עבור לתוכן

שאלה בעניין הגיוס

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתגייס בקרוב מאוד.

ואני לא יודע מה צריך לקחת איתי ביום הגיוס(חוץ מן הניירת ותרופות)

מה עוד אני צריך? יש משהו שאני חייב לקחת?

• תגובות 63
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לול.

קח איתך מצעים -שלא תישן כמו חפ"ש.

קח איזה קפושון איתך..יכול להיות קר בלילה..ומי יודע איפה יתקעו אותך...

אתה יכול לקחת כמה צ'ופרים...אפ'חד לא יודע אם תתרגל על הלילה הראשון לאוכל של הצבא.

חובה-משחה נגד שפשפת..נייר טואלט!כלי רחצה כמו שצריך+כפכפים+מגבת! הרבה שוכחים.

קח איתך דברים שתוכל להשתמש בהם בשעות הפנאי...אבל לא יקרים מידי! חבל שהם ייעלמו...אתה תתבאס.

טוב זה מה שהספקתי לחשוב עליו...

והכל כמובן בהנחה שאתה הולך לקרבי! ...ואם לא... אז אין לך בכלל טעם לקחת כלום יא אוכל חינם! ::)

פורסם
  • מחבר

לול.

קח איתך מצעים -שלא תישן כמו חפ"ש.

קח איזה קפושון איתך..יכול להיות קר בלילה..ומי יודע איפה יתקעו אותך...

אתה יכול לקחת כמה צ'ופרים...אפ'חד לא יודע אם תתרגל על הלילה הראשון לאוכל של הצבא.

חובה-משחה נגד שפשפת..נייר טואלט!כלי רחצה כמו שצריך+כפכפים+מגבת! הרבה שוכחים.

קח איתך דברים שתוכל להשתמש בהם בשעות הפנאי...אבל לא יקרים מידי! חבל שהם ייעלמו...אתה תתבאס.

טוב זה מה שהספקתי לחשוב עליו...

והכל כמובן בהנחה שאתה הולך לקרבי! ...ואם לא... אז אין לך בכלל טעם לקחת כלום יא אוכל חינם! ::)

אל תזלזל- רק קרבי

פורסם

יופי אחי.

פשוט ראיתי פתאום שכתבת שאתה מתכנן רק לקחת תרופות ומסמכים אז זה נראה קל"ב..

לצערי לאחרונה הרבה מתגייסים מעדיפים ללכת לסצינה הזאת בצבא:

laila_army_1.jpg

מאשר ללכת על הסגנון הקלאסי:

elderlyman2.jpg

הנה עוד כמה יפות:

http://www.miftah.org/gallery/gallery/pic311005.jpg

http://news.theolympian.com/specialsections/TerrorinAmerica/20020426/13465-5845.jpg

GOTCHA!

http://web.chi.es/isidro/photopress/is_pal/ninos/images/ispal_n_010606.jpg

אחחח....אני מאחל לך להנות מאחת התקופות הכי קשות והכי יפות שיש כבחור מתבגר בארץ ישראל. תשתדל לקבל

תפקיד ושירות שינצל את מלוא היכולות והפוטנציאל שלך.

זו אחלה חוויה,רק אם תבחר לראות בה ככה ולא כעונש.יש הרבה חרא...אבל הסיוט של היום-זו החוויה של מחר.

עכשיו תורך להגן עליי :xyxthumbs:

פורסם

אם זה מה שגורם לך להתגאות צבא אז אני מתבייש בך.

מילא מעצרים של טררוריסטים, מניעת פיגועים וכו, אבל מעצר של ילדים או של כמה זקנים (לא יודע אם במקרה הזה הם עשו משהו, מובן שגם אתה לא, אבל עדיין זה לא משהו שצריך להתגאות בו)

פורסם

וואי איזה "יפה נפש"..

שמתי סתם תמונות... אתה מדבר כאילו ראית שכתבתי כל מיני ססמאות קיצוניות או משהו!

כולה הבעתי את דעתי על כל הנשנשים שיכולים להתגייס לקרבי ..אבל בוחרים לברוח..לעבוד על הצבא ,לשרת כג'ובניקים,ולהעמיס על החייל הקרבי שנותן ת'נשמה.

חוצמזה רואים שאתה עוד רחוק מהצבא...אם איכשהו יתנו לך להיות קרבי,אתה תבין טוב יותר את התמונות הללו...

אגב...אתה לא יודע כמה שהם צוחקים עלינו...וכמה שהם מנצלים שהצבא שלנו הומניטרי.... יש לי הרבה סיפורים שיכול להיות שאם היינו

"קלים" איתם ומרחמים עליהם על כל דבר-כמו שאתה מתבטא...אז אולי היה זה יכול להיות המחבל המתפוצץ הבא שיעבור דרכנו וישר למסיבה שאליה יצאת.

מזל שאתה לא בשטחים...בטח היית נותן לכל אחד לעבור ולסכן את בטחון המדינה...ואת המשפחה גם שלך!

אל תדבר בלי ידע קודם או נסיון!כי אתה לא יודע מה הולך שם!

פורסם

מה שקיבלתי ממך במסרים האישיים לא מוסיף כבוד

אני לא רחוק כל כך מגיוס סה"כ נשארה לי שנה.

יש לי פרופיל 82 אבל אני יודע שאני לא מתאים לקרבי, מסיבות רפואיות פיזיות שצה"ל לא מקבל אותם.

יש לי מספיק חברים מורעלים שמוכנים ללכת לקרבי ורוב הארץ מלאה במורעלים שמתים ללכת לקרבי ו"לרסס ערבים".

אישית, אני רוצה ומוכן לתרום לצבא אבל לא בקרבי, אף אחד, אבל אף אחד לא יגיד לי לאן ללכת ומה לעשות, ברגיע שישלחו אותי לקרבי ולא יסכימו להשים אותי ביחידה לא קרבית אני עוזב לשירות לאומי.

לא מתאים לך? בעיה שלך.

ואל תחשוב לא נכון, אני מעריך מאוד כל אחד שמוכן לסכן את החיים שלו בשביל ללכת לקרבי ולהגן על המדינה, ואני מסכים עם רוב פעילויות צה"ל כמעט ב-100%, אני פשוט מאוד לא מוכן לבזבז 3 שנים מהחיים שלי על משהו שאני לא רוצה ולא מוכן אפילו לסכן בקצת את החיים שלי בצבא. יש מספיק אנשים שכן מוכנים.

פורסם

אדידס8, הצבא לא יכול להתקיים אם יש רק אנשים שעושים שירות קרבי.

אתה חייב את אותם ה"ג'ובניקים" (לא את כולם, אבל חלק גדול מהם, כן).

דוגמאות אני יכול להביא לך מפה ועד הודעה חדשה, אבל אין בזה צורך, אם אתה מסוגל לחשוב לבד.

(אני עדיין לא גוייסתי, התאריך שלי כרגע הוא לקראת סוף השנה הזו, וכרגע אין לי מושג לאן אני מתגייס).

פורסם

מה שקיבלתי ממך במסרים האישיים לא מוסיף כבוד

אני לא רחוק כל כך מגיוס סה"כ נשארה לי שנה.

יש לי פרופיל 82 אבל אני יודע שאני לא מתאים לקרבי, מסיבות רפואיות פיזיות שצה"ל לא מקבל אותם.

יש לי מספיק חברים מורעלים שמוכנים ללכת לקרבי ורוב הארץ מלאה במורעלים שמתים ללכת לקרבי ו"לרסס ערבים".

אישית, אני רוצה ומוכן לתרום לצבא אבל לא בקרבי, אף אחד, אבל אף אחד לא יגיד לי לאן ללכת ומה לעשות, ברגיע שישלחו אותי לקרבי ולא יסכימו להשים אותי ביחידה לא קרבית אני עוזב לשירות לאומי.

לא מתאים לך? בעיה שלך.

