עבור לתוכן

UCCC - אכזבה!

Featured Replies

פורסם

בהמשך לאשכול הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170910.0

אכן הלכתי וקניתי צמד זכרונות סמסונג עם שבבי UCCC מ KSP,מחיר טוב..260 שקל למקל 512 מ"ב.

הגעתי הבייתה,פירקתי את ה geil value שלי אשר עושים 225 ב 2.5-3-3 והרכבתי את זכרונות הסמסונג.

בתור התחלה שמתי אותם ב 225 ב 3-4-4 שהרי הם אמורים לעמוד בזה ביתר קלילות,העלתי את המערכת הפעלה,הפעלתי s&m וכבר התחלנו עם נפילות,אי יציבות וכיוצא בזה (שעם הגייל הכל יציב במהירות הזאת כך שברור שלא הלוח ולא המעבד הם הבעייה)

אמרתי טוב..ננסה AQ03

וניסיתי..מסכים כחולים אפילו לא התחיל את המבחן. הגעתי למסקנה שאוליי הזכרונות לא עומדים בזה וצריך להוסיף מתח..הוספתי ל 2.7 אחר כך 2.8 ועדיין אי יציבות.

אחריי נסיונות וריסטים רבים החלטתי שזהו,ננסה להוריד באס קצת כי יכול להיות שהזכרונות פשוט לא עומדים בזה,הורדתי ל 223 ונתקלתי שוב באי יציבות ב s&m אך הפעם הצלחתי להריץ AQ03 והוצאתי בציון המעבד בקושי 8k לעומת 8.5k עם הזכרונות הקודמים (כנראה שירידת הביצועים נבעה מהתזמונים הגבוהים של הסמסונג)

החלטתי שהזכרונות האלו לא בשבילי,כנראה שהם לא יודעים לעבוד עם הלוח שלי (כי ראיתי ים אנשים שעשו איתם 500 מה"צ בקלות) אז החזרתי למחשב את הגייל ומחר אני הולך להחזיר אותם לחנות (נקווה שלא יעשו בעיות כי קניתי בסניף של ראשון ואני רוצה להחזיר לסניף ת"א שקרוב אליי).

אגב אם מישהו מעוניין בזכרונות במחיר עלות - היו שעה בשימוש אז המחיר עומד על 520 לשני הסטיקים.

אמממ זהו זה,בקיצור התאכזתי :-\

פורסם

אתה יודע ש3-4-4 זה חרא תיזמונים לUCCC

תנסה 2.5-4-4-0 \2.5-3-3-0 \2.5-3-3-8 \2.5-4-4-8

פורסם

לא יודע מה להגיד לך...

אני עם זוג UCCC העלתי אותם ל250 בתיזמונים של 3-3-4 במתח 2.5...

יציב ביותר.

אחרי זה נסיתי להדק אותם, ועשיתי 3-3-3 ועדיין יציב ביותר...

ב2.5-4-4 יציב בהכל חוץ מSNM. אז החזרתי ל3-3-3.

פורסם

שלי סטיק אחד של 512 עושה 502 מגה הרץ..והוא יכול עוד..

הכל על תיזמונים 3-4-4...

giloman

3-4-4 זה כן טוב זה הסטוק שלהם..

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה להגיד לך...

אני עם זוג UCCC העלתי אותם ל250 בתיזמונים של 3-3-4 במתח 2.5...

יציב ביותר.

אחרי זה נסיתי להדק אותם, ועשיתי 3-3-3 ועדיין יציב ביותר...

ב2.5-4-4 יציב בהכל חוץ מSNM. אז החזרתי ל3-3-3.

כשאתה אומר "יציב ביותר" למה אתה מתכוון?

איך אתה בודק שזה באמת יציב 100%?

