פורסם 2006 במרץ 1519 שנים אנשים אתם לא מבינים מה הולך פה סיימתי עכשיו יג' ויש לי שני מועדי גיוסה-10 למאי וה-3 לספטמבר וכמובן איך לא הביאו לי את האפשרות השניה שהיא ממשאבל ממש לא מה שרציתיעכשיו אני מת להתגייס כבר ואני לא רוצה להתגייס בספטמבר, נמאס לי לדחות את הגיוס כל הזמןובבקשה אל תגידו לי תעבודה כי אני לא רוצה את זהאני משתגע לא יודע מה לעשות תעזרו לי!! איך לשגע אותם שיקדימו לי!!?!?!בבקשה!!תודה
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים גם אני סיימתי עכשיו י"גוהם שאלו אותי מתי אני רוצה להתגייס.ועדיין לא נתנו לי תאריך גיוס.ואיך אתה רוצה להקדים אם אתה לא יודע מתי אתה מתגייס?
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר קודם כל יש כבר תאריכי גיוס אם אתה רוצה אתה יכול להיכנס לקיוסק האישי שלך באתר של הצבא ושם תראהלא לא ניסיתי עדיין לדחות רק שלחתי להם אימייל ראשון היום אבל מסיפורים ששמעתי הצבא מקדים לאחד מתוך 10 את הצבאתעזור לי!!!!!!!
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מה אתה רץ איך שתגיע לצבא אחרי שבוא תקלל תיום שהקדמת את הגיוס ושאתה רוצה לחזור להיות אזרח לך תעבוד , תעשה כסף, תבלה אחרי זה יהיו לך 3 שנים של צבא .
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים טוב. דיברתי עם חבר מאוד טוב שלי בלשכת הגיוס ומשכתי כמה קשרים בשבילך. תתקשר ללשכת הגיוס עוד שבועיים ותבקש את מנחם. הוא כבר יודיע לך כל מה שאתה צריך.ואל תגיד שלא עשיתי כלום בשבילך...
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר טוב מישהו פה יבאמת יכול לעזור לי ולא לזיין לי בשכלאני רוצה להתגייס עכשיו לא רוצה לדחות יותר רוצה לסיים עם זה וזהויש פה מישהו רציני שיכול לעזור לי או לא?!
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים שמע תתקשר אליהם ודבר איתם.. זאת הדרך היחידה..גם אני מקווה שאני לא מתגייס בספטמבר.ומי שאמר שילך לעבוד אז אתם לא מבינים שכבר עבדנו ולמדנו ואנחנו רוצים לעשות את הצבא ולגמור עם זה.. אחרי זה נעשה כסף
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים טוב מישהו פה יבאמת יכול לעזור לי ולא לזיין לי בשכלאני רוצה להתגייס עכשיו לא רוצה לדחות יותר רוצה לסיים עם זה וזהויש פה מישהו רציני שיכול לעזור לי או לא?! תגיד, מה לא היה ברור בהודעה שלי?דבר ראשון - תשמור על שפה נאותה על גבי הפורומים. אתה לא נמצא בשכונה.דבר שני - נוספה לך אזהרה. שים לב שזו היא האזהרה השנייה שלך. משמע שעוד אזהרה אחת ואתה תורחק מהפורום.דבר שלישי - ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.