמה זמן ...וכן כבר בדקתי את כל האפשרויות, כשאני מאתחל הכרטיס מסך רותך, זה לא המעבד כי אני בודק את הנתונים בביוס, ושם זה לא עולה על 57C (מאבד Prescotte)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחוקירור כמו הסיילנסר זה מצויין לך...
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מחבר אוקיי ... חיפשתי קצת ומצתי שלוש אפשריותArctic Cooling NV Silencer 6Zalman VF700-Cu LED VGA Collerאז מה עדיף?, VF700-CU וא Silencer? כי על פי מה שהבנתי ה- VF700-Cu גם עצבני
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים ודרך אגב לגבי גודלהסיילנסר בתמונות נראה קטןבמציאות הוא בגודל של כף יד של מבוגר וטיפה גדול יותר
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מחבר שיט !!!!!! בדקתי באתר היצרן ו הוא לא מתאים ל - GeForce 6600 GT AGP נו באמת .... רק לכרטיס מסך הזה הוא לא מתאים, וזה בדיוק מה שיש לי ... נו טוב, לפחות אני לא צריך להתלבט יותר ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.