עבור לתוכן

היתייחסות לספורטאים בישראל!!

Featured Replies

פורסם

רציתי לדבר איתכם על היחס המשפיל של המדינה לספורטאים בישראל!

המדינה לא משקיע בספורט בישראל ומצפה שיצא איזה ספורטאי גדול ויצליח אז ככה זה לא עובד צריך להשקיע בתשתיות צריך לבנות אולמות ספרוט בריכות לשחייה ליבנות מגרשי כדורגל ואטלטיקה כי בלי תשתיות לא יצא אף אחד טוב מהארץ הזאת ואני לא מדבר אל אלכס אברבוך כי הוא עולה חדש והא היתאמן ברוסיה וכל ספורטאי יודע על מה אני מדבר!!!

• תגובות 32
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א) על סימני פיסוק שמעת?

ב) דווקא משקיעים בספורט, אפילו מאוד... קח לדוגמא את הכדורגל, מה, לא ידעת שמכבי חיפה היא אלופת העולם...?

פורסם

כן באמת, מה עישנת בזמן שהברזת משיעורי לשון?

ועוד משהו

אחי אם איכשהו קרה שלא שמת לב שלמדינה אין כסף, אז כנראה שאתה לא חי פה בשנה האחרונה....

מאיפה אתה רוצה שהיא תגרד את המיליונים לכל מה שרצית?

לפחות מפעל הפיס עוזר קצת....

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על כדורגל וכדורסל למרות שמגרשי הכודרגל עלובים בארץ אני מדבר על ענפי השחייה והאטלטיקה וכל השאר

דרך אגב אני שחיין די טוב!!! אז אתה לא צריך להגיד לי איך משקיעים בענפים האלה

פורסם

אני מסכים איתך, אבל הכלכלה הישראלית היא כרגע על הפרצוף, שלא לדבר על כל המלחמה והכל ברקע. במצב נורמאלי ובכלכלה יציבה ההשקעה בהחלט צריכה ללכת לספורט בפרט ותרבות בכלל.

פורסם
  • מחבר

בזה אתה צודק אבל השאלה שלי היא אם לא משקיעים אז למה המדינה מצפה?

שיצא איזה סופרמן חדש.?

פורסם

מי אמר שהמדינה מצפה למשהו?

היחס שלה לספורטאים הוא משפיל, אם במקרה יצא ספורטאי שהוא טוב (אברבוך, קלגנוב ועוד רבים אחרים), אז אחלה, אבל עם השקעה כזאת, המדינה לא מצפה לשום דבר.

פורסם
  • מחבר

בזה אתה טועה היא מצפה להרבה דברים אבל אם השקעה כזאת לא יצא ספורטאי אחד טוב מהמדינה הזאת!!

וכל מי שהזכרת הם עולי ברית המעוצת ככה שהם מיתאמנים בארץ רק כמה שנים את הבסיס הם קיבלו מישם!!

פורסם

זה לא נכון, יש הרבה ספורטאים טובים ילידי הארץ, ביניהם טניסאים, שייטים וקלעים.

פורסם
  • מחבר

תן לי שם של ספרוטאי יליד הארץ שהיתאמן בארץ והגיע להשגים בעולם

פורסם

גיא סט?ריק.

גם זוג השייטות האלו, ברח לי השם..

יש כמובן גם את עודד קטש, חיים רביבו, איל ברקוביץ'...

פורסם
  • מחבר

אחת מהשייטות היא מי ברית המעוצות ואני היתכוונתי לענפים שלא קשורים בכודרגל וכדורסל!!!!

ומי זה גיא סטירק באיזה ענף ספורט הוא?

פורסם

הוא קלע.

יש גם את השחיין הזה שהיה באולימפיאדה, מקום שמיני בעולם, לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

אתה מבין מה הקטע היה שים לב להיה היום מה יש? אין טיפוח דור צעיר!!!!

ואל זה אף אחד לא יכול להיתווכח

פורסם

"תן לי שם של ספורטאי שהתאמן בארץ והגיע להישגים בילאומיים"-

כרגע אני לא כל כך זוכר. אבל אני יכול לתת לך שמות של ישראליים שנולדו כאן - גדלו כאן למדו תיכון והופ - ישירות לצבא.

כן ואני יכול לתת לך שמות של עשרות ישראלים שברחו מהצבא בגלל כישרונם בכדורגל.

ואני אכתוב לך עוד משהוא.

לא כל כך מעניין אותי אותם ישראלים שגדלים בארץ ורוצים להיות ספורטאים מצטיינים בעולם!

מה שמעניין אותי זה ספורטאים בצבא! גדודים של גולני ושל צנחנים תופסים מבוקשים ומתכוננים למחמה הבאה.גדודים ששומרים על הערים הגדולות מפני -מגה פיגוע או כל צרה שתבוא עלינו.

לפני שקראתי את הת'רד הזה שקלתי אם בכלל להתיחחס אליו. ובכן להתייחס לת'רד כזה צריך - כשנהיה מדינה נורמלית

אם איזה 20 שנה אחרי המלחמה האחרונה. אז נדבר על השקעות המדינה בספורטאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים