פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אז ככה חברה כרגע אני עומד על באס 230 במחלק זיכרנונות של 1:1חשבתי לשנות תמחלק זה יכול לעזור לעלות תבאס ליותר גבוה?!תודה ענקית לעוזרים.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים יש לזה פורום אחר...פורום אוברקלוקינג וקירור...חכה, אחד המנהלים כבר יעביר את הדיון הזה לפורום המתאים.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מה עוצר אותך כרגע, המעבד או הזיכרון?עם איזה רכיב אתה רוצה להמשיך הלאה, עם המעבד או עם הזיכרון?המעבד שלך עם מכפלה פתוחה או נעולה?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר לפי דעתי המעבד עוצר אותי כי הזיכרון בטח שלו זה זיכרון שמגיע לבאסים נורא גבוההים.אני חושב למהשיך אם המעבד הלאה.המכפלה של המעבד פתוחה לחלוטין.וניסית לשים על מכפלה 4:2 ובאס 240 והביצועים ירדו חבל על הזמן.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אממ, אתה מדבר על יחסיםשאלתי על מכפלה של המעבד (לדוגמא X9.5 כמו שרשום אצלך בחתימה)לבדוק אם הזיכרון מה שמגביל אותך:מורידים את היחס של המעבד לדוגמא מ 3:5 ככה שהזיכרון מוריד מהתדר שלו והמעבד נשאר בתדר הנוכחי, ומעלים את הבאס...אם עדיין יש חוסר יציבות, זה לא הזיכרוןלבדוק אם המעבד זה מה שמגביל אותך:או להוסיף מתח כמובן (מתח גבוה יפגע בחיי המעבד לאורך זמן, אבל מתח סביל לזמן קצר רק לצורך הבדיקה לא יפגע בכלום).אם המכפלה פתוחה, להוריד את המכפלה אפילו ל8, ולנסות להמשיך להתקדם עם הבאס,ככה כל המערכת מתקדמת, אבל המעבד נשאר עם תדר נמוך (אפילו נמוך מהסטוק).
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר תראה אחי עשיתי ניסיון קטן שמתי מכפלה על 5 ונתתי לובאס על 240 מחלק זיכרון על 1:1 והוא לא היה יציבמה אתה חושב שיכול להיות?!ועוד דבר ראיתי בביוס אפשרות בשםCpu Interface:OptimalAggrasiveמה זה עושה?!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר על איזה מכפלה 9.5 ו3:5 לא יורד בביצועים?ושניסתי לשים על 245 ב4:2 המחשב לא עלה למה?!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים עזוב רגע מה יוריד ביצועים, אתה רוצה לבדוק מה מגביל אותך לא?שים מכפלה 8, יחס לטובת ה CPU. ותנסה להעלות את הבאס
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים עזוב רגע לוח, נגד זה אין לו מה לעשותקודם לבודד רכיבים שיש לו מה לעשות נגדם...
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר נגיד היה לי לוח כמו NF7 שידוע בתור לוח חזק כמההייתי יכול להגיע כי אני חושב מה שבאמת עוצר אותיפה זה המעבד זה מעבד שהבאס שלו מתחיל מ-133.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים יש חסרון במעבד שמתחיל מ133Mhz FSB : כשהלוח מזהה כזה מעבד הוא מקצה לתקשורת הצ'פסט עם המעבד תזמונים נמוכים בהתאם (לא של הזכרון) , ולכן המהירות הבאס הסופית צפוייה להיות נמוכה (מן הסתם כי תזמוני הצ'פסט נשארו הדוקים "יחסית" לFSB בו הוא נמצא). לכן עלו על הטריק L12 שבו מקצרים פינים בתושבת המעבד (או המעבד עצמו) וזה גורם למעבד להתחיל ממהירות FSB גבוהה יותר (166MHZ או 200MHZ) .במקור הMOD הזה נוסה ותמיד הצליח על לוחות NF7 ולא על לוח כמו שלך.אני מקווה שאתה מבין לאיזו מגבלה נקלעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.