עבור לתוכן

מה נהפך מהפורום הזה

Featured Replies

פורסם

יש משהו שמרגיז אותי בטרוף

כל פעם שאני נכנס(בערך פעם ביום ) לפורום אני רואה 2 דפים מלאים בטופיקים ובתגובות חדשות

עכשיו בכיףף

הפורום פעיל וכו'.. אבל אותןןןןןןן השאלות חוזרות על עצמן וזה מתחיל להרגיז

כל הזמן אותה השאלה

אני יכול לספור אותה שאלה בעמוד 1 5 פעמים

תגידו

זה לא נמאס?

לא יבוא מנהל שיתחיל להעיף על הדברים האלה?

פורסם

שמע, יש דברים שנכון זה דיי מעצבן.... כאילו, למען השם!!! אותה שאלה בדיוק מתחתך ודברים כאלו... אבל לכל השאלות שנשאלות בפורום ישנם תשובות או בפורום או אי שם ברחבי האינטרנט, אם ינעלו כל שאלה שנשאלה כבר, אז לא יהיה צורך בפורום.

פורסם

מסכים אם מה שנאמר. לדעתי המנהל של הפורום אמור לרכז את כל השאלות האלו ב"נעוץ" ולעדכן אותם כל הזמן.

פורסם

תכתוב להם להשתמש בחיפוש (ושים את כפתור החיפוש בהודעה) זה מלמד בצורה ההכי טובה.

ולמה שמת את זה בפורום הזה? כללי היה מתאים יותר...

פורסם

^^ כי הוא מתכוון ספציפית לפורום הזה

פורסם

יש המווון המוווון מידע, ולא רק שממש לא נוח וקשה לרכז ולעדכן אותם כל כל הזמן,

גם הסטיקים יהפכו להיות כל כך ארוכים שלאף אחד לא יהיה ראש לחפור בתוכם.

בשביל זה בדיוק יש את החיפוש,

אבל אם אנשים לא רוצים לעזור לעצמם...

פורסם

אוקיי, וכמובן - זו אשמתם של המנהלים שלא עושים כלום בעניין.. ברור.

תראה, שאלות רבות נשאלות בפורומים, אני מסכים איתך שזה מעצבן שאותן השאלות חוזרות על עצמן שוב ושוב, אך זה לא משהו שנתון בשליטתנו, אלא בכם - המשתמשים.

אתה חושב שאם כל המידע הזה יתווסף לסטיקי זה יעזור? צר לי לבשר לך שזה לא יעזור(אולי ממש במעט),

כי אם משתמשים לא טורחים לעבור על מס' קטן של נושאים על גבי הדף הראשון של הפורום, באותה מידה הם גם לא יטרחו להיכנס לסטיקי עם המידע המרוכז.

אז במקרה הזה אני מפנה את האשמה אל המשתמשים. למה? כי אלו המשתמשים שלא טורחים להסתכל על כמה נושאים למטה בעמוד של הפורום.

ולא מריצים חיפוש מהיר לבעיות/שאלות שלהם.

הדבר היחידי שאנו יכולים לנסות - לנעול נושאים שנפתחו שדומים בדיוק לנושאים שכבר קיימים בדף הראשון של הפורום.

אך שוב - המטרה של הפורומים בעיקרם היא לעזור למשתמשים עם השאלות והבעיות שלהם, לכן נעילה של נושאים לא מתבצעת בד"כ.

ובטח לבטח שלא להעיף על דברים כאלו.. זה לא נראה לך "קצת" מוגזם? נעילה עוד מילא, אבל הרחקה?

לסיכום - לבוא ולהתלונן על זה, זה לא ממש יעזור.. כל עוד משתמשים לא יטרחו להריץ חיפוש קל, או אפילו להסתכל על הנושאים האחרונים בפורום -

המצב ישאר כמו שהוא לצערי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

רק רציתי להעיר אותכם שתראו את הדברים אחרת

אני נכנס בערב לפורום הזה

אני לא מסוגל לענות על כלום ובטח שלא על שאלות שעניתי 5 פעמים

סך הכול צודק זה רק אנחנו יכולים לשנות

פורסם

אם כבר מעלים את נושא החזרות, הארה קטנה למתן:

לוח ה Tradezone מתמלא בספאם לעיתים קרובות.

אנשים שמפרסמים מעבד למשל בכל המחלקות בלי חשבון, פרסומות לחברות שמוכרות מוצרים בזול וכו'.

אמנם עושה רושם שמתבצע שם נקיון מדי פעם, אבל לא מספיק.

לעניות דעתי צריך להעלות את רמת הפיקוח, ושמכירות תתבצענה בתחום המיועד להן, ולא מישהו שרוצה למכור לוח+מעבד (דוגמא ספציפית) יפרסם את אותה המודעה לפחות 15 פעמים בכל האיזורים. זה מציק, זה מרגיז וזה ספאם.

פורסם

אנשים שמפרסמים מעבד למשל בכל המחלקות בלי חשבון, פרסומות לחברות שמוכרות מוצרים בזול וכו'.

לעניות דעתי צריך להעלות את רמת הפיקוח, ושמכירות תתבצענה בתחום המיועד להן, ולא מישהו שרוצה למכור לוח+מעבד (דוגמא ספציפית) יפרסם את אותה המודעה לפחות 15 פעמים בכל האיזורים. זה מציק, זה מרגיז וזה ספאם.

צודק, בהחלט דורש טיפול...

פורסם

אבל איך זה קשור לכאן?

בכל אופן, נושא הטרייד-זון ידוע לנו, ואנו משתדלים ככל האפשר לטפל במצב.

כרגע יש לנו סדר עדיפויות בקידום האתר במובנים שונים(כל מני שידרוגים)

אך מפאת חוסר זמן - מערכת הטרייד-זון תשודרג רק בעתיד.

וכשהמערכת תשודרג, יהיה לנו יותר קל לעשות שם סדר.

בכל אופן, אין סיבה להמשיך את הדיון הזה, אם יש לכם הארות/הערות נוספות, אנא פנו אליי בפרטי.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים