פורסם 2006 במרץ 1519 שנים http://news.msn.co.il/news/BusinessCommunication/EconomicsCommunication/200603/20060315095359.htm :xyxthumbs: איזה בן אדם טוב... לא כמו כל קמצני ארץ ישראל כמו שרי אריסון וכל אלה... יישר כח
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים בן אדם טוב עלק , כל מה שהוא עושה זה כדי לקבל דעת קהל חיובית מעמך ישראל כדי להסיט את תשומת הלב שהוא הגיע למדינה הזאת מהסיבה היחידה של להלבין פה מאות מיליוני דולרים ולקבל מקלט מס , ומהעובדה שיש נגדו חקירה פלילית ברמה מאוד גבוהה על עסקיו המפוקפקים ומסתבר שזה עובד, מי אמר שאי אפשר לקנות אנשים בכסף?
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר מה אכפת לי מכל מה שהוא עושה הוא מסדר לי מונדיאל בחינםהוא מעלה את הרמה של הספורט בארץ..הוא עושה לי טוב..הוא לא עושה לי שום דבר רע..סוף סוף מישהו בא ומשקיע בספפורט הישראלי..
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים איזה אנשים כפויי טובה אתם איחס פשוט מגעיל הוא בא ונותן מכספו בשביל מטרות טובות וכל מה שבראש שלכם זה שהוא רוצה לקנות את אהדת הציבור איחס אם יש לו עסקים מפוקפקים המשטרה תתפל בזה אני לא ראיתי ש 18 המשפחות נתנו אפילו שקל אחק לתרומה פה בארץ
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר איזה אנשים כפויי טובה אתם איחס פשוט מגעיל הוא בא ונותן מכספו בשביל מטרות טובות וכל מה שבראש שלכם זה שהוא רוצה לקנות את אהדת הציבור איחס אם יש לו עסקים מפוקפקים המשטרה תתפל בזה אני לא ראיתי ש 18 המשפחות נתנו אפילו שקל אחק לתרומה פה בארץהם תורמים ..אבל לא לאן שצריך ובטח לא בסכומים האלה ..הם תורמים יותר לחשבון בנק שלהם..
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים יש כמה אנשים כפויי טובה , יש כמה אנשים חראות במדינה שמקנאים.לעאזאזל גם למה חקרו אותו ויש כאלה ששונאים אותו ?! על מה ?! הוא עושה רק טוב למדינה ועוזר אז מה אכפת להם ?! הוא עושה משהו רע?אני אוהב את ארקדי , אחלה של בן אדם ויודע מה לעשות עם הכסף. לעומת כמה אנשים במדינה הזאת שהם חראות. ארקדי אחלה של בן אדם.הוא רק עוזר ותורם , תנו לי דבר רע אחד שהוא עשה. אוריפ , הוא רק עוזר אז מה הבעיה שאני אתן לו את ההאהדה שלי ? עד שבא למדינת ישראל מישהו כמוהו שעוזר ותורם לאוכלוסיה באים אנשים קנאיים ומתחילים עם השטויות שלהם.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים איכס איזה גועל נפש של אנשים יש פה אז הוא רוצה דעת קהל אז מה??למי אכפת מזה?אם הוא היה תורם לכם כלייה ומציל אותכם ממות(כמו שהוא עשה בתוכנית בדוד טופז)ההיתם מנשקים לו תרגליים ומתפללים אליו כול יום!עכשיו כמות הכסף שהוא שופך מגיע לויש אנשים יותר עשירים ממנו ששלא פועלים בשיט למען הספורט הישראלי שלנו שדי מצוי במוות כליני ועד שבא אחד זאת דעתכם עליו?כנראה שאנחנו לא מפסיק טובים בשביל כזה בן אדם..אם הוא יגרום לכך שהמונדיאל ישודר בחינם הוא אהייה האיש הכי אהוב עלי במדינה..להזכירכם הוא שופך פוללל כסף רק בשביל שתהייה פה רמה ותנאים יותר טובים ומקבל אהדה בדרך אז מה הוא שופך מיליונים והואלאחייב לאף אחד אגורהגועל נפש של מדינה אם זה התגובות האלה
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים ראית את הסרט Lord Of War?... לא , עוד לא ראיתי. ונגיד שכן...אז ? forrest , צודק.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים אז תראה, סרט טוב.בכל מקרה, ביקשת דבר רע אחד שגאידמק עשה - סחר בלתי חוקי בנשק עם אנגולה בתחילת שנות ה-90.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים אז תראה, סרט טוב.בכל מקרה, ביקשת דבר רע אחד שגאידמק עשה - סחר בלתי חוקי בנשק עם אנגולה בתחילת שנות ה-90.זה הוכח?הרשיעו אותו?לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.