עבור לתוכן

ארקדי המלך

Featured Replies

פורסם

אז תראה, סרט טוב.

בכל מקרה, ביקשת דבר רע אחד שגאידמק עשה - סחר בלתי חוקי בנשק עם אנגולה בתחילת שנות ה-90.

:xyxthumbs:

בקשר לסחר בלתי חוקי , אני אישית מדבר במדינת ישראל , לא מדבר על מה הוא עשה מחוץ למדינה , העיקר שהוא תורם ועוזר המון ..ודן באמת לא כל יום מוצאים אחד כמוהו...אכפת לך שהוא עוזר ותורם למדינה?

• תגובות 105
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה הוכח?הרשיעו אותו?

לא

ברור שלא הרשיעו אותו, הוא מעולם לא עמד על כך למשפט כי הוא נמלט לישראל וקיבל מאתנו מקלט מדיני. כל הכסף שהוא משקיע פה (וזה בתשובה ל-XTPE) זה תשלום זעום, מבחינתו, כדי להבטיח שהוא לא יוסגר לצרפת כי אז זה יעלה לו הרבה יותר מ-18 מיליון דולר.

פורסם

ברור שלא הרשיעו אותו, הוא מעולם לא עמד על כך למשפט כי הוא נמלט לישראל וקיבל מאתנו מקלט מדיני. כל הכסף שהוא משקיע פה (וזה בתשובה ל-XTPE) זה תשלום זעום, מבחינתו, כדי להבטיח שהוא לא יוסגר לצרפת כי אז זה יעלה לו הרבה יותר מ-18 מיליון דולר.

אבל שוב דן , למי אכפת ? העיקר שהוא תורם ועוזר למדינה.

פורסם
  • מחבר

ולמה מעניין אותך כל זה?

זה משפיע עלייך באופן כלשהו?

אני רואה ממנו רק את הצד החיובי אני לא רואה שום דבר רע שהוא עשה בגבולות מדינת ישראל..(שפגע בי)..

פורסם

זה לא משפיע עלי אישית, כי לכסף אין ריח, אבל תפסיקו להיות כאלה תמימים ולחשוב שהוא משקיע פה את כל הכסף הזה רק בגלל שהוא בן אדם טוב שמאכיל חתלתולים רעבים מדי בוקר.

פורסם

ואם יש אנשים שמעריצים (או מעריכים מאוד לפחות) את אריאל שרון (המושחת מאוד, למורות הדברים ה"טובים" שעה למען העם, כגון ההתנתקות המוטלת בספק כדבר טוב), או את דודו טופז, נינט או אבי נמני, שבעיקרון כל מה שהם עשו היה נטו לעצמם ובנתיים הם גם גרפו את אהדת הציבור והפרסום, ארקדי גייאדמק עושה את זה בדרכים אחרות שמאפשרות לו להתפרסם (כסף), ואם בדרך הוא הוא עוזר לי ישירות (מונדיאל בחינם למשל), בניגוד לאנשין כמו נמני, נינט או דודו טופז שלא עוזרים לי בתכל'ס, מה אכפת לי. שיתרום. אני בעדם, ואני לא חושב שיהיה חכם מצידנו לתקוף אותו. אתה חכם מספיק? אל תעריץ אותו בגלל הדברים שהוא עושה, כי ברור שזה בשביל לקבל אהבה, אבל אם זה משרת את כל העם שלא היה קונה את המונדיאל בכוחות עצמו, מה יש לנו להתלונן.

פורסם
  • מחבר

ואם יש אנשים שמעריצים (או מעריכים מאוד לפחות) את אריאל שרון (המושחת מאוד, למורות הדברים ה"טובים" שעה למען העם, כגון ההתנתקות המוטלת בספק כדבר טוב), או את דודו טופז, נינט או אבי נמני, שבעיקרון כל מה שהם עשו היה נטו לעצמם ובנתיים הם גם גרפו את אהדת הציבור והפרסום, ארקדי גייאדמק עושה את זה בדרכים אחרות שמאפשרות לו להתפרסם (כסף), ואם בדרך הוא הוא עוזר לי ישירות (מונדיאל בחינם למשל), בניגוד לאנשין כמו נמני, נינט או דודו טופז שלא עוזרים לי בתכל'ס, מה אכפת לי. שיתרום. אני בעדם, ואני לא חושב שיהיה חכם מצידנו לתקוף אותו. אתה חכם מספיק? אל תעריץ אותו בגלל הדברים שהוא עושה, כי ברור שזה בשביל לקבל אהבה, אבל אם זה משרת את כל העם שלא היה קונה את המונדיאל בכוחות עצמו, מה יש לנו להתלונן.

כל מילה זהב משובצת יהלומים :xyxthumbs:

פורסם

אם הוא יעשה את זה הוא מלך :yelclap:, חברה רק שתבינו אין דבר כזה עשיר שלא עשה מרמה בחייו... זה פשוט לא אפשרי.

פורסם
  • מחבר

אם הוא יעשה את זה הוא מלך :yelclap:, חברה רק שתבינו אין דבר כזה עשיר שלא עשה מרמה בחייו... זה פשוט לא אפשרי.

יש,אבל כשמדובר ברוסי אז אין :lol:

פורסם

דברים כאלו אמרו גם על פלאטו שרון, אבל בסוף הוא דווקא עזר למדינה יותר מרוב חברי הכנסת.

פורסם

לכל אלה עם התגובות כמנו "גועל נפש , איזה קנאים מה אכפת לכם?"

אתם כמו חבורת בבונים שזורקים להם בוטנים והם מבסוטים, ולא מעניין אותם שמאחורי הגב גונבים להם את כל הבננות

עצם העובדה שהוא מלבין כספים ומעלים מיסים פוגעת בכולנו, כי אם הוא היה מצהיר כדין על כל הכספים האלה ומפריש את המיסים שהוא חייב בהם

למדינה זה היה עוזר לכלכלה הרבה יותר משידורי מונדיאל חינם, ואל תשלו את עצמכם שהוא עושה את זה בשבילכם, הוא עושה את זה 100% בשבילו

אם זה לקבל אהדה או אם זה צעד טקטי עסקי, הרי הוא מנסה כבר הרבה זמן לרכוש את ערוץ 10 , ואני מוכן להתערב על מה שאתם רוצים שהוא יתן את זכויות השידור לערוץ 10 , שיקבל רייטינג גבוה ובתמורה ייתנו לו לקנות אחוזים מהערוץ

תסתכלו קצת יותר רחוק מקצה האף שלכם, אל תהיו דבילים

פורסם

לכל אלה עם התגובות כמנו "גועל נפש , איזה קנאים מה אכפת לכם?"

אתם כמו חבורת בבונים שזורקים להם בוטנים והם מבסוטים, ולא מעניין אותם שמאחורי הגב גונבים להם את כל הבננות

עצם העובדה שהוא מלבין כספים ומעלים מיסים פוגעת בכולנו, כי אם הוא היה מצהיר כדין על כל הכספים האלה ומפריש את המיסים שהוא חייב בהם

למדינה זה היה עוזר לכלכלה הרבה יותר משידורי מונדיאל חינם, ואל תשלו את עצמכם שהוא עושה את זה בשבילכם, הוא עושה את זה 100% בשבילו

אם זה לקבל אהדה או אם זה צעד טקטי עסקי, הרי הוא מנסה כבר הרבה זמן לרכוש את ערוץ 10 , ואני מוכן להתערב על מה שאתם רוצים שהוא יתן את זכויות השידור לערוץ 10 , שיקבל רייטינג גבוה ובתמורה ייתנו לו לקנות אחוזים מהערוץ

תסתכלו קצת יותר רחוק מקצה האף שלכם, אל תהיו דבילים

קודם כל, מאיפה לעזאזל אתה יודע?! יש לך הוכחות?1 יש לך מסמכים?! למישהו יש?! ביחב"לח הוציאו ממנו משהו?! לא!

אז מה עדיף לך, ביח עם צרות הרואין שלך, שלא יעשה לא את זה ולא את זה, או שלפחות יתרום "כסף מולבן"?!

קוף.

פורסם

נכוןןןן

אז הוא מנסה לקנות האהדה והוא הלבין כספים וכו'

אבל מה תמיד אומרים? נותנים לך, תיקח!

פורסם

אני עם MINIMIZER ו-CLERIC....

אנשים, הוא מנסה לקנות אותכם ואיך שCLERIC הסביר את זה זה ממש נכון!!!

פורסם

כסף קונה את הכל

ואת משתמשי הזון במחיר מציאה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים