פורסם 2006 במרץ 1619 שנים תשדירי הבחירות האלה חופרים רצח פתאום בלי קשר לחיים משדרים לך את הזבל הזה בכל הערוצים נמאס כבר שישדרו בערוצים שלא מסתכלים אבל ערוץ 2 ו10 של יגעו.. ותשדירי בחירות ממש מפגרים...
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים תשדירי הבחירות האלה חופרים רצח פתאום בלי קשר לחיים משדרים לך את הזבל הזה בכל הערוצים נמאס כבר שישדרו בערוצים שלא מסתכלים אבל ערוץ 2 ו10 של יגעו.. ותשדירי בחירות ממש מפגרים... כבר פתחתי דיון על זה שהתחילו לשדר תזבל הזה
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מחבר וואלה לא ידעתי אחי זה חופר בשכל נמאס לי כבר מזה זיוני שכל על כל מיני שטויות סעמק מפלגות שלא יעלו מאתיים אחוז חופרות לך בשכל.. ויש לך מס' יפה של הודעה 999 חח
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים וואלה לא ידעתי אחי זה חופר בשכל נמאס לי כבר מזה זיוני שכל על כל מיני שטויות סעמק מפלגות שלא יעלו מאתיים אחוז חופרות לך בשכל.. ויש לך מס' יפה של הודעה 999 חח כן מצחיק אפילו לא שמתי לב לפחות זה לא 666 ;D
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים אני לא מבין איך מפלגות של שקל וחצי חושבים לעבור את אחוז החסימה..הם חושבים לתומם שלבוחרים נמאס מהמפלגות של מיליוני ש"ח ש"מקומבנים" מהאזרחים, וגם מהסקרים שמראים שמי שגונב הכי הרבה יקבל הכי הרבה מנדטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.