עבור לתוכן

בעיה ב norton ghost10

Featured Replies

פורסם

אין בעייה לדוס עם CD.

לגבי DVD אינני יודע.

אבל תנסה מה הבעייה??

תעלה ת'מחשב דרך דוס, תכניס DVD ותראה אם הוא קורא אותו.

לגבי הטכנאי - צור איתו קשר, למה אתה מתבייש?? (מכבי ניצחה ב-15, אולי הוא יהיה במצב רוח קרבי וישמח לעזור)

פורסם

אני לא בטוח, אבל לפי דעתי צריך פשוט ליצור BOOTABLE CD של הגוסט (מתוך התוכנה, או להוריד מאיפשהו), ולאתחל אליו. זה יאתחל למצב שהוא לא בדיוק דוס, דמוי-דוס, שבו יש גישה לקריאה וכתיבה של פרטיציות NTFS. כל זאת ממה שהבנתי כי לא נגעתי בזה כבר הרבה זמן (לא עבדתי עם הגרסאות החדשות).

פורסם

ישנה תוכנה טובה וגם מאפשרת גיבוי ושיחזור מNTFS ללאא בעיןת עם BOOT CD שמכינים בעזרת התוכנה-

Acronis TRUE IMAGE 8

תומך בSATA USB

פשוטה .ממש מומלץ

פורסם

Ghost למרות שמבצע BOOT מדיסקט/דיסק/DOK ללא קשר לפורמט הכונן שהוא נמצא עליו יכול לקרוא מחיצות NTFS ו FAT.

אין שום מניעה לעשות IMAGE לכונן/מחיצה מ FAT כלשהו ל NTFS וההיפך.

אולי תסביר את הבעיה שוב?

יכול להיות שהרצת את התוכנה מהכונן שאותו אתה רוצה לגבות?

יכול להיות שאין מקום בכונן היעד?

יש מספר סיבות ש GHOST לא יתן לך לגבות לכונן ספציפי אך לי הוא לא עשה בעיות עם NTFS.

(אישית אני עובד עם GHOST 8 שעולה ב DOS)

פורסם
  • מחבר

וואלה אז כן יש לי BOOTABLE CD של GHOST. אבל תראו בעקרון יש לי כמה בעיות:

- כשאני עושה בוט מהCD במחשב החדש שלי, הוא רושם לי PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD אני לוחץ, ואז הוא רושם לי שהוא נכנס לסביבה של GHOST ואז הוא רושם PLEASE WAIT ופשוט נתקע, ולא זז.

- כשעשיתי בוט מהCD במחשב הישן, ורציתי לשמור את הגיבוי של כונן C על כונן D, הוא בכלל לא הראה לי את כונן D, במסך של שמירת הקובץ IMAGE.

- כשאני עושה בוט מדיסקט במחשב הישן, אז המחשב לא מוצא את העכבר וכותב שם "mouse driver not installed" - ונראה לי שהבנתי מה הבעיה- יש בדיסקט את הקובץ MOUSE.COM אבל בקובץ MOUSE.INI רשום "MOUSE- PS2 והחיבור של העכבר שלי הוא בUSB. אז מה לעשות?

אלה כל הבעיות שיש :silly: עם כל מה שאני מנסה לא הולך....

פורסם

- כשאני עושה בוט מדיסקט במחשב הישן, אז המחשב לא מוצא את העכבר וכותב שם "mouse driver not installed" - ונראה לי שהבנתי מה הבעיה- יש בדיסקט את הקובץ MOUSE.COM אבל בקובץ MOUSE.INI רשום "MOUSE- PS2 והחיבור של העכבר שלי הוא בUSB. אז מה לעשות?

א. אתה לא חייב עכבר. (תשתמש בTAB +חיצים)

ב. לעכבר USB:

בעת יצירת תקליטון BOT של GHOST אז יש אופציה לבחור USB DEVICE לך על זה!!

פורסם
  • מחבר

אחי לא נראה לי שאפשר ליצור דיסקט הפעלה של GHOST דרך GHOST10 , אני לא יודע אם בגרסאות הקודמות כן היה אפשר, אבל פה אני לא רואה שום אופציה ליצירת דיסקט אתחול, וגם לא כתוב על זה משה ובאתר שלהם. הדיסקט שיש לי זה ממישהו שהביא לי אותו, ומסתבר בסוף שהוא של גרסה 7, אז זה לא מתאים לי, אני צריך לשחזר קובץ מגרסה מתקדמת יותר....

כנראה שאני חייב לעשות את הBOOT מה-CD, אבל משום מה הוא לא נותן לי....

פורסם

יכול להיות שאתה צודק כי דיברתי על 2003

הגיוני שאתה תצטרך להתקין את הדרייבר שלו עבור DOS אז אולי יש את זה באתר של החברה של העכבר

אבל בכל מקרה אתה לא חייב עכבר!!

פורסם
  • מחבר

כן אחי הבנתי שאני לא צריך עכבר, אבל הבעיה הזאת הייתה רק שעשיתי BOOT מהדיסקט.

כשניסיתי לעשות BOOT מהCD (שהוא של גרסה 10) אז הבעיה הייתה שהוא רשם לי "starting symantec recovery disk..." ואז הוא רושם "please wait..." ואני מחכה ומחכה ואין כלום.

שלחתי להם מייל, נראה אם הם יעזרו לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים