עבור לתוכן

שאלה בעניין הגיוס

Featured Replies

פורסם

זו בדיחה שרק חבר'ה משבטה\קרבי בכלליות יבינו... :cool2:

אז כשתגיעו לשם תבינו...

• תגובות 63
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חייב להגיד אחרי שקראתי את כל האשכול

אני ממש N00B במושגים הצבאיים (אין לי מושג מה זה רס"ן, רס"ר או כל דבר אחר חוץ ממ"פו נ"מ)...

ואני שגר בארה"ב עכשיו ויש לי הזדמנות שאלפי אנשים בישראל היו רוצים..

ואותי שחינוכו בבית על אהבת הארץ ולא סתם אהבת הארץ (התנחלויות וכו'...) לימדו אותי טוב מאוד שכל השנים מאז שנולדתי ועד עכשיו הצבא הוא הדבר שמחזיק את ישראל מסביב ל22 מדינות ערב(כן תפתחו אטלס ותספרו..) או במילים אחרות "מזרח התיכון המוסלמי" ושיגיע תורי אני ישרת את המדינה ויגן על דור העתיד ! לאחר 2,000 של תקווה למדינה ועכשיו זה הגיע..

ומתי שתוכנית ההתנתקות יצאה לפעול אבא שלי (שעדין גר בארץ) והוא זה שחינך אותי אמר לי בעצמו לא לחזור לעשות צבא וזאת למה ?? כי שרון הפך את הצבא הזה לצבא פולטי ופשוט מפרק את החלום היהודי ליישב מדינה יהודית (ולא באפריקה כמו שהשמלאנים רוצים)!

אני לפי מה שזכור לי יש לי פרופיל של 82 ואני רוצה להתגייס לנ"מ עקב אבא שלי (ואני כל כך טיפש שבצו ראשון שאלו אותי איפה אני רוצה להיות ואמרתי קרבי אבל לא לצאת להילחם אלא להישאר (רק מראה עד כמה אני טיפש) ואז היא אמרה אה אתה רוצה (המילה של ג'ובניק אבל המקובלת, כי רק אז ידעתי שגו'בניק זה מילת סלנג) ואמרתי שכן אז היא בטח חשבה שאני רוצה ג'ובניק אבל בעצם רציתי קרבי... ואני מקווה שאני יקווה קרבי....

ובשביל הגיוס שאני חוזר אליו ב24 במאי (אבל הגיוס רק ב23 ליולי) אני מתאמן כל יום ! מרים משקולות ועושה הכל לבוא בכושר..( אפילו הסתפרתי marine haircut שזה די דומה לתספורת הצבאית שלנו :P)

למרות שאני די מבין במחשבים אני עדין רוצה שינוי אני מאמין שהצבא מביא שינוי מנטלי ופיזי לבן אדם ואני חושב שזה מה שאני צריך !

בנסוף אני גם לא רוצה בעיות אם אבא שלי בעתיד (אם יקרה משהו לא טוב ואני ירצה לבוא לבקר) בכל מקרה יש לי ערכים משלי ואת ההחלטה כבר עשיתי ואני גם עוד על הערך הכי חשוב לי וזה פינוי אנשינו(צה"ל עומד על צבא הגנה לישראל ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לפנות ולהיות חלק בפירוק החלום היוהדי!)

ואני מצטער אם לקחתי את הדיון למקום אחר...

פורסם

ת'אמת גם אני חושב ככה אבל זה בטח הומור של חיילים...

אגב ההוא שעשה טירונות בשבטה לאן בתותחנים הלכת אחורי זה?

לא הייתי תותחן אלא יעודי לקצונה בתקשוב (קשר"גים).

המשפטים שהוא אמר זה לא ממש הומור של חיילים אלא חלום הבלהות של כל טירון שם, למרות שיש כאן משפטים שאני לא מכיר והרבה שאני מכיר שלא הוזכרו

(יש מצב שאתה בשוק?!

פתח שעון, מזהה עמוד חשמל? 20 שניות!

שנה

שנה)

פורסם

המשפטים שהוא אמר זה לא ממש הומור של חיילים אלא חלום הבלהות של כל טירון שם,

פפפפפחחחחחחח DARK MIND....פתח שעון! איזו קלאסיקה :lol:

הסתממת בשיעור?! נראה לך הגיוני!? "פול-קום" מכיר!?

אהבתי גם את החתימה שלך.....הרבה לא יבינו אותה :D

JHONIE...דעות פוליטיות בצד..אני מצדיע לך! נראה לעיתים שדווקא לאנשים שנמצאים מחוץ למדינה אכפת יותר ממי

שגר בתוכה. אני מאחל לך בהצלחה בהכל ותמסור ד"ש בWALLMART...אני מתגעגע :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים