פורסם 2006 במרץ 1519 שנים חחחח הזכרתם תוכים קבלו את שלי זה לפני שנתיים כשהוא היה גוזל.. עכשיו הוא הרבה יותר גדול והרבה יותר יפה עוד כמה ימים נסדר לכם תמונה שלי איתו ;D http://img80.imageshack.us/my.php?image=dsc008526tx.jpg עלק קקדו קקדו הרבה יותר יקר פי 40 בערך התוכי הזה עולה משהו כמו מאה מאה חמישים שקל.. שכחתי איך הוא נקרא הסוג הזה. בתמונה שלך זה אקלקטוס.. בתמונה של IG זה קוקטיל (cockatiel - ולא קוקטייל(המשקה) כמו שמלא אומרים, וזה מעצבן אותי... לא יודע למה אפילו )
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים ניכנסתי חשבתי יש אקשן כלום יחרימו לך אולי תיק מאסר בית אגב לי יש לורי קשת בענן איזה חתיך רק שהוא מחרבן צריך להיתרחק ליפעמים הוא מתיז
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים בתמונה שלך זה אקלקטוס.. בתמונה של IG זה קוקטיל (cockatiel - ולא קוקטייל(המשקה) כמו שמלא אומרים, וזה מעצבן אותי... לא יודע למה אפילו ) וואלה צודק אחי יפה... זה באמאת אקלקטוס!! יפה יפה.... גידלתי אותו מאז עוד מגיל מממש קטן עוד כשהוא היה בלי נוצות התמונה לפני שנתיים והוא לא משהו שם עכשיו הוא הרבה יותר גדול והוא מדבר כל היום חחח
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים ואני נלחצתי כי אני בחיים לא התעסקתי עם המשטרה!!לולי'פחדן...אתה נשמע כמו בן 3
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים לולי'פחדן...אתה נשמע כמו בן 3כמו ילד של אמא שיוצא ב7 לבצפר חוזר ב4 אוכל לומד עד 11 בלילה כותב הודעה מפגרת בזוןוהולך לישון
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים לפחות היית שותק ולא מגיב,חח מה אתה עודיורד על עצמך.קיצר אני גם מפחד ממשטרה אני לא אומר שלא יעני אבל עד גבול מסויים יעני אני מנסה לצאת מכל מצב נקי למרות שהגעתי למצבים ממש על הפנים..
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים פשש איזה פורום ענקקקקק 20000 איש וואה וואה נראה לי הפורום הכי גדול בארץ קבלו ח"ח (ראיתי בחתימה של אלפקה דרוזית חח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.