עבור לתוכן

איזה לחץ מחפשים אותי משטרה!!

Featured Replies

פורסם

המשטרה אמרו לי שהוא בתפקיד...

לפני שהוא הזמין את המשטרה אמרתי לו שאני גם אתלונם עליו על תקיפה..

הוא בסוף אמר לשוטרים שהוא מוותר לי חח :yelclap:

קיצר מזל יצאתי בלי תיק..

אני זוכר גם כיתה ד'

הבאתי מכות למנהלת שלי והשתגעתי בבצפר הזמינו לי ניידת משטרה המנהלת התלוננה עליי וחשבתי פתחו לי תיק והלכו לי החיים חח

עכשיו אני כבר מנסה לעשות כמה שפחות שטויות

גם אני זוכר לפני שנתיים היה בעיר שלנו ערוץ הילדים אז לא נתתי למכונית של המנחים לנסוע תפס אותי שוטר ואמר לי שהוא הולך לדפוק לי את החיים אז בכיתי לו והוא שיחרר אותי חח ;D

• תגובות 109
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכיינים אני גר בקיסריה בשכונה הכי צפונים צמוד לגיסר עזרקא!

הערבים מגיסר עושים לנו רעש כלכך חזק ב4 בלילה, אי אפשר לישון עם חלון פתוח, הם יורים ויש לנו בבוקר לפעמים קליעים בגינה....

בלי קשר שכל האופנעים והכלי גינה שלנו נגנבו, הם גונבים לנו הכול, יורים בנו, עושים לנו רעש (רק לשכונה שלי, וזו לא השכונה של העשירים אז אין קשרים גם).

המשטרה פעם אחת נכנסה לשם ונורה שוטר אז גם אם מצלצלים למשטרה הם לא עושים כלום.

עכשיו בנו איזה חומה מסכנה שלא עוזרת בכלום.

ותבינו שאחרי כל החרא שהערבים עושים לשכונה שלי, כל המליונרים מהשכונות הדרומיות תורמים לערבים ה"מסכנים" האלו כסף, בגדים, בנו להם מגרש כדורגל, 2 מגרשי טניס, מגרשי כדורסל ועוד כל מיני כאלו על חשבון החברה לפיתוח קיסריה שזה המסים שאני משלם!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

יעני אני משלם מיסים שהולכים לפיתוח גסר, קיסריה נותנים להם אוכל ובגדים בזמן שיש המון נזקיים יהודים ישראלים ולא ערבים ימ"ש, והם גנבו לי מחסחת דשא פעמים, שולחנות גינה, כיסאות גינה, 6 אופנעים, הרסו מלא עצים בגינה, הרסו שולחן פינג פונג.

שימותו כל הערבים ותבינו שלגור בקיסריה בשכונה 10 זה רק נראה טוב :bash:

בגלל זה אני טוען שערבים הם לא בני אדם ואסור להתייחס אליהם ככאלה.

מקרה שקרה לי לפני כשבועיים בבנק דיסקונט...

ויצאתי זכאי..

אמא שלי הייתה בבנק ויצאתי מהבנק לדקה אני חוזר אני רואה שהוא סגור לכניסה של לקוחות..

קיצר אני בא להכנס לבנק המאבטח לא נותן לי..

קיצר אני מחכה שמשהו יצא אני נכנס לבנק המאבטח קופץ עליי יעני בא אליי ומתחיל לדחוף אותי

אני כתגובה עושה לו היפון(7-8 שנים של אימונים עשו את שלהם וכמה מדליות באליפויות ישראל)

קיצר המאבטח נופל פעם

קם בא להביא לי כפה או משהו עוד היפון בא המאבטח השני אמא שלי רצה אליי מפזרת אותנו הם סוגרים את הבנק

מזמינים משטרה

ואני כולי בלחץ אמרו לי 2 תיקים יפתחו לי על זה

באים 5 שוטרים 2-3 במדים כחולים והשאר במדים של השב"ס נראה לי לא מדים כחולים

קיצר הם באו שאלו מי מה מו מה קרה

הלקוחות של הסניף היו בעדי שאלו אותי בן כמה אני אמרתי 15 שאלו אותי ת.ז אם יש לי (מפגרים ) אמרתי לא קיצר אמרו לי שאני אתנהג יפה וזה ושאין להם כוח להתעסק בשטויות ושאני סתם אשב בתחנה כמה שעות וזה קיצר שיחררו אותי חח...

רצו לפתוח לי תיק על תקיפת מאבטח בתפקיד משהו כזה ועל השגת גבול יצאתי זכאי חח :yelclap:

:screwy:

איך זה קשור לת'ראד?

פורסם

חבל לא קראת טוב

ששהמקרה שלי יותר גרוע משיחוק בנפצים ולא פתחו לי שום תיק :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

בגלל שאני קטין

פורסם

ig

התוכי בתמונה הוא שלך? הוא כזה חמוד!, זה קקדו?

פורסם

דויד יצאת כלי אחי :xyxthumbs::lol:

פורסם

באמת יצא לו טוב... :P

רק אם הייתי זוכר להשתמש באיפון בפעמים הלא רבות שאני רב מכות :P

אח... ג'ודו.. לפני 7-10 שנים

פורסם

חבל לא קראת טוב

ששהמקרה שלי יותר גרוע משיחוק בנפצים ולא פתחו לי שום תיק :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

בגלל שאני קטין

אם כבר אז כבר אני אומר... היתה יכול לעשות גם היפון למנהל הבנק ולעשוק אותו קצת כמו שהוא עושק את הציבור !

פורסם

חחחח

הזכרתם תוכים קבלו את שלי :hat:

זה לפני שנתיים כשהוא היה גוזל..

עכשיו הוא הרבה יותר גדול והרבה יותר יפה עוד כמה ימים נסדר לכם תמונה שלי איתו ;D

http://img80.imageshack.us/my.php?image=dsc008526tx.jpg

ig

התוכי בתמונה הוא שלך? הוא כזה חמוד!, זה קקדו?

עלק קקדו קקדו הרבה יותר יקר פי 40 בערך התוכי הזה עולה משהו כמו מאה מאה חמישים שקל.. שכחתי איך הוא נקרא הסוג הזה.

פורסם
  • מחבר

התוכי שלו נקרא קוקטיל

לי יש ג'אקו,התוכי הכי טוב שיש!! והוא גם חמוד ;D

פורסם

חחחחח היה לי תוכי היו קוראים לו ג'קו אני יביא עוד אחד בקרוב.

בקשר לנפצים במקרה הטוב לא יעשו לך כלום במקרה הרע זה מה שקרה לחבר שלי אתמול בילוש יפוצצו אותך מכות ועוד מאסר בית 3 ימים.

פורסם

אה כן קוקטייל

שכחתי שוב

דרך אגב

היה לי תוכי סנגל

בחיייים אבל בחיים אל תכניסו אחד כזה לבית

אם אתם יותר מבנאדם אחד בבית הוא יתלבש על מישהו מסויים וישנא את כל האחרים ויעשה בלאגן

אני חושב שאני יפתח על זה דיון עכשיו

פורסם

קשור לנושא...

שמתם לב שהפוסט הזה מופיע באתר הבית של האתר HWZONE?

זה עוד יותר קל למצוא עכשיו את ה"פושע" ;D

פורסם

תקווה שמג"ב לא יתפוס אותך,כי אז זה יהיה מצחיק [למי שיראה לפחות חחח].

אגב נכון שפותח בתראד ב 12 וחצי?

פורסם

כתוב 14.

פורסם

אני חייב לציין, לנוכח ההערות החוזרות ונשנות לגבי "רמתו של הפורום" - יצאתי משועשע :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים