עבור לתוכן

קירור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שכרטיס המסך שלי מתחמם יותר מידי, בדקתי אותו קצת מקרוב ופתחתי את ההיטסינק, המאורר שלו כבר לא מסתובב כמו שצריך, אז החלטתי לקנות אחד חדש, אז אני שואל איזה כדי לקנות, בתקציב של 200, פלוס מינוס 50

כרטיס מסך הוא Nvidia GeForce 6600GT 128MB של Point of view

פורסם

אתה יכול לקנות סיילנסר.

הם עולים בסביבות 150 שקל ועושים עבודה טובה מאד!

פורסם
  • מחבר

נראה קטן למדי, אני צריך משהו עצבני, כי אני מתכנן OC

פורסם

א. הוא מספיק עצבני תאמין לי..

ב. תגדיר מתחמם...

פורסם
  • מחבר

מתחמם: פעולה בה אנרגיה קינטית מושרת על גוף מה שגורם לחלקיקים של אותו ש גוף להתנודד מהר יותר ;D

מתחמם זה שאני משחק במשחק ולאחר זמן מה המשחק משתתק, אין צליל, שום דבר לא זז, אותה התמונה נשארת תלוייה על המסך עד שאני מאתחל את המחשב ... זה יכול להוציא אותך מהכלי אחרי כמה זמן ...

וכן כבר בדקתי את כל האפשרויות, כשאני מאתחל הכרטיס מסך רותך, זה לא המעבד כי אני בודק את הנתונים בביוס, ושם זה לא עולה על 57C (מאבד Prescotte)

פורסם

תחפש בפורום היו קרוב ל 500000 דיונים על השאלה שלך

פורסם

מתחמם: פעולה בה אנרגיה קינטית מושרת על גוף מה שגורם לחלקיקים של אותו ש גוף להתנודד מהר יותר ;D

מתחמם זה שאני משחק במשחק ולאחר זמן מה המשחק משתתק, אין צליל, שום דבר לא זז, אותה התמונה נשארת תלוייה על המסך עד שאני מאתחל את המחשב ... זה יכול להוציא אותך מהכלי אחרי כמה זמן ...

וכן כבר בדקתי את כל האפשרויות, כשאני מאתחל הכרטיס מסך רותך, זה לא המעבד כי אני בודק את הנתונים בביוס, ושם זה לא עולה על 57C (מאבד Prescotte)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וקירור כמו הסיילנסר זה מצויין לך...

פורסם
  • מחבר

אוקיי ... חיפשתי קצת ומצתי שלוש אפשריות

Arctic Cooling NV Silencer 6

Zalman VF700-Cu LED VGA Coller

אז מה עדיף?, VF700-CU וא Silencer? כי על פי מה שהבנתי ה- VF700-Cu גם עצבני

פורסם

הסיילנסר מוציא את החום מהמארז ולכן טוב יותר. לך עליו ולא תתחרט.

פורסם

ודרך אגב לגבי גודל

הסיילנסר בתמונות נראה קטן

במציאות הוא בגודל של כף יד של מבוגר וטיפה גדול יותר

פורסם
  • מחבר

נו טוב, נקנה ונראה !

פורסם
  • מחבר

שיט !!!!!! בדקתי באתר היצרן ו הוא לא מתאים ל - GeForce 6600 GT AGP נו באמת .... רק לכרטיס מסך הזה הוא לא מתאים, וזה בדיוק מה שיש לי ... :bash:

נו טוב, לפחות אני לא צריך להתלבט יותר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים