פורסם 2006 במרץ 1819 שנים בקרוב יוצא הדיסק עם הטראקים מהדיוידי...חסכתי לי את העניין הזה ופשוט הפכתי את הפסקול של הDVD (מקורי דרך אגב עלה לי 99 שקל) לקובץ WAV..והופה ישר לאוטו..
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים זה כן , סתם טראנס פרימיטיבי וג'נרי , אין בו שום דבר יחודי לדעתיסקאזי זה הרכב:אשר סוויסהאסף ביווסתכניסו את זה לראש!
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אנחנו יודעים אשר סויסה הבחור עם השיער הארוך והעגיל בשפה.. אסף ביווס הבחור עם השיער הארוך בלי העגיל בשפה..(והזקן).
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אני לא מת על טראנסים, אבל Hit and Run אדיר! אתמול (/היום בעצם) הייתי בלכת- וכרגיל בערך ב 5:15 היה את Hit And Run.................. כל הרחבה (ועדיין היה דיי מלא) פשוט התפרעה! אני הייתי שם ביום חמישי גם שמו Hit And Run וכולם קפצו כמו מטורפים.. אין כמו הלכת אני ממש אוהב את הסלקציה שמה ערס אחד אין במסיבה!
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אני הייתי שם ביום חמישי גם שמו Hit And Run וכולם קפצו כמו מטורפים..אין כמו הלכת אני ממש אוהב את הסלקציה שמה ערס אחד אין במסיבה!לא נכון.... יש עוד איך יש... אבל יש שם פול מצלמות אבטחה אז הם לא עושים צרות
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים לא נכון.... יש עוד איך יש... אבל יש שם פול מצלמות אבטחה אז הם לא עושים צרותביום חמישי אני בחיים לא ראיתי ערס אחד.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר מה אתם אומרים חברים? נהפוך את זה לדיון על סקאזי? הסאב שלי כמעט התפוצץ עם הטיונים שעשיתי לו עם השיר הזה
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים בקרוב יוצא הדיסק עם הטראקים מהדיוידי...הDVD לא שווה אפילו קיסם שיניים אחד...
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים למה אתה אומר שהוא לא שווה?היה לחבר שלי יום הולדת, הזמנו אותו בHOT שיש בידינו בריזרים ואבסולוט עם XL!התחלנו להשתולל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.