עבור לתוכן

ארקדי המלך

Featured Replies

פורסם

העניים שאין להם הם אנשים שאין להם מקום עבודה ככה שגם אם הוא יתן להם, בסופו של דבר הם יחזרו לאותו המצב

• תגובות 105
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

העניים שאין להם הם אנשים שאין להם מקום עבודה ככה שגם אם הוא יתן להם, בסופו של דבר הם יחזרו לאותו המצב

אז שיפתח מיפעלים ויתמוך במיפעלים בקשים ולא יתרום כספים רק לדברים פופולרים

וגם התרומה לילדה היתה ביגלל הטלויזיה והפירסום

פורסם

אז שיפתח מיפעלים ויתמוך במיפעלים בקשים ולא יתרום כספים רק לדברים פופולרים

וגם התרומה לילדה היתה ביגלל הטלויזיה והפירסום

אתה ממש תמים , בגלל הטלויזיה והפרסום ? סבבה , נכון - הוא עזר לילדה ? זה מה שחשוב. מצדי שיהיה לו פרסום מפה ועד לאמריקה , העיקר שיעזור.

בחייכם הוא תורם המון.

הוא תורם יותר משרי אריסון ומכל האנשים העשירים במדינה. אני לא מבין למה יש אנשים ששונאים אותו כ"כ , בגלל שהוא קונה את ההאהדה של האנשים בישראל עם הכסף שלו ? , למי אכפת ?! אם זה בא לצד החיובי זה מעולה , ובנתיים אני לא רואה שום דבר רע ממנו , רק טוב.

פורסם

אף אחד לא יודע מה המניעים המדויקים שלו

אבל מה זה משנה לכם - הוא לא עשה לכם רע, רק טוב. שיפר את רמת הכדורגל\כדורסל, תרם לכל מיני מקומות, מונדיאל חינם. תשתקו ותגידו תודה!

פורסם

שיתרום לעניים ולחולים ולזקנים לא למי שרוצה לראות כדורגל...

זה התפקיד של המדינה!!! ואחריות כזאת לא צריך להפיל על אף אחד אחר!

פורסם

נו זהו

שיפתח מפעלים

אבל במקום מה אתם אומרים?

"שיעזור לעניים שיעזור לעניים" מקום שתגידו שיפתח מפעלים כדי לתת להם עבודה

אם הוא יתן לאנשים כסף בחינם נראה לכם ששאר הישראלים שהם במצב יותר טוב מזה ישתקו?

פורסם

אף אחד לא יודע מה המניעים המדויקים שלו

אבל מה זה משנה לכם - הוא לא עשה לכם רע, רק טוב. שיפר את רמת הכדורגל\כדורסל, תרם לכל מיני מקומות, מונדיאל חינם. תשתקו ותגידו תודה!

:goodposting:

לא עשה לכם רע , עושה רק טוב , תשתקו.

פורסם

אני לא שונא אותו ויקבל מימנו תרומה בכיף אבל לעשות מימנו מלך זה טימטום

כל עוד או לא תורם בלי לקבל תמורה או לא מלך נקודה

פורסם

אני לא שונא אותו ויקבל מימנו תרומה בכיף אבל לעשות מימנו מלך זה טימטום

כל עוד או לא תורם בלי לקבל תמורה או לא מלך נקודה

אוי אנשים , הכוונה ל"מלך" הייתה רק ביטוי.

פורסם

נו זהו

שיפתח מפעלים

אבל במקום מה אתם אומרים?

"שיעזור לעניים שיעזור לעניים" מקום שתגידו שיפתח מפעלים כדי לתת להם עבודה

אם הוא יתן לאנשים כסף בחינם נראה לכם ששאר הישראלים שהם במצב יותר טוב מזה ישתקו?

יפתחמ מפעלים זה מצויין אבל זה לא נחשב תרומה... אנחנו מדברים כאן על תרומות לא משנה אם זה טוב או רע התרומות... בכל מקרה גם את זה הוא לא עושה...

זה התפקיד של המדינה!!! ואחריות כזאת לא צריך להפיל על אף אחד אחר!

צודק אבל בכל מקרה מה הקשר? אני בחיים לא אמרתי שזה אחריותו... מה שאמרתי זה שאם הוא רוצה לתרום אז לקנות את הזכויות למונדיאל זה לא הדרך... יש הרבה דרכים לתרום קנייה של זכויות שידור זה לא אחת מהם... ואם תרומה זה דבר חיובי או לא זה שאלה לדיון אחר... כל מה שאני אומר כאן זה שבנושא של ההודעה הזאת הוא לא תרם שקל... הוא תרם במקרים אחרים אבל לא מדברים כאן על מקרים אחרים...

:goodposting:

לא עשה לכם רע , עושה רק טוב , תשתקו.

לא עשה רע (אה אופס... בעצם הוא כן עשה רע...) ולא עשה מספיק טוב כדי להכתיר אותו למלך.... אני לא מבין מה אנשים עושים ממנו כZה "טוב" יש אנשים שתרמו הרבה יותר ממנו... אבל אף אחד לא כותב הודעה שהנושא שלה הוא: "אריסון המלכה" למרות שהיא תורמת יותר ממנו...

פורסם

בכל מקרה תרומות כמו שאמרתי לא יעזרו לעניים וסתם יגמרו לו את הכסף כי אין להם עבודה

מה שכן טוב זה שהוא יפתח מפעלים

פורסם

אבל זה לא קשור לדיון הזה... אתה מוזמן לפתוח דיון האם תרומות זה דבר טוב או לא אבל כאן זה דיון על זה...

פורסם

ארקדי תרם יותר ממה ששרי אריסון תרמה.

איזה דברים רעים הוא עשה? רודפים כלכך הרבה טחונים מרוסיה, שחלקם הספיקו לברוח, וגם למשטרה אין הוכחות. אבל ל-deddy יש, הוא יודע טוב מכולנו.

לך אישית הוא לא עשה שום דבר רע - ולהפך רק טוב.

"שיפתח מפעלים"

"שיעזור לעניים"

פחח :\ את זה המדינה צריכה לעשות.

פורסם

עוד פעם השאלה כאן היא לא מה המדינה צריכה לעשות או מה לא... השאלה היא האם ארקדי תרם במקרה הזה? אני לא מבין איך אתה רואה קנייה של זכויות שידור של המונדיאל כתרומה... אולי אני יפתח נושא פעם הבא שהוט יקנו איזשהי סדרה ואני יגיד שתראו איזה נדיבים הוט תורמים כל כך הרבה? כמו שזה לא תרומה גם הקניה של ארקי זאת לא תרומה... וזה לא ממש משנה שלדעתך זה התפקיד של המדינה... אני יכול להגיד גם שהתפקיד של המדינה זה לקנות את הזכויות שידור של המונדיאל (דרך ערוץ 11 כמובן...) אבל מה הקשר?

פורסם

איזה קדוש עשית ממנו.

כי מסיבת הסילבסטר באיזה חצי מיליון דולר זה חשוב? האמ רומרצדס S זה חשוב? וילה/דירת יוקרה מה שלא יהיה לו זה חשוב?

זה לא עניין של אגואיזם, הם ל אחייבים אם הם לא רוצים.

אין לי טיפת כבוד אליו הוא בסה"כ קוהנ את ישראל, ולפי התגובות של האנשים פה, הוא גם די הצליח.

אם חלילה וחס מישהיא מאדדדד קרובה אליך הייתה חולה סופנית ולא היה לה כסף לניתוח,וארקדי היה נותןלה כסף ומציל אותה,אז תענה לי בשיא הכנות,זאת גם הייתה הדעה שלך עליו?הוא תום לא רק לספורט לידיעתך לפני ביתר אף אחד כמעט לא הכיר אותו הוא תרם לצהל למדא למוסדות יהודיים..אז הוא רוצה קצת פרסום אסור לו?

עזוב אתה מהאלה הציניים,שחושבים שהכול חרא ושכולם פועלים מאינטרסים אישיים..מזל שלא כול הארץ שלנו מאלה באנשים כאלה אחרת ההינו נראים הרבה יותר גרוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים