פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מאריהב פשוט תזמין, עולה משהו כמו 5 שקל (נסיעה תעלה לך יותר ) ומגיע תוך כמה ימים בלבד.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אני קניתי לפני כמה חודשים פעם אחרונה מאריהב, ולדים אדומים 10000mCd עלו לי 7 ש"ח ליחידה.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר אם זה ככה אז זה לא כמו מה שכתוב באתר...לא מבין מה הולך שם. יכול להיות שמחר אני יתקשר אליהם לברר. קישור למחירים באתר: http://www.arihav.com/products/led/index.asp אולי מישהו יבין איך זה הולך...פה כתוב ש 1-9 לדים עולים 0.350$ בלי מע"מ וכמה זה כבר יכול לצאת...מקסימום 10 שקל אבל לא לאחד.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים תתקשר אליהם ותברר, הכי טוב... וגם כשתתקשר הם לא יהיו סגורים על עצמם, אז יותר טוב שתתקשר ותעשה את ההזמנה באותה הזדמנות, ותאשר את המחיר שהם יגידו (במקרה שהוא יהייה נמוך מספיק...), ככה הם לא יוכלו להתחרט. זה בעייה שלהם שהם לא יודעים את המחירים של עצמם.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר תתקשר אליהם ותברר, הכי טוב... וגם כשתתקשר הם לא יהיו סגורים על עצמם, אז יותר טוב שתתקשר ותעשה את ההזמנה באותה הזדמנות, ותאשר את המחיר שהם יגידו (במקרה שהוא יהייה נמוך מספיק...), ככה הם לא יוכלו להתחרט. זה בעייה שלהם שהם לא יודעים את המחירים של עצמם. יפה אמרת וצדקת! טוב אני יתקשר אליהם ויעדכן אותכם למקרה שעוד מישהו מתעניין בקנייה. תודה רבה לכולכם עזרתם לי מאוד!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.