עבור לתוכן

שאלה בעניין הגיוס

Featured Replies

פורסם

אחי...הנושא ידוע...

אבל כל מה שאמרתי היה מכוון לאלה שמשתמטים...שיכולים לתרום פיזית ומנטלית...אבל מתחמקים בכל מחיר עם מעשיות אלף לילה ולילה שלהם!

כמו חברנו היקר פה:

בולשיט בריבוע ידידי!

לי יש פרופיל 82 ונחש מה? לא רק שהייתי בקרבי...הייתי מפקד צוות ומ"כ טירונים!...

אז never say never....פשוט לא בא לך!

יופי שיש לי 82 אבל אני יודע שעם לצבא היה קצת יותר שכל הם היו נותנים לי מקסימום 64.

בכל מקרה, אני לא חייב לאף אחד הסברים ובמיוחד לא לך, במידה והם ישלכו אותי לקרבי, אני אגיד להם להתראות, ואני אלך לתרום במקום שאני יכול.

לא נוח לך? לא נורא. אני מעדיף ללכת לעשות משהו שבאמת יעזור מאשר ללכת להיות איזה מש"ק ממטרות אחרי שאפילו 3 ימים ראשונים בטירונות אני לא אוכל לשרוד.

• תגובות 63
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יופי שיש לי 82 אבל אני יודע שעם לצבא היה קצת יותר שכל הם היו נותנים לי מקסימום 64.

במידה והם ישלכו אותי לקרבי...

יופי טופי באמת.... רק כותבים את זה "אם" ולא "עם"....אולי בגלל זה דווקא היו צריכים לתת לך 64. [וזה גם "ישלחו"..]

הצבא יודע מה הוא עושה...ולא מוריד פרופיל על שטויות. רק לאנשים שזה באמת מונע מהם לשרת בקרבי ויש להם באמת מגבלות.

המגבלה שלך [חוץ מהאיות] זה שאתה באמת לא רוצה לתרום למדינה ולהגן על המשפחה שלך...ולכן אתה מצפה ל 64... אתה רוצה חיים קלים... אבל זה לא יקרה.

כדאי שתלמד לאהוב את אורך החיים של השירות הקרבי כי זה מה שהולך להיות לך.

אתה מתכנן לומר להם להתראות אם לא ישבצו אותך כג'ובניק? תתעורר מהחלום שאתה נמצא בו! למה זה לא ראיון עבודה פה. אם הם מצאו אותך כשיר-אתה תשרת בקרבי באבואה!.... זו לא תוכניות כבקשתך...וזה מה שכל הצעירים הצ'ונגים חושבים...שהם עושים טובה שהם מתגייסים...

למה אם הצבא היה "מתכופף" ככה כמו שאתה מצפה ממנו....ממזמן כל הצבא הזה היה נהפך לבדיחה... ומתמלא בכל מיני "הראל סקעת-ים" שהיו מסתובבים לנו בקריה...

פאקינג "חייל נולד" היה לנו פה. "נולד לקבול" אשכרה....

פורסם

הצבא יודע מה הוא עושה

צבא הגנה לישראל? ::)

אתה מתכנן לומר להם להתראות אם לא ישבצו אותך כג'ובניק? תתעורר מהחלום שאתה נמצא בו! למה זה לא ראיון עבודה פה. אם הם מצאו אותך כשיר-אתה תשרת בקרבי באבואה!

לא ממש נכון

אם מישהו באמת באמת לא מוכן לעשות קרבי או צבא בכלל ומוכן לעשות מלחמות, הוא לא יעשה.

פורסם

נכון,אתה צודק.

הוא באמת לא יעשה כלום כי הוא ישב בכלא... :locked:

פורסם

יישב בכלא חודש וילך הבייתה

זה אפילו לא כלא. זה מעצר בקו"ם שזה בדיחה.

פורסם

הכי חשוב

אם אומרים לך משטרה צבאית

תגיד לא!!! לא!!! ועוד פעם לא!!!

אל תתפנה

תשתמש בזכות השתיקה

העיקר אל תעלה על שום אוטובוס לפני שאתה יודע לאיפה הוא נוסע

אני שוטר צבאי ( 8) האמת חוקר, אבל בקטנה)

אל תעשה את הטעות שלי

אל תתפנה, תגיד לא

פורסם

למה אם הצבא היה "מתכופף" ככה כמו שאתה מצפה ממנו....ממזמן כל הצבא הזה היה נהפך לבדיחה...

מה אני אגיד לך, כי עכשיו הצבא בכלל לא בדיחה, כי כשאני בא עם פצעים בידיים לעבוד עם אוכל במטבח אומרים לי משהו, כי לחבר שלי הרס"ר אומר לו שהוא יקבל יום חופש על כל משחק שהוא יצרוב לו לפלייסטיישן.

אחי תראה אני מבין אנשים כמוך שרוצים לתרום ולהיות הכי קרביים, אבל אני גם מבין אנשים שרוצים בדיוק את ההיפך, שרואים בצבא 3 שנות בזבוז מהחיים שלהם, שלא רוצים להיות בסכנת חיים, ושרוצים לעשות כמה שפחות ולסיים עם זה, וכן אני ביניהם ואני לא מתבייש לומר זאת.

לי יש את הסיבות שלי (ת"ש 7) , ואולי אם לא היו לי בעיות כאלו ואחרות הייתי חושב אחרת, אבל מכאן ועד ללשפוט אנשים שלא בדיוק כמוך יש מרחק די גדול.

בינתיים תאמין לי אני מרוצה ממה שאני עושה, עובד מטבח, לא צריך לבשל אלא להיות אחראי על הקנקנים, בא ב10 כל יום הולך ב2, בלי שבתות בלי שמירות.

ותאמין לי צריך גם חיילים כמונו שיסדרו שיהיה לך מה לאכול.

פורסם

דבר ראשון קצת עובדות.. על כל קרבי אחד יש 4-5 גובניקים כיום.

בכל מקרה אני לא יצא בהצהרות נגד אנשים כאלה או אחרים פה, אבל בקצרה.

יש הרבה תפקידים גובניקים חשובים ויש כבוד להרבה מהם, אלה שמגיעים לשם כי זה מה שהם יכולים

באמת כל הכבוד להם שהם תורמים את חלקם, אלה שבורחים מקרבי לגוב זה לא משנה גם אם זה גוב חשוב,

הם צריכים להתבייש בעצמם.

אני מתגייס לקרבי ואני הולך לתת 110 אחוז מעצמי, כדי שכל אחד בארץ הזו יהיה יותר בטוח.

פורסם

אדידס8 וקרטר - איפה אתם משרתים?

פורסם

WarMachine

שוב...אני לא מדבר על אנשים עם ת"ש 7! או בעיות רפואיות אמיתיות! אל תגיד לי שאתה לא שומע כל כמה זמן על איזה "גיבור" צ'ונג שמדבר עם כמה חבר'ה על כמה שהוא היתל בצבא ועבד על כולם כדי להתחמק משירות שעלול לשבור לו ציפורן.עליהם אני מדבר ויש מלא כאלה!

אני גם מבין אנשים, שרואים בצבא 3 שנות בזבוז מהחיים שלהם, שלא רוצים להיות בסכנת חיים, ושרוצים לעשות כמה שפחות ולסיים עם זה, וכן אני ביניהם ואני לא מתבייש לומר זאת.

בינתיים תאמין לי אני מרוצה ממה שאני עושה, עובד מטבח, לא צריך לבשל אלא להיות אחראי על הקנקנים, בא ב10 כל יום הולך ב2, בלי שבתות בלי שמירות.

ותאמין לי צריך גם חיילים כמונו שיסדרו שיהיה לך מה לאכול.

תקשיב לי טוב!יש משהו שלא הפנמת!אתה לא חי בארה"ב!אתה חי בישראל!מדינה טיפה בעייתית בכדי להתחשב בחמודים הקושקושים שלא רוצים להיות בסכנת חיים ושרוצים "לגמור עם זה". אנחנו פאקינג מוקפים באויבים,וזה שאתם לא קולטים את זה-זה חמור! סיבה לכך היא גם שהכוחות הקרביים שלנו ששומרים על הגבול ...וגם ה"ג'ובניקים" שמסתכלים כל היום על הרדאר כדי לגלות פריצות בגבול-עושים את עבודתם נאמנה כדי שלא תרגישו מאויימים!

ואתה לא יכול להכחש לעובדה הזו-אחרת אתה חי בסרט!

אם אתה ואני לא נעשה את העבודה הקשה...מי יעשה?!?

הדור הזה נהיה מפונק מרגע לרגע.

לגבי מה שאתה עושה במטבח....אם היית עושה את זה בבסיס קרבי,היית מעניק לחייל קרבי שרק חזר מהשטח\מהשמירה\מהמארב עוד כמה זמן מנוחה וחיוך על הפרצוף שהוא לא צריך להתעסק בשטיפת קנקנים אחרי מה שהוא עכשיו עשה.

היו לי הרבה פעמים שירד לי המוראל כי הייתי סחוט מהמארב או מהשבוע שטח שעשינו...ומייד העלו אותי למטבח...[כמובן עד שנהייתי מפקד ;)]

אך לפעמים יש בזה משהו...שאחד קורע ת'תחת שלו במטבח פעם בכמה זמן כדי שכל החבר'ה שלו יוכלו לאכול... אבל לדעתי צריך לתת את העבודה הזו לאחרים...עם כל הכבוד. גם את השמירות בש"ג.

אדידס8 וקרטר - איפה אתם משרתים?

אני השתחררתי ממזמן...הייתי מ"כ טירונים בתותחנים,ומפקד צוות ברמת הגולן [אחראי על צוות של 10 איש+תומ"ת=תותח מתנייע+נגמ"ש].

פורסם

Adidas, יש לי את כל השיטות בעולם לתמרן את הצבא בצורה שאני רוצה.

אני לא צריך אותם, הם צריכים אותי, עד כמה שאני מוכן לשרת את המדינה (המושחתת) אני לא מוכן לסכן את החיים שלי בשביל זה.

אם אני לא ארצה ללכת לקרבי תאמין לי שאני יכול לצאת משם בכמה ימים, או שאני יכול באמת לסבול בכמה ימים האלה של הטריונות ואז הם באמת יראו שאני לא יכול או על ההתחלה לא לעלות לאוטובוס\ להשיג 21 על שטויות.

פורסם

אני לא צריך אותם, הם צריכים אותי, עד כמה שאני מוכן לשרת את המדינה (המושחתת) אני לא מוכן לסכן את החיים שלי בשביל זה.

אם אני לא ארצה ללכת לקרבי תאמין לי שאני יכול לצאת משם בכמה ימים, או שאני יכול באמת לסבול בכמה ימים האלה של הטריונות ואז הם באמת יראו שאני לא יכול או על ההתחלה לא לעלות לאוטובוס\ להשיג 21 על שטויות.

אם המדינה כזאת מושחטת ואתה לא מוכן לסכן את החיים שלך בשבילה

עדיף שתעבור לארה''ב או למצרים או לא יודע לאן לאנשים כמוך לא מגיע להיות אזרחים פה

אני הולך לטיס\מטכ''ל\צנחנים ואפילו שאני מפחד למות - אני אעשה את זה בשביל המדינה שלי !

שאני אוהב אותה ולא חושב עליה רעות , על האנשים שחיים בה אני חושב דברים אחרים אבל על המדינה אני חושב רק טובוץ

פורסם

אתה בושה למדינה... איזה הורים גידלו אותך? איזה חינוך קיבלת?

באמת אני מעדיף שתעוף מהארץ.לא צריך פה יצורים כמוך.גם ככה עדיף באמת שלא תלך לקרבי...למה כשכולם יסתערו,אתה תלך להתחבא מאחורי

אבן ולא תחפה על חבריך לנשק.

אז זו באמת התוכנית שלך?פחחח...להראות שקשה לך ושאתה סובל בטירונות ואז הם ירחמו עליך ויעבירו אותך קל"ב? אתה חי בסרט!סרט ערבי! לכולם קשה!

לך,קושקושון.לך ותוציא 21.ואז אף מקום עבודה לא ירצה אותך כי אתה פסיכופת או כי אתה מוגבל פיזית.

פורסם

אנשים פה חיים בסרט אחד גדול... אני לא פגשתי בן אדם שבאמת תורם למדינה רק כי בא לו, תמיד הוא עושה זאת בשביל אינטרס כלשהו וכך גם כל בני האדם האחרים. פגשתי מספיק חיילים קרביים שחושבים שהם פטריוטים ואוהבים את המדינה מצד אחד אבל מהצד השני גונבים אפודים (גם רגילים וגם קרמיים) וציוד אחר, שמים זין על התורניות שלהם, מתעללים בחיילים צעירים ומשפילים אותם . אם מישהו באמת אוהב את המדינה נראה אותו מוותר על כל הדברים הרעים שהוא עושה, שומר על כל החוקים, משלם את כל המסים (כולל להדפיס חשבונית לכל לקוח) ובאמת עושה את זה בלי אינטרס. בינתיים אני לא חושב שיש בן אדם כזה אבל אתם מוזמנים להוכיח לי אחרת...

לגבי 21 ומקום עבודה זה זיון שכל ויש כל כך הרבה מקומות שמעדיפים (כן, מעדיפים) אנשים עם פרופיל 21 פשוט בגלל שהם לא עושים מילואים. בנוסף לכך לרוב בעלי העסקים פשוט לא איכפת אם עשית צבא או לא והעיקר שתהיה עובד טוב ותקבל שכר רעב בלי תלונות.

פורסם

אדידס , מסכים איתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים