פורסם 2006 במרץ 1419 שנים זה המפרט שלי..AMD 4200 X2 Dual CoreASUS A8N-SLI PREMIUMCORSAIR 400MHZ 1GB X 2 CL3GIL 7800GTוקראתי את המדריך באתר לא הצלחתי למצוא כלום ב bios תודה לעוזרים...
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים תעיין קצת בחוברת של הלוח..בביוס הכול מוגדר לך על AUTO ואתה צריך לשנות את זה לMANUAL ואז יפתחו לך האופציות השונות..
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר בדקתי בחוברת אבל היא ענקית ואני לא מבין כלוםםםםם נכנסתי ל bios ולא מצאתי מה שאמרתה ..אולי למשהו יש את הלוח ויכול לעזור לי קצת?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר כן אחי עכשיו התקנתי את התוכנה AI BOOSTER ונגעתי שם במשהו ועכשיו המהירות של המחשב שלי היא 1679MHZ במקום 2200MHZ אנייי גמורר..!!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים לא לא לא!לא לעשות אוברקלוק למעבד חוץ מהביוס!תנסה לבטל את זה איך שהואבכל מקרה כל מה שצריך זה סקרנותתסתכל בחוברת איפה שכתוב על הקטגוריות שבביוס עם כל ההסברים להגדרותותחפש איפה יש דברים כמו fsb או מה שזה לא היה שמעלים את זה כדי לעשות את האוברקלוקאיפה שיש את זה יש גם הגדרות כמושינוי מתח למעבדנעילה של pci/agp או pci-e וכו' כי אם אתה מעלה את הבאס שהם לא נעולים אז גם הם עולים ואז המערכת לא יציבה והאוברקלוק שווה לתחת כי הכרטיסי קול ומסך יעשו לך קונציםשינוי מתח מעבד זה בקטנות ורק במקרה שהמעבד צריך עוד מתח כדי להמשיך לאוברקלוק גבוה יותרתחפש bus speedvoltagepci/agp/pci-e lockויש גם משהו עם מכפלה אבל אני לא יודע מה זה כי אף פעם לא היה לי לוח אם חדש שמכיל את הדבר הזה
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר אחי למה לא עכשיו אני יודע איך להישתמש בתוכנה ועכשיו עשיתי 2500 MHZניסיתי לעשות דרך הביוס אבל אני לא מבין כלום שם אין אף אחד שיש לא את הלוח אם הזה ויכול להסביר לי בדיוק מה לשנות..??
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים כאילולא עושה לך ריסטים למשל או תקיעות קטנות או למשל פתאום עובד לאט במקום מהראם לא אז סבבה
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר תראה ותגיד לי מה אתה חושבאתה אולי ממליץ לי לשנות משהו .??[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר אחי עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה נכון בהתחלה המהירות של המעבד שלי היתה על 2200 ועכשיו היא על 2420 אני אמור להרגיש שינוי בפעולות של המחשב לדוגמה אני מחלץ קובץ מ winrar אז הוא יחלץ אותו הרבה יותר מאחר או שסתם אני לא ירגיש שינוי בכלל?
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים דבר ראשון מזל טוב וכל הכבוד שהחלטת לעשות אובר על מערכת רצינית כמו שלך, לפי דעתי כרגע אתה יכול להסתדר מעולה בלי אוברקלוק כי המערכת שלך נותנת מענה מעל ומעבר לכל שימוש שתצטרך, אבל אם בכל זאת אתה מעוניין לסחוט עוד ביצועים, תצטרך להמהיר יותר מ200מגהרץ, שלצערי לא הכי באים לביטוי, גם לא בדואל קור. תעיף את התוכנה, ותלמד להשתמש באפשרויות של הביוס, תן חיוך ותגיד תודה שנפלת על לוח עם ביוס דיי פשוט, בלשונית Advanced תמצא CPU Configuration ו- JumperFree Configuration שתכנס אליהם תגיע למסכים האלה: כמו שאתה רואה בתמונה הראשונה יש לך שליטה על הזכרונות ועל מכפלת ה HTT, ובמסך השני כשאתה מעביר למצב Manual (כמו שאמרו לך קודם), נפתחות לך אפשרויות האוברקלוק השונות. אני מציע שלפני שתתחיל באוברקלוק תלמד טיפה על יכולות המעבד שלך, שיהיה לך מושג פחות או יותר למה לצפות, בנוסף תלמד גם על מכפלות ה HTT, שדבר כזה לא "יתקע" אותך פתאום ולא תבין מה קרה... בקיצור תיהיה מודע לאפשרויות ומה המגבלות, ואז תתחיל באוברקלוק בטוח (שזה שמירה גם על הטמפרטורות, וגם על יציבות רצינית עם תוכנת Prime95 ולא סתם כמו שאמרו לך קודם "המחשב יציב? אין ריסטים ותקיעות?" כי זה ממש לא מוכיח על יציבות רצינית של המערכת...). בהצלחה ! (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.