עבור לתוכן

XP לא עולה לאחר עידכון.

Featured Replies

פורסם

לפני יומיים פתחתי את המחשב של אח שלי וביצעתי עידכון לווינדוס, הכל עבר סבבה ובסוף ההתקנה ריסטטי את המחשב כמו שהיה צריך.

אחרי שהמחשב התחיל לעלות התחילו הבעיות.. בהתחלה המחשב עלה והיה נראה כאילו הוא עלה ב-safe mode, הרזולוציה והצבעים יירדו, ואחרי כמה שניות הוא פשוט ריסט את עצמו.

אחרי זה הוא פשוט לא עלה. אפשר להכנס לביוס, ואפשר להכנס לתפריט של F8, אבל גם שם שומדבר לא עולה. ניסיתי safe mode, ניסיתי לשחזר את ההגדרות, אבל אני מקבל כל הזמן מסך שחור וזהו.

אם אני זוכר נכון אני חשוב שראיתי שבעידכון לווינדוס הותקן גם עידכון לכרטיס מסך (X300 אם אני לא טועה), יכול להיות שזו הבעיה? הדריוור של ווינדוס וזה של ATI התנגשו? נראה לי מוזר שווינדוס יתקין על דעת עצמו דריוור נפרד לכרטיס מסך..

איך אני יכול לסדר את זה? כי כרגע המחשב לא שמיש בכלל..

תודה מראש..

פורסם

תעלה במצב בטוח ותקווה שיש נקודת שיחזור לפני העדכון...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמובן, כל מה שקיבלתי זה מסך שחור כמו שאמרתי.

יכול להיות שניתוק כ.המסך יעזור איכשהו?

פורסם

ומה תעשה עם מחשב בלי כרטיס מסך?

מצב בטוח לא עולה?

פורסם
  • מחבר

אני כרגע לא בבית, אבל ממה שניסיתי אחרי העלאת מצב בטוח אין לי תצוגה. אני לא יודע אם הוא עולה ואני לא רואה כלום, או שהוא לא עולה בכלל.

מה שהתכוונתי זה שמן הסתם יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם, אז אולי יש מצב להוציא את הX300, להעלות את המחשב עם הכרטיס OB ואז לסדר את כל התנגשיות הדריוורים?..

בכלל כל הסיפור הזה נראה לי מוזר.. יכול להיות שזה בכלל משהו אחר חוץ מהכרטיס מסך שעושה את הבעיות? כי אין סיבה שאם הבעיה היא דריוורים שגם מצב בטוח לא יעלה.. בגלל זה זה נראה לי מוזר..

פורסם

יתכן והמצב הבטוח פונה לכרטיס המסך המובנה?

יכול להיות שלהוציא כרטיס יעזור.

פורסם
  • מחבר

טוב.. ניסיתי להתעסק עוד קצת עם המחשב היום ואני די תקוע..

ממה שראיתי אין כרטיס מסך מובנה במחשב (יכול להיות כזה דבר?), וגם ככה לא נראה לי שהבעיה היא באמת בכ. מסך כי כמו שאמרתי בכל מצב שאני בוחר המחשב לא עולה.. לכן זה מוזר..

מה שכן הצלחתי זה לקחת דיסק אחר של XP ולעשות דרכו boot, ככה שיש לי גישה ל-recovery console. ניסיתי להפעיל שם את הפקודה sfc בשביל לנסות ולבדוק אם קבצי המערכת בסדר, אבל היא לא התקבלה (טען שהוא לא מכיר את הפקודה..)

בדקתי גם את ה-boot loader והכל תקין שם.

דרך הריקוברי קונסול יש פקודה אחרת שאני יכול לנסות?

ומקסימום אם לא תהיה ברירה אני אתקין מחדש את הווינדוס.. אבל אני מעדיף להמנע מזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים