פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים רציתי לדעת איך אפשר לעשות רשת באינטרנט!!!בין שני מחשבים שלאחד מהמחשבים ישXPולשני יש חלונות 98
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר עשיתי חיפוש ולא מצאתי שים לב ששאלתי איך אפשר לעשות רשת באינטרנט לא סתם ככה!!
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אין אשפרות לעשות רשת גם באינטרנט עם מחשב של XPואם מחשב של windows 98אתה יכול רק לעשות רשת בין שני המחשבים באינרטנט אם xp ו xp!!!
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אין אשפרות לעשות רשת גם באינטרנט עם מחשב של XPואם מחשב של windows 98אתה יכול רק לעשות רשת בין שני המחשבים באינרטנט אם xp ו xp!!!למה להטעות? יש אפשרות וחצי.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אני לא ביקשתי מימך עזרה אני עוזר לזה שרשם את ההודעה ואתה מטעה אותו בכך שאתה אומר שיש אפשרות אבל אני אומר לך מי נסיון שאין אפשרות כזאת!!!
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אי אפשר לעשות את זה כמו רשת רגילה אולי יש אפשרות אבל האפשרות של xp אם xp עדיפה!!אם יש אפשרות אז היא יותר קשה לעשיה!
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים שני מערכות הפעלה מאותה חברה, מה הבעיה פה לעזעזל לעשות רשת? זה בידיוק אותו דבר כמו רשת רגילה. למה לעזעזל לעשות את זה יותר קשה? עריכה: וחוץ מזה, מה כל כך קשה בוינדוס? זה לא לינוקס שצריך לעבוד עם הקונסול שאפשר למות רק מלראות אותה.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר יש קבל רשת בין המחשבים אבל הבעיה היא שלאחד יש מודם ולשני אין!!!!אתה חושב שהייתי שאול את השאלה הזאת לפני שניסתי להפעיל את זה כמו שאמרת?!
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מישה רואים את כמה שאין לך ידע בעניין!! גם אם היה מודם לשניהם האפשרות של ה xp אם xp יותר פשוטה!! אבל אומרים לך שלאחד מהמחשבים אין מודם אז זה כבר הופך להיות יותר מסובך אז ההמלצה שלי ואם תישאל כל תכנאי בעולם זה של xp אם xp!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.