פורסם 2006 במרץ 1619 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! ;D ;D חזק איזה פרס.... ;D http://news.walla.co.il/?w=//875937
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מחבר כרתיס טיסה ומנוי לפארק מים. מה רע? טלויזיה צבעונית.... לא יודע אותי זה פשוט הרגגגגגגגגגגגגגגג ;D ;D :D
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים פששששששששששנתנו לה טלויזיה ועוד צבעוניתקטלני אשאיזה מפגר זה טלויזיה צבעונית מה היו נותנים לה שחור לבן משומש?וכרטיס רושמים ככה ולא כרתיס כמו עולה חדש.
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מחבר פששששששששששנתנו לה טלויזיה ועוד צבעוניתקטלני אשאיזה מפגר זה טלויזיה צבעונית מה היו נותנים לה שחור לבן משומש?וכרטיס רושמים ככה ולא כרתיס כמו עולה חדש.זה בדיוק מה שהצחיק אותי...שהדגישו "טלויזיה צבעונית" חחחח.. ;D
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים LOLהמילים "יופי" ו"פרסיה" לא מסתדרות לי ביחד (ואני חצי פרסי חצי הונגרי). :-Xסתם תחרות גזענית וטיפשית בכל מקרה.
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים LOLהמילים "יופי" ו"פרסיה" לא מסתדרות לי ביחד (ואני חצי פרסי חצי הונגרי). :-Xאולי כי זה צריך להיות "יופי" ו"פרסית"....כאילו תתחילו ללמוד עיברית ראבק!אה טוב אני רואה שגם את הכתבים בWALLA צריך לשלוח לקורס עיברית מזורז
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים אומרים פרסיה..גרמניהפולניה ישראליה בוא נחשוב ביחד:"לשכן שלי יש חתולה ______(פרסית/פרסיה)"
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים אומרים פרסיה על אשה , פרסית זאת השפההקטע עם החתולה הפרסית זה טעות שכולם עושים אבל היא כבר כל כך מקובלת שזה הפך לנורמה , על אשה עדיין אומרים פרסיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.