ואל תחשוב לא נכון, אני מעריך מאוד כל אחד שמוכן לסכן את החיים שלו בשביל ללכת לקרבי ולהגן על המדינה, ואני מסכים עם רוב פעילויות צה"ל כמעט ב-100%, אני פשוט מאוד לא מוכן לבזבז 3 שנים מהחיים שלי על משהו שאני לא רוצה ולא מוכן אפילו לסכן בקצת את החיים שלי בצבא. יש מספיק אנשים שכן מוכנים.

:pissed: :pissed: :pissed:

נראה אותך בורח לשירות לאומי יא משתמט פחדן,

ולחשוב שאני מגן על אנשים כמוך

פורסם

מגעיל!!

פשוט בושה לראות איך ה"דור החדש" והמבטיח שלנו מתדרדר ....דור העתיד [עלק!]

AURORA...אתה פשוט ילד קטן ונאיבי שעוד לא סיימו להקריא לו שירי ערש לפני השינה! אתה באמת חושב שהיחס בין כמות הג'ובניקים וקרביים טובה ואופטימית?

אתה ממש פתי! אם זה היה ככה...אני לא הייתי צריך לשמור 8-8 בשטחים!כי היה לי אותך שתחליף אותי!אתה בטח לא יודע מה זה 8-8...אני מקווה שכן בקרוב!

עם כל הכבוד...וכן צריך גו'בניקים...אבל על כל ג'ובניק-צריך 2 קרביים!

אתה יודע כמה אוכלי חינם נמצאים בצבא? לא אני לא מתכוון לנגדים :smile1: ..אלא לבני טיפש-עשרה שעבדו על הצבא ואמרו שהם משוגעים או שהם לא יכולים להחזיק נשק ...רק כדי להיות קל"ב...אז הצבא שם אותם בתפקיד שלא יעיל בשיט!כמש"קי ממטרות! ועוד החייל הצ'ונג מקבל על זה כסף! בושה!

יש לי כל כך הרבה מה לומר לעניין....אבל אני רק אוסיף את זה....

זה בשביל כל הפחדנים...[שמתים להיות ג'ובניקים כדי להספיק לחזור הביתה לראות ערב חדש]

בעבר...לפני כמה עשורים...היו אלה המשפחה שלכם...דודים שלכם..ההורים שלכם...ששירתו בצבא והגנו על המדינה..כדי שלכם יהיה עתיד!שתוכלו לחיות בבטחון בארץ המטורפת הזו!

[כן!גם אני הגנתי על התחת הלבן והמחוצ'קן שלכם.וכשהייתם בבי"ס ועשיתם קווים במחברת!אני עשיתי קו בג'נין!]

עכשיו,כשמגיע תורכם להגיד תודה,ולהגן על הארץ ועל המשפחות והקרובים שלכם-אתם מתחמקים!אתם פשוט יורקים להם בפרצוף על מה שהם עשו למענכם!

שעתכם לעלות למשמר הגיעה!ואתם מבריזים! עם כל מיני תירוצים של נשנשים!של פחדנים!"אני נגד מלחמה" בלה בלה... WHATEVER!

אני מקווה שתוכלו לחיות עם עצמכם! חתיכת אוכלי חינם! אני מתבייש בכם!ומקווה שהמצפון שלכם יתנקם בכם על זה!

שיהיו לכם אחלה חיים!

פורסם

אתה יודע כמה אוכלי חינם נמצאים בצבא? לא אני לא מתכוון לנגדים :smile1: ..אלא לבני טיפש-עשרה שעבדו על הצבא ואמרו שהם משוגעים או שהם לא יכולים להחזיק נשק ...רק כדי להיות קל"ב...אז הצבא שם אותם בתפקיד שלא יעיל בשיט!כמש"קי ממטרות! ועוד החייל הצ'ונג מקבל על זה כסף! בושה!

אתה יודע כמה אנשים איכותיים נמצאים בצבא בתור עובדי רס"ר?

אנחנו סדר גודל של פלוגת חי"ר של כל האנשים הכי איכותיים שיש(מבחינת קב"א ודפ"ר כמובן, לא מבחינת פרופיל[כולם 64 בגלל בעיות רפואיות]), יש לנו אפילו אחד שעשה בתיכון תואר כפול מתמטיקה+פיזיקה ובמקום לקחת אותו לתלפיות נותנים לנו לעשות עבודות סיזיפיות. כמו שחבר שלי אמר "אפילו צמח יותר מועיל מכם. צמח לפחות מייצר חמצן."

אף אחד מאיתנו לא ביקש להיות מש"ק ממטרות, אבל זה מה שנותנים לנו לעשות. תאמין לי שכל אחד ואחד מאיתנו היה מתתתת לעשות משהו שתורם למדינת ישראל. צה"ל פשוט לא נותן לנו. בעזרת השם עוד חודש אני עף מהמקום המחורבן הזה, ובמקומי בטח תגיע עוד פלוגת קב"א 56 בשביל לעשות את אותן עבודות.

פורסם

אחי...הנושא ידוע...

אבל כל מה שאמרתי היה מכוון לאלה שמשתמטים...שיכולים לתרום פיזית ומנטלית...אבל מתחמקים בכל מחיר עם מעשיות אלף לילה ולילה שלהם!

כמו חברנו היקר פה:

יש לי פרופיל 82 אבל אני יודע שאני לא מתאים לקרבי,

בולשיט בריבוע ידידי!

לי יש פרופיל 82 ונחש מה? לא רק שהייתי בקרבי...הייתי מפקד צוות ומ"כ טירונים!...

אז never say never....פשוט לא בא לך!

פורסם

שיכולים לתרום פיזית ומנטלית...אבל מתחמקים בכל מחיר עם מעשיות אלף לילה ולילה שלהם!

מי שיכול לתרום מנטלית, לא יעשה הכל כדי להתחמק משירות הוגן, כמעט ולא קיימת תופעה כזאת. אבל, מאחר ומדובר בצה"ל, התסריטים שבערטעון תאר (ההיפך הגמור, כביכול), אכן מתרחשים על ימין ועל שמאל.

פורסם

אתה יודע כמה אנשים איכותיים נמצאים בצבא בתור עובדי רס"ר?

אנחנו סדר גודל של פלוגת חי"ר של כל האנשים הכי איכותיים שיש(מבחינת קב"א ודפ"ר כמובן, לא מבחינת פרופיל[כולם 64 בגלל בעיות רפואיות]), יש לנו אפילו אחד שעשה בתיכון תואר כפול מתמטיקה+פיזיקה ובמקום לקחת אותו לתלפיות נותנים לנו לעשות עבודות סיזיפיות. כמו שחבר שלי אמר "אפילו צמח יותר מועיל מכם. צמח לפחות מייצר חמצן."

אף אחד מאיתנו לא ביקש להיות מש"ק ממטרות, אבל זה מה שנותנים לנו לעשות. תאמין לי שכל אחד ואחד מאיתנו היה מתתתת לעשות משהו שתורם למדינת ישראל. צה"ל פשוט לא נותן לנו. בעזרת השם עוד חודש אני עף מהמקום המחורבן הזה, ובמקומי בטח תגיע עוד פלוגת קב"א 56 בשביל לעשות את אותן עבודות.

אני לא קולט את התרחיש הזה, מה עם מודיעין, ממרם, לא יודע, יש מלא מקומות, איך הגעת להיות עובד רסר???

פורסם

משיחה שלי עם רב סרן שמפקד על היחידה במודיעין שאליה הייתי אמור ללכת הוא אמר לי שכבר התקבלתי לתפקיד אחרי שעברתי מבחנים, תחקיר בטחוני וכו.. והיו כבר צריכים לגייס אותי. מה שקרה זה שנפצעתי בברך והייתי צריך לעבור ניתוח = 24 לחצי שנה. בחצי שנה הזאת נסגר הקורס שאליו הייתי צריך ללכת וכבר גיסו מישהו אחר לתפקיד וככה הגעתי לכל"צ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים