עבור לתוכן

נושא על דירות משכנתה שכירות וכו

Featured Replies

פורסם

זה מה שיש לי להגיד על הדיון הזה -> :bash::s07:

אני כרגע חיי אצל ההורים וסובל מכל רגע (אוטוטו 22), מת כבר לגמור את התואר ולעוף לי מפה, ואתה בן 28 ועדיין חושב כמו ילדון בן 15?

תעזוב את המחשב, ותתחיל לעשות משהו עם החיים האומללים שלך.

שיט הייתי בטוח שסימס זה סימולציה לחיים :'(

חשבתי שאפשר לשחות כל היום בבבריכה הפרטית שלי עד שאני אמות...

תואר בגיל 22?

לא עשית צבא או מה?

ומאיפה לך שבדיוק כשתסיים את התואר אז יחטפו אותך לעבודה ותשתכר 10,000 ש"ח כדי שתוכל לעבור לגור מחוץ לבית?

לא שאני לא מרגיש כמוך..

אני בן 24 וגם מת לעוף מהבית... אבל אני מאמין שאם אפשר "לשרוד" עם ההורים בתקופה של לימודים לתואר-אז כדאי.

למה עדיף להתרכז בלהצטיין בלימודים מאשר להתרכז ב"לשרוד"...

ותאמין לי שנמאס לי גם.כל היצירתיות שלך מקבלת וואחד דיכאון כשכולה אתה עושה אקורד G וההורים צועקים "מה זה הג'ונגל הזה! השכנים ישנים!" ..כן כן!ממש ישנים כל היום!למה תמיד התירוץ הוא ששכנים ישנים הה? :s05:

חוצמזה,כל אחד והמשפחה שלו,אבל לדעתי כשנשארים בבית [עד גיל נורמלי בלי הגזמה] זה באיזשהו אופן גם עוזר להורים [עזרה בבית,להסיע אותם וכו'].

ו...אגב, אם שמים SIMS אחד בבריכה ומוציאים את הסולם ממנה....הוא באמת ימות ;D

והאמת שלא שיחקתי בכלל בזה...ראיתי ב XPLAY :]

• תגובות 143
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת תואר בגיל 23, תואר בהנדסה, ולא לא עשיתי צבא מסיבות רפואיות שאני לא רוצה להכנס אליהן כאן.

אני לא יודע אם יחטפו אותי או לא, את זה רק הזמן יגיד, זאת מין משאלת לב שאני יודע שתתגשם...

להצטיין אני כבר לא אצטיין, אבל אם הייתי חיי לא אצל ההורים אני לא בטוח שהייתי שורד בתואר בכלל.

אני לא ממש מבין את האנשים שחיים עם ההורים (כאשר יש להם ברירה אחרת, ריאלית).

פורסם

להשאר עם ההורים בתקופה של לימודים לתואר זה כדאי (אלא אם כן להורים יש הרבה מאוד כסף שהם מוכנים לתרום לך).

לעשות תואר באוניברסיטה טובה תוך כדי עבודה כדי לממן לימודים + דירה זה קריעת תחת רצינית ובמילא אין זמן להנות מחופש כלשהו.

פורסם

האמת תואר בגיל 23, תואר בהנדסה, ולא לא עשיתי צבא מסיבות רפואיות שאני לא רוצה להכנס אליהן כאן.

אני לא יודע אם יחטפו אותי או לא, את זה רק הזמן יגיד, זאת מין משאלת לב שאני יודע שתתגשם...

להצטיין אני כבר לא אצטיין, אבל אם הייתי חיי לא אצל ההורים אני לא בטוח שהייתי שורד בתואר בכלל.

אני לא ממש מבין את האנשים שחיים עם ההורים (כאשר יש להם ברירה אחרת, ריאלית).

איזה סוג של הנדסה? משהו שאתה אוהב?

אז אני לא מבין...אתה בעד להישאר בבית בזמן תואר או לא?

זה אולי נוגד לאלה שאומרים שזה התחמקות מהמציאות ושכדאי לגור מחוץ לבית בזמן תואר כי זה מכשל... אבל לדעתי כדאי לדחות את ה"חיים האמיתיים" הללו

הם קשים...ועדיף עוד כמה שנים בלי כאב ראש....

אני שקלתי ללמוד בדרום [ספיר].נראה אחלה אווירה וגם שמעתי על ב"ש.אבל אז כשירדתי למילואים שמה ..הסתכלתי על כל החול והחולירע ולא הבנתי למה רציתי

לעזוב את המרכז... זה פשוט חור שמה...[וכולם מסוממים תחת! :-\]..

חוץ משאווארמה ב 5 שקל...אין שם כלום לעשות.בטח כל העבודות תפוסות ע"י הסטודנטים וגם כל הדירות הטובות. גם בטח מחייה שם+שכר לימוד יגיעו לסכום של מכללה טובה במרכז.

זה איך שאני רואה את הדברים כעת.למרות שהרבה אומרים שחיי החברה שם אחלה וזה מושך.זו גם מעין חוויה.אולי זה שווה...מי יודע?

פורסם

הנדסת מחשבים...

בזמן התואר עצמו אני בעד להשאר בבית, אלא אם כן אתה יכול מבחינה כלכלית לגור לבד.

זה לא משנה את העובדה שאני מת לעוף ממנו...

ואגב, זה מחשל, ולא מכשל... ברור שזה מחשל, אבל באמת עדיף עוד כמה שנים בלי הכאב ראש הזה של חיים עצמאיים לגמרי.

פורסם
  • מחבר

טוב

א-לזה שאמר שההורים יעזרו תישכח מיזה אין להם כסף לעזרה משמעותית ל5 ילדים

ב-מבחינתי יש 4 אפשרויות היום

טובות

א-לחסוך עד שיהיה לי כסף לדירה בלי משכנתה (היום מחיר של דירה סבירה ברעננה זה 120 אלף דולאר)

ב-לחסוך סכום מאוד גדול שיעזור לי מאוד ביגלל הריבית לישכור דירה ולחסוך עוד כסף לעתיד

רעות

א-לקחת משכנתה מאוד גדולה להרבה מאוד שנים ולעבוד מהבוקר עד הלילה

ב-להשכיר דירה היום ולעבוד מהבוקר עד הלילה

יכול מאוד להיות שאני יגיע ל300 אלף שקל+ אני יעזוב תבית אבל לעזוב היום בלי מפרנסת נוספת ניראה לי מטומטם

חוץ מיזה למישהו יש המלצות על השקעות לעתיד? היום אני מקבל 5% ואני רוצה להבין יותר בנושא

חוץ מיזה מישהו יכול לתת לי עוד מידה בנושא דירה במשכנתה קטנה מול שכירות שיש חיסכון משמעותי?

פורסם

ואז לא להגיב בHW,זאת ההצעה הכי טובה שלך עד לכאן^

פורסם

Org-E, ידידי בן ה-15, אתה יודע בכלל מה זה ארנונה ?

אני מעוניין לדעת מה זה ארנונה ואם זה חשבון חודשי או שנתי.

פורסם

ארנונה הוא מס המוטל על תושבי יישוב מסוים, למימון פעולתה של הרשות המקומית.

גובה הארנונה נקבע בעיקר לפי שטח הנכס שעליו היא מוטלת, וכן לפי סוג הנכס (דירה, חנות וכו') ומיקומו (שכונת יוקרה, שכונת עוני וכו').

מקור השם ארנונה מגיע מהמיתולגיה היוונית, שבה האלה ארנונה שלא הייתה בעלת משכן קבוע פיתתה גברים על מנת להשיג מקום להתגורר בו.

מתוך ויקיפדיה.

והתשלום הוא דו-חודשי בד"כ.

(פעם הבאה פתח מילון).

פורסם

טוב

א-לזה שאמר שההורים יעזרו תישכח מיזה אין להם כסף לעזרה משמעותית ל5 ילדים

ב-מבחינתי יש 4 אפשרויות היום

טובות

א-לחסוך עד שיהיה לי כסף לדירה בלי משכנתה (היום מחיר של דירה סבירה ברעננה זה 120 אלף דולאר)

ב-לחסוך סכום מאוד גדול שיעזור לי מאוד ביגלל הריבית לישכור דירה ולחסוך עוד כסף לעתיד

רעות

ב-להשכיר דירה היום ולעבוד מהבוקר עד הלילה

יכול מאוד להיות שאני יגיע ל300 אלף שקל+ אני יעזוב תבית אבל לעזוב היום בלי מפרנסת נוספת ניראה לי מטומטם

חוץ מיזה למישהו יש המלצות על השקעות לעתיד? היום אני מקבל 5% ואני רוצה להבין יותר בנושא

חוץ מיזה מישהו יכול לתת לי עוד מידה בנושא דירה במשכנתה קטנה מול שכירות שיש חיסכון משמעותי?

הכי טוב לדעתי, פשוט תמשיך לגור עד הסוף בבית, הכי זול ובסוף תקבל אותו בחינם.

ד"א כמה ארנונה משלמים על כתובת אינטרנט ? ולאיזה רשות ?

פורסם

STONE COLD,אתה הורס את החיים שלך רק בגלל שאתה חושש לקחת משכנתא.

אני מאמין לפי מה שאמרת שחסכת כבר סכום כסף נכבד לדירה,לכן עצתי אלייך היא:

חפש לך דירה,שלם את מה שיש לך כבר ולשאר תיקח משכנתא לא כבדה במיוחד.תחיה לבד,יהיו לך חיים שונים לגמרי.

בהצלחה :xyxthumbs:

[חברה,אתם מתנהגים די מגעיל עם הירידות שלכם,הבן אגם רוצה עזרה,תעזרו לו!].

פורסם

^^

stone cold, יש לך כבר כמעט 300 אלף שקל!!!!!!!

אפשר לקנות דירה ב$50,000 אפילו!!! מרוהטת, 3 וחצי חדרים, 70 מ"ר. (הומלס, יד2 סתכל שם).

אתה קונה דירה ב$45K-50K את השאר אתה משאיר בבנק.

זהו......

אתה יכול לגור לבד, או עם שותף מה שבא לך זה גם ככה זול.

אתה גר לבד, אין דאגות, יש חיי חברה, לא מתקמצן על טפה בילויים, סופי שבוע למנוחה, קשרים רציניים, חברה, חתונה(עד הזמן הזה כבר יש לך עוד 50K בחיסכון של ה4 שנים האלה) זהו....... ילדים מעבר לדירה גדולה עם הלוואה\משכנתא של 30K$ ואתה מסודר...

ובכלל, אם תצליח בעבודה כלשהי עם שכר 8K שקל נטו חח אז בכלל יצאת גדול...

וכן, אני ידוע שמה שאמרתי נשמע פשוט מידיי וזה בכלל לא, אבל ככה החיים.. תתמודד, תהיה ספונטני...

בהצלחה :-\

פורסם

תעזוב, זה נראה כאילו הבנאדם הזה פוחד מהחיים, פוחד לקחת איזשהו סיכון מינימלי.

פורסם
  • מחבר

^^

stone cold, יש לך כבר כמעט 300 אלף שקל!!!!!!!

אפשר לקנות דירה ב$50,000 אפילו!!! מרוהטת, 3 וחצי חדרים, 70 מ"ר. (הומלס, יד2 סתכל שם).

אתה קונה דירה ב$45K-50K את השאר אתה משאיר בבנק.

זהו......

אתה יכול לגור לבד, או עם שותף מה שבא לך זה גם ככה זול.

אתה גר לבד, אין דאגות, יש חיי חברה, לא מתקמצן על טפה בילויים, סופי שבוע למנוחה, קשרים רציניים, חברה, חתונה(עד הזמן הזה כבר יש לך עוד 50K בחיסכון של ה4 שנים האלה) זהו....... ילדים מעבר לדירה גדולה עם הלוואה\משכנתא של 30K$ ואתה מסודר...

ובכלל, אם תצליח בעבודה כלשהי עם שכר 8K שקל נטו חח אז בכלל יצאת גדול...

וכן, אני ידוע שמה שאמרתי נשמע פשוט מידיי וזה בכלל לא, אבל ככה החיים.. תתמודד, תהיה ספונטני...

בהצלחה :-\

אין לי 300 אלף ולא קרוב לזה (שיהיה לי אני יחשוב מאוד חזק על שכירות והריבית מאוד תעזור לי בזה)

דירה ב50 אלף דולאר אפשר ליקנות אולי בגג של הכור הגראיני בדימונה :screwy: :screwy: :screwy:

אני רוצה ברעננה או באזור כי פה תמיד יש עבודה והאיכות חיים הרבה יותר טובה מאזורים זולים בארץ

8 אלף שקל כל חודש -אני רואה שאתה לא מבין תמציאות בישראל אני גנן לא חבר ליכוד

פורסם

אתה מודע לעובדה שהרבה מאוד אנשים חיים בשכירות,נכון?

אתה לומד? הבנתי שלא, אתה רק עובד, עובד עובד, וחיי בבית של ההורים, לא יוצא לא כלום.

מה אתה מנסה להשיג? איזה חיים אלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים