עבור לתוכן

מאיפה אני אוכל למצוא מדפסת CANON IPXXX עם אחריות 3 שנים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון להזמין מחר מדפסת, שכבר המליצו לי עליה בפורום לפני שבועיים או שלוש, CANON IPXXXX (בנתיים, זה עומד על IP2200).

הבעיה היא שמחיפוש בזאפ אני לא מוצא חנות שמוכרת אתהמדפסת עם שלוש שנות אחריות! לפחות לא חנות שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות.

אז אם אפשר תביאו לי קישור לחנות אמינה שמוכרת את המדפסת, עם שלוש שנות אחריות, או לפחות שנתיים. תודה :).

במידה וזה עובר על החוקים, אז תגובות לפרטי יתקבלו בברכה :).

פורסם

אני יודע שהאחריות איננה כוללת את ראשי הדיו לאחר השנה הראשונה. כלומר, תשאל את קאראט מה כן האחריות כוללת לאחר השנה הראשונה.

כמו כן, עובדה זו איננה אמורה לסתור את איכות ההדפסה, במידה ואיכות ההדפסה היא שיקול בנוסף למשך האחריות.

ישנן מספר חנויות בזאפ אשר בהן ניתן למצוא את המדפסת עם אחריות של 3 שנים.

פורסם

בטוח כשאתה קונה את המדפסת שבטח ניתנת עם שנה אחריות..(כמו כולם)

אבל תמיד בתעודת אחריות יש את נותן האחריות וניתן להאריך אותה לשנתיים או שלוש. (בתוספת תשלום כמובן).

זאת הדרך היחידה לפי דעתי

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על התשובות. חשבתי שאמצא חנות שכבר מההתחלה נותנת שלוש שנות אחריות.

בכל מקרה, אני אזמין מפנדה בסופו של דבר, ונראה א יש להם אפשרות להאריך את האחריות.

אתם חושבים שזה הכרחי בכלל? המדפסת שיש לי HP 815C, לא התקלקלה אף פעם (עדיין עובדת, רק שהיא על הפנים).

פורסם

במקור אין אחריות לשלוש שנים.

פורסם

א. אני משער שהתכוונת לIPXXXX - ארבעה איקסים...

ב. במקור כן יש אחריות לשלוש שנים, תלוי בסוף המדפסת וביבואן. (ל1500 ו-3000 היה שלוש שנים אחריות)

ג. חשוב מי נותן את האחריות - קרט - אחריות אמינה לחלוטין, של יבואן רישמי.

ד. דעה בנוגע למדפסת אם אתה רוצה לקנות 2200 אז 1600 כבר תספיק לך, איכות הדפסה מדהימה!! לא ראיתי כל כך הרבה אנשים נילהבים מאיכותה.

אך בנוגע לראשי הדיו, הם נורא יקרים, זכור זאת.

לדעתי עדיף מאד את 1500 שמזמן יצאה מייצור ולאחרונה גם משיווק. אם תמצא קנה אותה. ראשי דיו מאד זולים.

פורסם
  • מחבר

למען האמת, התכוונתי לסדרת ה-IP1500/1600/2000/2200, ולא למודל IPXXXX ספציפית אם הוא קיים :-\.

ההבדל במחיר בין ה-1600 לבין ה-2200 הוא קרוב ל-55 ש"ח סך הכל, כך שאם יש הבדל משמעותי אין לי בעיה להוסיף את המחיר. לגביי האיכות של שתיהן, בדקתי וכולם אמרו שהאיכות מדהימה (ביחס למחיר כמובן). אבל לא הזכירו לגביי המחיר היקר של ראשי הדיו! חשבתי שהם זולים :-X.

בדקתי עכשיו בזאפ, וראיתי שדיו צבע מקורי עולה 138 ש"ח!

יש אפשרות למדפסת באותה האיכות, אבל מחיר נמוך יותר לדיו צבע?

פורסם

כן התכוונת לipxxxx, אין כזה מודל, פשוט היה חסר לך X בכותרת.

הראש דיו הזול הוא של ip1500 איכות הדפסה איכותית, אך המדפסת הכי מומלצת בשוק לדעתי. נקודה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש, ואני לא מוצא את הIP1500

פורסם
  • מחבר

בעצם מצאתי בפנדה, ששם עם משלוח יוצא אותו המחיר בערך.

תודה, אני אזמין את המדפסת ביום ראשון :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים