פורסם 2006 במרץ 1719 שנים טוב לאחר שכבר מכרתי נגן לפני כמה זמן וראיתי שאני לא יכול בלי זהאני רוצה להשקיע ולקנות נגן טוב ואוזניות מעולות.נגן אני חושב לקחת iaudio u3 שעולה איזה 1100 שקלואז יש לי עוד 400 שקל לאוזניות.הקטע שכבר יש לי px100 אבל הפלסטיק טיפה דפוק והמגעים גם קצת.עדיין אפשר להסתדר איתם מעולה וזה בעיה קטנה מאוד אבל עדיין זהמ עצבן והייתי רוצה איזה אוזניות איכותיות עדיף גם סגורות שאני ברחוב..אם לא אז אולי אני יקח איזה nano 4g בגלל הגודל והנפח שלו שאין לנגנים קטנים אחרים.מבחינת גודל ומראה הייתי מוכן גם ipod video כי הוא ממש יפה ודק וחבל שאין משהו יותר זול וטוב שדומה לורק HD400 החדש אבל לפי מה שראיתי בתמונות הוא שמן כזה.רק אל תגידו לי H10 שונא תנגן הזה מבחינת מראהואוזניות רק סנהייזר קוס וגראדו שיש בזיגזגתודה למי שעוזר...
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים אוקי, בקשר לנגן לא הזכרת שום פרמטרים שאתה רוצה שיהיה בו נתת שני נגנים מתחום שונה לאללה אז נשמח אם תפרט קצת יותר.....ובקשר לאוזניות המלצה שלי על הKOSS PORTA PRO ספינת הדגל של קוס, שוות כל אגורה! ממליץ!
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מחבר לא ראיתי את ה-HD400אבל בתמונות הוא נראה שמן.... וגם לא ממש יפה לטעמי.בכל אופן הפורטה פרו טובות אבל נראות מוזר ויש לי כבר את הpx100שאני יכול להסתדר איתם והם ברמה של הפורטה פרו ואין לי מה לקנות חדש.אז זה רק אם אני קונה למשל את ה-grado sr80 ב-500 שקל או משהו אחר שכבר אולי אוטם את האוזניים.לגבי הנגן האמת שאני ממש מתלבט כי 4-5 ג'יגה למשל יספיק לי אבל יש רק אייפוד נאנו שעולה 1450ואז אני צריך להישאר עם ה-Px100 שלא כאלה גרועות דרך אגב. או לקחת U3 שעולה 1300 ויש לו 2 ג'יגהשזה מעט אבל אפשר להסתדר בגלל התקציב. או ב-1350 HD400 אבל אני לא אוהבת מראה שלו לפי התמונות.קיצר אני מסתבך פה חחח אני רוצה נגן שיתן תתמורה הטובה ביותר לכסף ואוזניות.אני מנסה להכניס לתקציב אוזניות טובות ונגן או בכלל להשאיר את האוזניות שלי.או HD400 +px100 שיש לי כבראו nano4gb + px100 שיש לי או nano 2gb + grado sr80אני פשוט אוהב תמראה של הנאנו והוא ממש נוח לי מבחינת תפריטיםואני לא צריך סרטים וקשקושים כאלההכי טוב נכנס H10 6gb +grado sr80 אני פשוט לא ממש אוהב את המראה שלו, הוא נראה כזה כמו בלוק
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים אחי אתה מסתמך רק על תמונות !! הH10 הוא חתיך רציני!! והוא ממש לא בלוק!!ואני בכלל לא מבין למה אתה מחפש טוזניות חדשות...אתה יכול לוותר על האוזניות להוסיף עוד 100 שקל ולקבל X5
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מחבר מהתחלה לא אהבתי את ה-h10 במראה שלובכל אופן הסיבה שאני רוצה גם אוזניות היא כי אני רוצה משהו ממש איכותימבחינת סאונד...יכול להיות שבגלל זה אני אפילו יקנה איזה אוזניות מטורפות ב-1500 שקלבלי נגןסה"כ גם כשהיה לי את הזן מיקרו לא שמעתי בו בכלל והוא ישב במגרה כי כל הזמן שמעתי בבית מוזיקה ושיצאתי החוצה לא היה לי כח לסחוב את הנגןוגם זה קצת מעצבן ללכת עם זה ברחוב שלא שומעים כלום וזה אפילו מסוכן חחח
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מחבר טוב מצטער על הדאבל פוסטאבל אני כן הולך על נגן mp3התקציב שלו יהיה 1500 בלי קשר לאוזניותהבעיה שאני שהאוזניות שאני יקנה יהיה טובות ויצרכו הגברה טובהולכל הנגנים פרט ל-U3 ולnano יש הגברה נמוכהל-U3 יש 30mw+30mw שזה הכי הרבה שראיתיולnano ראיתי גם שיש 32ohms שזה הרבהלעומת שניהם ל-H10 יש בסהכ 18mw+18mwול-x5 יש רק 20 mwאני צריך משהו ל-GRADO SR60/SR80 שאני יקנה בהמשך..
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אני ממליץ לך לחכות ולנסות להשיג מישהו שטס להונג קונג אני קניתי את האיפוד שלי ב 1100 שקל 4GB נאנו ! זה ממששש זול !!!! ואוזניות אני לא הכי מבין בחברות... אבל אם בא לך קטנות שנכנסות לתוך האוזן אז לך על ה Sony MDREX71LP
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים הU3 הוא נגן חזק ויפיוף, מומלץ מאד ועכשיו גם יצא לו (אם שמעתי נכון) עדכון עברית, אם זה חשוב לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.