פורסם 2006 במרץ 1419 שנים שלום אני מקווה שזה המקום הנכון אם לא אני ממש מתנצל!בקיצור, בתוכנה שבדקתי ראיתי שהטמפ' של המעבד היא 48-50 מעלות במנוחה והמהירות של המאוורר שעליו היא 2721 אני חושב שזה ביחידות מידה של RPMחשבתי שזה יותר מדי ואני לא ממש יודע כמה זה במאמץ, אני חושב שהרבה יותר..אני רוצה להגביר את מהירות המאורר כי ראיתי פה אנשים עם טמפ' ממש נמוכות ומהירות מאורר משהו בסגנון 6000גם אם אני לא אוכל להגיע כל כך רחוק, מישהו מוכן להסביר לי איך להגביר את המהירות של המאורר?זה המאוורר המקורי של אינטל שבא יחד עם המחשב, לא החלפתי..מעבד: Inter Pentium 4NorthwoodmPGA-478voltage: 1.4xx-1.5xxתודות רבות!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים בעיקרון המאוורר מנותר לפי הטמפ'..(חם>>יותר RPM..קר>>פחותRPM)..תחפור קצת בביוס ותנסה לבטל את זה...
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר חרשתי איזה 20 דקות עכשיו על כל הביוס ולא מצאתי כלום..ואני לא חושב שזה פועל ככה אצלי כי גם עכשיו אני רואה שהוא על55 מעלות ועדיין אותו קצת סיבובים...דרך אחרת?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר מאוורר שחוק קנה חדש לפני שבוע קניתי זכרון חדש ולפני יומיים גיליתי שהלוח אם שלי לא תואם דואל צ'נל, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אז לפני שאני עורך עוד קניות הצעה אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.