פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים כשאני מחבר HD לרייד כשהו מכוון בתצורת ATA בזמן האחרון המחשב לא עולה הוא עולה אך ורק מהIDE הרגיל והצורב או הDVD מחוברים לRAID וגם אז עושים לפעמים בעיותהבעיה היא שאני נוסע לזיגזג הבעיה עם ה HD נעלמת ומופיע בעיה עם SYS COMMNDER שיש וירוסוכשאני שם HD אחר אצלו אין בעיה ואצלי (בבית) יש בעיההאם זה יכול להיות עוד משהו פרט מהלוח???
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים יש תיקוני ביוס לזה אם אני לא טועה... ולא הבנתי את עניין הוירוס... אם אצלם זה מראה שיש וירוס ואצלך לא, אז מן הסתם האנטיוירוס שלך לא מעודכן או לא שווה כלום... אבל זאת בעיה שכדאי לטפל בה.ד"א, אתה לא אמור לחבר כונני CD/DVD ל-raid. הם פשוט לא אמורים לעבוד. זו מגבלה של הצ'יפ של ה-raid ואתה יכול לקרוא על זה בלא מעט אתרים, כולל זה של gigabyte.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים RAID לא נועד לחיבורי ATAPI כגון CDROM דיוידי וצורבים!!שום תועלת לא תצמח מזה וזה יכול רק להזיק, אולי כמו במקרה שלך.תחבר את כל ההתקנים לIDE הרגיל ורק את הדיסקים הקשיחים לRAID.תלך לביוס ותעשה HDD Auto Detect או האפשרות המקבילה בביוס שלך.ותדאג שהוא מוגדר לעשות BOOT מהRAID
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר זו הבעיה הוא לא עושה יש לי כבר את הלוח 3 חודשים והHDD התחבר לRAID הצורב והDVD התחבר לבקר הגילורק לפני שבוע פתאום התחילה התקלה..
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר בבדיקה של הRAID הוא מוצא את הHD אבל הוא לא עושה BOOT למרות שבBIOS רשום שהוא בסדר דיפויות לBOOT 1. כונן 1.44 2. כונן CD 3. RAIDופתאום שבוע שעבר הוא הפסיק לעבודוהשאלה שלי אם יש אפשרות לתקלה פרט מהלוח אם
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים לאזה בקר PROMISE נפרד מהלוח האםתנסה לעדכן רק את הביוס של הבקר RAID . מידע על איך אתה יכול לעשות את זה אתה יכול למצא כאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.