אני למשל,בשביל לקרוא לזכרון יציב עושה לו קודם כל בדיקת s&m בינונית,במאמץ מקסימלי. אם עבר אני ממשיך ל PI32M+Prime95 (ביחד),אם עבר אני עושה לו memtest בדיקה מלאה,וזהו. אם עבר את כל אלו אז הוא יציב,אם לא אז אני פשוט לא עובד במהיריות שהוא לא יציב בהם.

או הכל או כלום פשוט מאוד,לא אוהב מחשב שלא יציב בנפשו..

בכל מקרה..הגייל שלי עברו את כל הבדיקות והם יציבים ב 100% בבאס 225 עם תזמונים 2.5-3-3.

הסמסונג לעומת זאת..אפילו את הבדיקת S&M הכי קלה,והכי פשוטה לא עבר ב 225 בתזמונים 3-4-4 (סטוק)

אז מה הטעם להמשיך איתו? הרי זה ברור שמשהו לא בסדר,או שהזכרון לא מוצלח,או שהוא לא מסתדר טוב עם הלוח,או שלך תדע..אצלך עושה 250,אצלי אפילו לא 223 ביציבות מלאה,כל אחד והמזל שלו.

לפחות אני יכול להתנחם בזה שאני יוכל לקבל את הכסף חזרה

פורסם

יציב ביותר זה אומר שהMEMTEST עבר בהצלחה וזה אומר שהSNM עבר בהצלחה במאמץ של 100%...

פורסם
  • מחבר

סבבה, אז אצלי לא עבר..לא יציב

שטויות היה שווה את הנסיון,אם הייתי מצליח להגיע לבאסים הגבוהים היה יותר טוב אבל זה מה יש,לא קרה כלום מחר נחזיר להם אותו ושלום על ישראל..ניסינו? זה מה שחשוב :)

פורסם

מי אמר שתקבל את הכסף שלך? אל תשכח שאתה מדבר פה על KSP... וכל מילה נוספת מיותרת

פורסם

אם הם לא יצבים בסטוק שלהם, אז הם לא נחשבים תקינים לא?

שלח אותם לתיקון

פורסם

אני מאוד מרוצה מ uccc לי הם עושים 275 בקלות,ויציבים בהכול,

המחשב שלי דולק כב שבוע ,ואני מפעיל עליו הכול כולל הכול,אין בעיות....(ועשיתי גם test,s&m וכ')..

פשוט זיכרונות טובים

פורסם

שלי סטיק אחד של 512 עושה 502 מגה הרץ..והוא יכול עוד..

הכל על תיזמונים 3-4-4...

giloman

3-4-4 זה כן טוב זה הסטוק שלהם..

מה אתה מקשקש ?

זה שזה הסטוק זה אומר שאלו התיזמונים האופטימלים לOC ?

ה GSKILL FF של חבר שלי - הסטוק הוא 3-4-4 והם עושים 700MHZ ב2.5-3-3

ואם תנסה להעלות ל קאס 3 אז הם לא יעברו 620

פורסם

Ninja יש לך לוח מבוסס nForce2 , לא ידוע במדוייק אם הם מנצלים צ'יפים Samsung UCCC כמו שצריך (בניגוד לTCCC) אז שני מסקנות שאני מסיק מהמקרה שלך:

1. הלוח לא מנצל את הזכרונות ולכן אתה לא מגיע איתם לתדרים גבוהים.

2. הזכרונות עצמם יצאו לא מוצלחים. הייתי חולק על מסקנה זו מהסיבה שרוב הצ'יפים האלו עושים לפחות 500Mhz בקלי קלות.

תנסה להחליף אותו לזכרונות מבוססים Winbond BH5 or BH5-UTT , Hynix D43 or D5 ,Samsung TCCC -> אלו לפחות צ'יפים שמנוצלים מעולה על nForce2.

פורסם
  • מחבר

בינתיים ויתרתי על הרעיון של להחליף זכרונות,כבר החזרתי אותם לחנות ולקחתי במקום HD 200G שגם ככה הייתי צריך.

אני יחזור לעניין הזכרונות שאני יחליף את המערכת כבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים