פורסם 2006 במרץ 1619 שנים זה לא מראה טמפרטורת CPU...עריכה: סתכלו במפרט בשביל הקירור+מעבד[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים תעשה טובה לעצמך אל תשתמש בתוכנה הזאת....תשתמש בתוכנה שקיבלת עם הלוח...(או שמהו יותר "נורמלי/אמין"..מהSPEEDFAN)..
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מחבר זה אמין?אם כן אני מהההה זה מרוצה מהביג טייפון, רק נישאר לעשות OC (שאני לא ממש צריך כי עד עכשיו בכל עובד פיקס[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מחבר תודה, עכשיו המעבד על 14 מעלות, BIG TYPHOON פלוס המאורר שעל הדלת במארז (SUNBEAM SAMURAI) זה נושב בדיוק על הBT (הלוח התאים בדיוק)רק אני צריך אלטרנטיבה לקירור של הCHIPSET... הוא ממש רועש כמו מטוס סילון(DFI עשו טעות מרה עם הקירור הזה)
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים יש לך אופציה להוריד את מהירות הסיבובשל מאורר הצ'יפסט ל-5300 RPM זה יפתור לךאת בעית הרעש,אופציה נוספת היא הקירור הפאסיבישל זלמן לצ'יפסט.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר לא נראה לי, גם עכשיו קריר...+עומד הביג טייפון, עליו נושב מאורר נוסף (שנמצא על הדלת במארז) ועוד מאורר אחורי שמוציא אויר חם מהמארז
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים no way in hell שהמעבד שלך על 14 מעלות ... אין חיה כזאת , הטמפרטורה שלו לא יכולה להיות מתחת לטמפרטורת החדר . יש לי את אותו הלוח ובדיוק את אותם הסרטים על קריאת טמפרטורה . הקריאה היחידה שנכונה היא קריאת הPWM וקריאת הCHIPSET , והחלפתי את כל התוכנות האפשריות כדי לבדוק את זה . אנחנו לא יכולים לדעת על כמה המעבד שלנו עובד .
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר טמפרטורת החדר עכשיו 19 בערך...טוב נו... העיקר שהוא עובד ולא נשרף (המעבד)אבל הלוח 10\10!!
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים no way in hell שהמעבד שלך על 14 מעלות ... אין חיה כזאת , הטמפרטורה שלו לא יכולה להיות מתחת לטמפרטורת החדר . יש לי את אותו הלוח ובדיוק את אותם הסרטים על קריאת טמפרטורה . הקריאה היחידה שנכונה היא קריאת הPWM וקריאת הCHIPSET , והחלפתי את כל התוכנות האפשריות כדי לבדוק את זה . אנחנו לא יכולים לדעת על כמה המעבד שלנו עובד . אני דווקא חולק עליך,בסמפרון שהתקנתי למישהו הוא עמד על 24 מעלות עם קירור סטוק במנוחה אז 14 מעלות עם BT נראה הגיוני,הסמפרון בקושי מתחמם.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים קירור אוויר לעולם לא יהיה מתחת לטמפרטורת החדר , ואתה יכול לחלוק עלי עד מחר .כל עוד אין אמצעי קירור קיצוני , כמו tec , קירור מים מבוסס מקרר , קירור גז , קרח יבש , צ'ילרים למיניהם , קסקיידים , מטאור שתקעת על המעבד שלך , או שאתה חי בצפון טונגוסקה , טמפרטורת המעבד לא תהיה יותר נמוכה מתחת לטמפרטורת החדר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.