עבור לתוכן

עכבר למטרת נוחות ובריאות ליד ולא למשחקים... !

Featured Replies

פורסם

אני עורך וידאו, יושב שעות על המחשב לפעמים ממש כואבת לי היד...

כרגע יש לי מיקרופסט האקספלורר החוטי, הישן והטוב!

אני מחפש משהו שיהיה עם דגש על נוחות. אני לא משחק משחקים, אבל עוסק גם בגרפיקה, אז דיוק הוא דרישת ביניים.

עדיף חוטי, ולא מחיר מוגזם... (סביב ה 200)

חשבתי על ה MX510 , או האקספלורר 5000, או על ה 6000 החדש שראיתי.

יצא לי להניח את ידי ממש דקה על MX1000, הוא נראה נוח כי יש מקום להניח את האגודל...

עשיתי חיפוש כבר ורק התבלבלתי יותר.

אשמח לעזרה, תודה רבה.

פורסם

אני משתמש כבר הרבה זמן ב MX500, אחד העכברים הנוחים ביותר שיצא לי להחזיק.

יש אומרים שעכבר עם הגולה הגדולה הזאת, ברח לי השם שלו, יותר בריא. לי זה לא נוח.

פורסם

אני משתמש כבר הרבה זמן ב MX500, אחד העכברים הנוחים ביותר שיצא לי להחזיק.

יש אומרים שעכבר עם הגולה הגדולה הזאת, ברח לי השם שלו, יותר בריא. לי זה לא נוח.

כדור עקיבה או trackball

לשימוש יום יומי (אבל ממש לא למישחקים ) הוא יותר נוח...

לגבי הבריא יותר אני לא יודע...עם עכבר רגיל אתה עובד עם כל היד, פה כל העבודה נופלת על האצבעות.

מניסיון אישי קצר (אפילו מאוד) זה מעייף יותר , ולדעתי אולי גם מזיק יותר אחרי תקופות ארוכות יותר......

בכל מיקרה צריך הרבה זמן היסתגלות לעכברים האלה.. זה כמו לילמוד ללכת מחדש :lol:

הינה דוגמא לאחד...

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2478

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על mx510 שעולה 200 שח

לי יש את ה-518 אבל יצא לי להרגיש את ה-510 והם אותו הדבר וממש נוחים!

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי האקספלורר החוטי ממש נוח.

אין עוד עכבר שיש מקום לשים את האגול ושהיד לא תיגרר על משטח?

כדור עקיבה לא בשבילי...

פורסם
כדור עקיבה לא בשבילי...

ניסית ? once you go track you will never go back

פורסם

אני לא יודע מה גודל היד שלך, אבל אצלי ה MX500 מחזיק את כל היד.

בנוסף לכך שני כפתורי האגודל מאוד שימושיים בשבילי, הגדול מוגדר כ Minimize והקטן כ Close.

פורסם

הG5 הוא העכבר הנוח ביותר שיצא לי להחזיק (והחזקתי כמעט את כולם)

הMX5XX נוח כמעט כמוהו, אם נוחות למחיר זה מה שאתה מחפש במחיר שלו לא תמצא יותר טוב

פורסם

mx510

ממש לא נח לי,הוא מצויין למשחקים אבל הוא קטן ליד שלי אז בעסה.

והיד שלי גדולה אבל לא ענקית.

פורסם

של מיקרוסופוט נוח מאוד

פורסם

שני דברים:אתה צריך עכבר מדויק כי אתה עוסק בעריכת ווידאו,והעכבר צריך להיות נוח לעבודה מבחינת רמת הפ'יצרים שיש לך בעכבר.

לגבי הנוחות הפיסית:להמליץ לך על עכבר דרך האינטרנט שאני לא יודע איך אתה מניח את הידיים,האם משענות הכיסא ניתנים לצידוד,והאם אתה מזיז הרבה את העכבר ובנוסף גודל כף היד זה לא יהיה רציני.

אפשר להמליץ לך על עכברים איכותיים,אבל נוחות??רק אתה תדע.אני לדוגמא ניסיתי עכבר עקיבה(TRACK) ואחרי יומיים החזרתי לחנות.לכן מה שאני ממליץ לך זה ללכת לאופיס דיפו,לנסות עם העכברים שפתוחים מה נוח לך.ואם קנית תמיד תוכל שם להחזיר ולקחת משהו אחר.

אישית ומניסיון של לא מעט עכברים אני מליץ לך על העכברים של לוג'יטק.

עריכה:שכחתי להוסיף פרט חשוב מאוד!!זה הפד.תקח פד איכותי מד"ר גב.שתוכל להניח את שורש כף היד עליו.

פורסם
  • מחבר

יש לי פד איכותי,עם כרית זזה, נעימה מבד.

לגבי הכסא שלי- יש לי כסא מנהלים ב 1300 שקל, אפשר לשבת עליו 24 שעות בלי להרגיש בכלל-מעולם לא ישבתי על משהו נוח יותר.

לגבי ניסוי- נכון אתה צודק אבל האופיס דיפו אצלנו אין בכלל עכברים פתוחים!

בכלל, באף מקום עוד לא נתקלתי בעכברי ניסוי...

מה גם, שאם מנסים לעבוד- עובדים גג 2 דקות, זה לא אומר לי כלום.... מה קורה אחרי 7 שעות רצופות?

פורסם

עכברים פתוחים הכוונה שיש להם מחשבים ויש שם עכברים.. :silly:.אז תנסה אותם.אם לא מניסיון עם אופיס דיפו אין שום בעיה אחרי יומיים שלושה להחזיר.אתה גם יכול לשאול.בכל אופן בירושלים הם ממש,אבל ממש בסדר ואני אישית לא פעם מחזיר להם דברים.זו הסיבה שיש דברים שכדאי לקנות מהם.

לגבי כסא מנהלים.. :lol: יש לי של ד"ר גב.חבל על הזמן!פשוט יקר ומעולה!!

אם אתה זוכר אז בסוף קניתי את מחשב העריכה לאחותי.זוכר?? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זוכר, העירק שהיא מרוצה.

עכברים פתוחים- אני יודע שזה אמור להיות ליד מחשבים,אבל אין. אני לא יפתח להם שם הכל...

גם אצלנו, אין בעיה להחזיר.... במיוחד שמשלמים באשראי...

הבעיה שהמחיר שלהם יקר, ביחס לשוק.

ככה שאם החלטתי להשאיר- שילמתי יותר (לפעמים הרבה יותר, ולא 10 שקל)

פורסם

עכברי לוג'יטק באים האריזה שקופה שאתה יכול להניח את כף היד.ולא,הם לא תמיד יותר יקרים.510 עולה עכשיו אצלהם 179 שקלים שזה ממש מחיר מצוין,כאשר בשאר האתרים הם מגיעים ל-200.

ניסית לעבוד פעם עם עכבר עקיבה?כי אם זה לא למשחקים יכול להיות שזה ממש יהיה לך טוב.לאחותי שהיא גרפיקאית ומעצבת לקחתי את ה-518 והיא ממש מנשקת אותי.(היה לה לפני זה עכבר מיקרוסופט).והיא שעות על המחשב.אתה בטח מכיר את זה.

לדעתי אין לך הרבה אפשרויות,כי המבחר שם גדול מאוד ואתה יכול להחזיר.אז אין לך ברירה.אם זה משהו שכל הזמן מחזיקים אותו(ואנשים מזלזלים בעכברים) לך וקנה לך את ה-518/510,לא תתאכזב.ואם לא מתאים תנסה עכבר עקיבה.

עריכה:

מאופיס דיפו:

http://www.officedepot.co.il/(qwuku255qem0vp45xvcbvrqa)/catalogFamily.aspx?ID=376216&CID=100

לעומת:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3117

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים