עבור לתוכן

הפרויקט החדש שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!

אני עושה מן "מיני פרוייקט" בנושא מערכת קולנוע ביתית.

קיניתי מערכת קולנוע ביתית בכמה חלקים:

רסיבר- של פנסוניק 5.1

DVD - קורא DIVX של יונדאי

מערכת רמקולים- Eltax 5.1 הכוללת רמקולים ריצפתיים, סאאב וכ'ו.

את המערכת הנ"ל אני רוצה לחבר לטלוויזיה , וגם למחשב- החיבור למחשב הוא החלק הכי חשוב, המערכת חייבת להתחבר למחשב.

כמה שאלות:

1. האם אני צריך שהכרטיס קול שלי (והוא לא כזה איכותי, וקיים כבר 3 שנים) צריך לתמוך ב5.1 או שרק המגבר צריך לתמוך בזה?

2. עם הכרטיס לא תומך ב5.1, מה אני יכול לעשות?

3. איך אני בודק שהכרטיס קול שלי תומך בזה?

4. איך אני מחבר את המחשב ואת הטלוויזיה למערכת בו זמנית?

תודה רבה, זה ממש חשוב!

ניב :)

פורסם
  • מחבר

קשה לענות אה.... :bash:>:(

ניב :(

פורסם

קודם כל תיקרא חוקים.....

1. לא מחייב שהוא יתמוך..עם אתה רוצה ליראות סרטים ב 5.1 אז מומלץ שהוא יתמוך בזה

2. אתה יכול לחבר אותו וזה יהיה סטאריאו פשוט עם 5 הרמקולים שיש לך

3. ניכנס לאתר של הכרטיס קול\לוח (במיקרה שהוא מובנה) ורואה איזה תמיכה יש לכרטיס קול

4. ברסירבר יש לך הרבה כניסות מאחורה אתה יכול לחבר יותר מאיזה 8\ 9 מכשירים בו זמנית (לפחות ככה זה אצלי denon)..שאתה במחשב אתה מפעיל ברסיבר את המחשב.. שאתה רואה TV אתה פשוט מעביר את ברסיבר עצמו לTV וזהו...(פשוט לוחץ על כפתור וזהו)

פורסם

אחי אל תקנה את הDVD הזה הוא ממש גרוע יש לי אותו והוא ממש אבל ממש גרוע הוא לא תומך בכל סוגי הקבצים ואי אפשר לשים כתוביות בעברית והשלט מתפרק

פורסם
  • מחבר

כבר קניתי אותו....הוא פה...

וזה דגם בהרבה יותר איכותי ממה שמוכרים באינטרנט ב300 או 400 ש"ח....

בחנויות הוא עולה 800 שקל....עכשיו הוא שווה 500 בערך...

אני קניתי אותו לפני שנה ב400 והוא עדין סגור בקופסא, וכשאני יקבל את המגבר אני ירכיב את כל המערכת....את המגבר אני מקבל או מחר או בשני

ניב

פורסם

אתה צריך 3 כבלים שהם צצ אחד חיבור של אוזניות של דיסקמן וצד אחד2 חיבורים של טלויזיה כמו של הממיר 3 כאלה אתה מחבר למחשב ואת ה6 השניים (הצצ השני) לרסיבר לחיבור IN וגם את הדי וי די אתה מחבר לIN שברסיבר אתה תבין איזה חיבורים צריך ואז לOUT את הרמקולים

אוהה מרב העייפות אני לא בטוח עם רשמתי נכון אבל עם לא אני יתקן :silly:

פורסם
  • מחבר

אחי לא הבנתי כלום בלי לעליב...מה זה צצ ? אתה יכול להסביר הכל בשלבים מפורטים

תודה

ניב

פורסם

גרררר טוב נוו צד לא צצ אבל לא משנה

יש לך מאחורי הרסיבר חיבורים יש שם IN יש OUT ועוד כל מיני עכשיו כדי לחבר מהמחשב לרסיבר אתה צריך 3 כבלים שניראים ככה: צד אחד בננה (שזה חיבור) כמו של אוזניות או רמקולים של מחשב וצד שני יש 2 חיבורים אחד לבן אחד אדום במיקרה היותר מוכר אבל יכל להיות כל מיני צבעים כמו שחור אדום ועוד

למחשב (שאמור ליתמוך ב 5.1 שזה אומר 3 חיבורים של רמקולים) אתה מחבר את זה לפי סאב וסנטר ,אחורים ,וקדמים

את ה6 שבצד השני אתה מחבר לרסיבר אני לא זוכר איזה צבע זה ימין ואיזה צבע זה שמאל כרגע המחשב שלך מחובר עכשיו את הדיוידי אתה צריך 6 חוטים יכל להיות שהם מחוברים כמה ביחד הם כמו החיבורים של האודיו כמו בממיר או דיוידי רגיל שמחובר ישירות לטלויזיה עכשיו בדיוידי רשום לך איזה סוג רמקול אתה מחבר למשל רשום RAER LEFT אז אתה מחבר אליו ומחבר אותו גם לרסיבר איפה שרשום RAER LEFT וככה את כל ה6 חיבורים מהדיוידי לרסיבר

עכשיו יש ברסיבר גם יציאות (OUT) אז מה שאתה עושה זה לוקח את הרמקום ומחבר אותו לרסיבר לפי הסוג למשל:רמקול אחורי שמאלי לחבר לאחורי שמאלי וככה את כל ה 6 וזהו סימת אה חוץ מזה שאת החיבור הצהוב של הדיוידי (VIDEO OUT אתה מחבר לטלויזיה לצהוב וידאו IN ועכשיו את מדליק את הרסיבר מעביר ל פונקצית DVD או משו אחר

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים