פורסם 2006 במרץ 1819 שנים לדעתי קריאה לא נכונה של המעבד החדשP4 1.5 לא יהיה ב-24 מעלותלמה? לי יש 1.7 בלי אוברקלוק הוא ב21 פלוס מינוס
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים זה לא הגיוני ! ליבת הוילמייט היא ליבה חמה הרבה יותר מהנורת'ווד החיישנים מזייפים !
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים ה 1.7 עם קירור סטוק ומאוורר 92 ומארז מאוורר ביותר(וגם בלי דלתות) ב32 מעלות והוא נמצא באובר של 18 אחוזכלומר העלתי לו מ100 מגה הרץ ל118 מגה הרץ ובדקתי בספיד פאן ואוורסט וגם בדקתי לפני יומיים בביוס שהמחשב היהבלי אובר קלוק והוא היה על 25 מעלות
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים הנה תמונה של המעלות של המחשב שלי במנוחהאין מצב שספיד פאן הביוס ואוורסט משקריםאהה והמחשב שלי עדיין באותו אוברקלוק (118 מגה הרץ)איך כל השאר כלומר המתח וכל מה שרשום שם למטה זה טוב או שצריך לעשות משהו??[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים הטמפ' שיש לידה סימן של צ'יפ זה הNB ולא המעבד פשוט אין לך חיישן כנראה או שהוא דפוק
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מהההההההההההההה אתה רציני שזה לא המעבד?תמיד חשבתי שהAUX זה המעבד שיטטאם AUX זה לא המעבד אז מזה?
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מי אמר לך שה-AUX זה מעבד?בד"כ מעבד לא מופיע בתור AUXAUX זה קיצור של Auxilary שזה משהו חיצוני
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים לא מחובר לי שום דבר חיצוני במחשב וגם לא בUSBוגם שאני עושה בדיקות מאמץ בפרים 95 אז הטמפ ב-AUX עולה
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים לא יודע, אני תמיד חשבתי שזה המעלות של המחשב אז זה הייה ברור שהיא תעלה במאמץאבל כנראה שטעיתי.אבל עכשיו אני לא יודע מזה ה-AUXאם מישהו יודע בבקשה תגידו לי מזהאההה ועוד משהותגידו יש מצב שאין לי טמפ של מעבד בגלל שהלוח שלי של חברת אנטיזכןהחברה היא OCTEK הדגם הוא P4X266A-A4Pפירסמתי כבר 3 פעמים בפורום שיעזרו לי למצוא ביוס, דרייברים או כל דבר שקשור ללוח שלי ולא מצאו כלוםניסיתי באתר בית שלהם כל דרך אפשרית למצוא את הלוח ואפילו אין שם את הדגם ואת הכלוגם יש שם שיטה לבדוק את הלוח לפי מספרים ובדקתי ושלי הוא לפנטיום 2 או 3זה לא הגיוני כי יש לי את החשמל הזה של ה4 חיבורים (ה2 צהובים ו2 שחורים) והוציאו את החיבור הזה רק מפנטיום 4אז אני משתגע ולא יודע מה לעשות.אחים שלי בבקשה תעזרו לי למצוא משהו ללוח המעפן שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.