פורסם 2006 במרץ 1519 שנים אז אני מתקן לX360 אין מעבד CELL אחלה, אז לXBOX360 יש מעבד אחר שהוא עדיין לא X86... ככה שזה גם לא כזה משנה
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים AssaFiles- תפסיק להשתגע ותקשיב ממה שקראתי זה יהיה מעבד(נוסף)שיעזור למעבד הראשי נכון?אם כן אז מעבד עוזר+מעבד ראשי זה 2 מעבדים נכון(1+1=2)....קודם כל אנחנו עדיין לא יודעים למה יועיל ה "מעבד עזר" הזה הוא לא יהיה מעבד כמו שיש במחשב !!!!!!הוא לא יהיה ליבההההה !!!!!!הוא יהיה מעבד עזר ל 2 המעבדים (ליבות) שקיימים במעבד או יותר שיהיה בעתיד כמו 4 או 8 וכו ...the Clearspeed co-processor will help speed AMD multicores on their way amidst concerns that the forthcoming Cell chip will fly along like the proverbial off a hot shovel.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים רק לי ה-Co-Processor הזה מזכיר נשכחות?היו כבר מעבדים עם מעבד מתמטי שמוגדר בתור מעבד עזר
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מתי היו ?והם עזרו או עשו בלאגן יותר חחח ? יהיה נחמד לראות אבל דבר כזה חדש לך תדע ....
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים יכול להיות שמדובר על תקופה חופפתאני זוכר שליד הסינק של המעבד (אולי אפילו גם בפנטיום 3 (?)) היה עוד סינק קטן של המעבד המתמטיאבל זה לא היה ב-PCI
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים אני חושב שצריך לעשות מעבד אחד ליישומים XP ותוכניות ואחד למשחקיםושהמחשב ידע ליחס לכל תחום לבד מעבד ...זה יהיה ממש נחמד ככה סתם איך משחק שיתמוך ב 2 ליבות ידע לנווט את הנתונים בינהם בלי לחרוג מעט מהביצועים בכל אחד ...
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים היה פעם ל-80386 מעבד עזר מתמטי 80387.מהפנטיום, ואולי אף מה-486, אוחד ה-FPU עם ה-CPU.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים אני חושב שצריך לעשות מעבד אחד ליישומים XP ותוכניות ואחד למשחקים ושהמחשב ידע ליחס לכל תחום לבד מעבד ... זה יהיה ממש נחמד ככה סתם איך משחק שיתמוך ב 2 ליבות ידע לנווט את הנתונים בינהם בלי לחרוג מעט מהביצועים בכל אחד ... אתה מתכוון אולי ל CPU ול GPU? :
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים אנחנו מדברים פה על CPU ומעבדי עזר חבר ...הנה קבל עוד מידע בנושא AMD talks co-processors with ClearSpeed
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים אתה אמרת שהיית רוצה מעבד אחד לאפליקציות כלליות ומעבד שני למשחקים.זה פחות או יותר מה שמתבצע בהפרדה בין ה Host Processor ל GPU.
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים אני לא כזה מבין בהפרדה בינהםבכל אופן זה משהו חדש לגמרי ושונה ...אם יש לך הסבר יותר מפורט למה אתה מתכוון שזה דומה ... אשמח לשמוע
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים יש לך במחשב שני מעבדים (בעצם יותר, אבל נתמקד בשניים כרגע).יש לך את מה שאתה קורא לו CPU - שמבצע תפקידים כלליים.יש לך את ה GPU שאחראי על ביצוע עבודה שמתאפיינת בעיבודים גרפיים.אז בעצם, מה שאתה מציע - הפרדה בין מעבד לישומים כלליים לבין מעבד למשחקים - כבר קיים הרבה זמן.
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים עד הפוסט האחרון של AssaFiles ההיתי בטוח שהוא מדבר על CPU כמו שיש בקונסולות.. אבל כניראה שהוא בעצמו לא ממש יודע על מה הוא מדבר ...בכל מיקרה איך הגעתם מהשוואה של 805 ל(אין) מקביל שלו מ AMD לזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.