פורסם 2006 במרץ 1519 שנים המעבד הוא 2000 הרץ ואני לא מעוניין לשנות מכפלה או משהו כזה רק לעשות אובר לזכרונות כדיי להגיע בסך הכל ל 2400 הרץ ... אני רוצה לדעת בכללי מה אני צריך לעשות , מתחים , מכפלות וכו ...
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים אתה צריך להעלות את המכפלה של המעבד ולא את הזיכרונת.אם אתה רוצה להאיץ רק את המעבד אז למה לעשות אובר לזכרונות?אני לא זוכר מה המכפלה של המעבד שלך בסטוקבכל אופן אתה צריך להעלות את ה-FSB וככה המהירות של המעבד עולהאת הזיכרונות אתה צריך להשאיר בלי לגעת אלא אם יש לך זכרונות טובים לאוברקלוקמתח למעבד אתה מעלה בהתאם למהירות החדשה שאתה מקבל ואם המערכת לא יציבה
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר תראה בעיקרון הקירור על המעבד לא משהו ולא הייתי רוצה לדפוק אותו עם טמפרטורות גבוהות לכןמבחינת הזכרונות יותר נוח , הזכרונות שלי לא אוברקלוקרים ברמה גבוהה אבל בהחלט מסוגלים להגיע בלי בעיות ל 240 השאלה היחידה שלי זה האם לשחק עם התיזמונים והמתחים ואיך בכלל אני עושה את זה מבחינת ביוס הלוח שלי הוא : NEO 4 PLAT עם 2X512 G.SKILL ZX DDR 400
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים בשביל להגיע ל2400 לא צריך להעלות מתח....אולי 1.45 אם לא יציב ב1.4 מבחינת תזמונים בזיכרון שים על 3-3-4 ובקלות זה יגיע ל240 אני מאמין אהה ובנוגע לקירור....אני כרגע עם קירור סטוק וועל 2600 מגה הרץ והמעלות סבבה...idle 25-29 ////max load 35-43 ככה שזה לא כזה מפריע הוניס מעבד קריר
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מחבר זהו רק ששלי זה ווינצ'סטר . שמתי לו את ה SILENT 939 של טרמלטייק . ועכשיו במנוחה הוא על 39 מעלות ... כלומר במאמץ הוא חופשי יכול להגיע לאיזור החמישים * דבר נוסף שאני רוצה לציין ההמארז שלי זה ה SWING ומאחור אני יכול לשים מאוורר 120 אבל לא הבנתי אם כדאי לי להוציא אוו להכניס אויר אז ניתקתי אותו .... (גם בגלל שה 120 של הספק גם ככה מוציא) . מבחינת תזמונים בזיכרון שים על 3-3-4 ובקלות זה יגיע ל240 אני מאמין אהה ובנוגע לקירור....אני כרגע עם קירור סטוק וועל 2600 מגה הרץ והמעלות סבבה...idle 25-29 ////max load 35-43 ככה שזה לא כזה מפריע הוניס מעבד קריר חסר מספר אחד בתיזמונים לא לפי מה שהבנתי זה הולך X-X-X-X .... והאם להשאר ב 1T או שיורדים ל 2T ???
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים את המאוורר מאחור תכוון שיוציא אוויר ואחד מקדימה אם יש שיכניס...ושלוש , לא הבנתי איך עושים אובר למעבד בלי לעשות לזכרונות בלי להוריד מכפלה?ו"חומר אפל" תחליף קירור למה 50 נראה לי הרבה לווינצ'סטר אף על פי שamd אומרת שהוא יכול לפעולעל 65 בערך...בקשר לזכרונות אם אפשר על 1t בתזמונים משוחררים אז תחליף ל 1t זה עדיף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.