עבור לתוכן

לא מצליח לעשות OverClockin.

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי..

AMD 4200 X2 Dual Core

ASUS A8N-SLI PREMIUM

CORSAIR 400MHZ 1GB X 2 CL3

GIL 7800GT

וקראתי את המדריך באתר לא הצלחתי למצוא כלום ב bios

תודה לעוזרים...

• תגובות 41
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעיין קצת בחוברת של הלוח..

בביוס הכול מוגדר לך על AUTO ואתה צריך לשנות את זה לMANUAL ואז יפתחו לך האופציות השונות..

פורסם
  • מחבר

בדקתי בחוברת אבל היא ענקית ואני לא מבין כלוםםםםם נכנסתי ל bios ולא מצאתי מה שאמרתה ..

אולי למשהו יש את הלוח ויכול לעזור לי קצת?

פורסם

אתה יודע אנגלית בסיסית?

פורסם
  • מחבר

כן אחי

עכשיו התקנתי את התוכנה AI BOOSTER ונגעתי שם במשהו ועכשיו המהירות של המחשב שלי היא 1679MHZ במקום 2200MHZ אנייי גמורר..!!

פורסם

לא לא לא!

לא לעשות אוברקלוק למעבד חוץ מהביוס!

תנסה לבטל את זה איך שהוא

בכל מקרה כל מה שצריך זה סקרנות

תסתכל בחוברת איפה שכתוב על הקטגוריות שבביוס עם כל ההסברים להגדרות

ותחפש איפה יש דברים כמו fsb או מה שזה לא היה שמעלים את זה כדי לעשות את האוברקלוק

איפה שיש את זה יש גם הגדרות כמו

שינוי מתח למעבד

נעילה של pci/agp או pci-e וכו' כי אם אתה מעלה את הבאס שהם לא נעולים אז גם הם עולים ואז המערכת לא יציבה והאוברקלוק שווה לתחת כי הכרטיסי קול ומסך יעשו לך קונצים

שינוי מתח מעבד זה בקטנות ורק במקרה שהמעבד צריך עוד מתח כדי להמשיך לאוברקלוק גבוה יותר

תחפש bus speed

voltage

pci/agp/pci-e lock

ויש גם משהו עם מכפלה אבל אני לא יודע מה זה כי אף פעם לא היה לי לוח אם חדש שמכיל את הדבר הזה

פורסם
  • מחבר

אחי למה לא עכשיו אני יודע איך להישתמש בתוכנה ועכשיו עשיתי 2500 MHZ

ניסיתי לעשות דרך הביוס אבל אני לא מבין כלום שם אין אף אחד שיש לא את הלוח אם הזה ויכול להסביר לי בדיוק מה לשנות..??

פורסם

וזה יציב?

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת יציב המעבד על 45 מעלות

פורסם

כאילו

לא עושה לך ריסטים למשל או תקיעות קטנות או למשל פתאום עובד לאט במקום מהר

אם לא אז סבבה

פורסם
  • מחבר

תראה ותגיד לי מה אתה חושב

אתה אולי ממליץ לי לשנות משהו .??

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא יכול לעזור עם התוכנה כי אין לי ניסיון בה

פורסם
  • מחבר

אחי עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה נכון בהתחלה המהירות של המעבד שלי היתה על 2200 ועכשיו היא על 2420 אני אמור להרגיש שינוי בפעולות של המחשב לדוגמה אני מחלץ קובץ מ winrar אז הוא יחלץ אותו הרבה יותר מאחר או שסתם אני לא ירגיש שינוי בכלל?

פורסם

פעולות יתקצרו בזמן

במשחקים הפריימים עולים

פורסם

דבר ראשון מזל טוב וכל הכבוד שהחלטת לעשות אובר על מערכת רצינית כמו שלך,

לפי דעתי כרגע אתה יכול להסתדר מעולה בלי אוברקלוק כי המערכת שלך נותנת מענה מעל ומעבר לכל שימוש שתצטרך, אבל אם בכל זאת אתה מעוניין לסחוט עוד ביצועים, תצטרך להמהיר יותר מ200מגהרץ, שלצערי לא הכי באים לביטוי, גם לא בדואל קור.

תעיף את התוכנה, ותלמד להשתמש באפשרויות של הביוס, תן חיוך ותגיד תודה שנפלת על לוח עם ביוס דיי פשוט,

בלשונית Advanced תמצא CPU Configuration ו- JumperFree Configuration

שתכנס אליהם תגיע למסכים האלה:

11116yb.jpg

22225fg.jpg

כמו שאתה רואה בתמונה הראשונה יש לך שליטה על הזכרונות ועל מכפלת ה HTT,

ובמסך השני כשאתה מעביר למצב Manual (כמו שאמרו לך קודם), נפתחות לך אפשרויות האוברקלוק השונות.

אני מציע שלפני שתתחיל באוברקלוק תלמד טיפה על יכולות המעבד שלך, שיהיה לך מושג פחות או יותר למה לצפות, בנוסף תלמד גם על מכפלות ה HTT, שדבר כזה לא "יתקע" אותך פתאום ולא תבין מה קרה...

בקיצור תיהיה מודע לאפשרויות ומה המגבלות, ואז תתחיל באוברקלוק בטוח (שזה שמירה גם על הטמפרטורות, וגם על יציבות רצינית עם תוכנת Prime95 ולא סתם כמו שאמרו לך קודם "המחשב יציב? אין ריסטים ותקיעות?" כי זה ממש לא מוכיח על יציבות רצינית של המערכת...).

בהצלחה ! (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים