פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אני מאוד מקווה שלא יעברו פה על חוקי הפורום כי אני נותן לכם כתבה שיש בה תמישפט הזה- אוהבים לגנוב משחקים מהאינטרנט? יתכן שבקרוב תאלצו להיגמל מתחביבכם הנלוז טכנולוגיות חדשות עשויות למגר את התופעה לחלוטין בהתחלה חשבתי שזה על משהו באמת חדש אולי מבוסס פלוג USB או משהו בסיגנון אבל תיראו על מה זה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=94614 זה מה שקורה שנותנים לאחד שאין לו מושג בפיראטים ליכתוב כתבה על זה אוי StarForce מה אני יעשה כל כך מפחיד :lol:
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים קראתי את זה, רק שתדעו שאני לא מכיר משחק שיש בו starforce שאין לו פריצה. והוא עוד מספר ש Daemon tools לא יכול עליו ( ).
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים בא לי לבכות :kopfpatsch: הטימטום שם גדול כל כך OMG STARFORCE!!! :kopfpatsch:
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר קראתי את זה, רק שתדעו שאני לא מכיר משחק שיש בו starforce שאין לו פריצה. והוא עוד מספר ש Daemon tools לא יכול עליו ( ). גם בלי הביטול של הstarforce יש דרך אחרת... מעצבנת אבל פועלת וזה שטויות כל כמה זמן מכריזים על הגנות בלתי פריצות ובפועל חוץ מתוכנות כמו חשבשבת לדוגמה שבא ביחד אם פלוג וגם ככה בעיברית(לפחות לי לא ידוע על פריצה שלה) אני לא מכיר הרבה תוכנות שלא ניפרצו וזה כולל תוכנות כמו WINXP שניפרצה מהר מאוד הגנות לסרטים הגנות למוזיקה וכו פעם יתיחסו לDVD כלא פריץ כמו שמיתיחסים לבלו רי כלא פריץ היום וזה שטויות אחד שכותב על נושא כזה צריך הבנה בסיסית ולא להכריז זהוא אין מישחקים פרוצים יותר כמו אידיוט אכרזות מפגרות ומצחיקות זה בישביל כאלה אנשים בילבד ואני מצפה מכתב לא להיות אידיוט
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים לפי מה שהבנתי ניתוק הכוננים מבטל את היכולת של STARFORCE על הדיימון טולס. זה נכון?*הערה: אני לא מעודד את זה או משו אני רק שואל :]
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים לא צריך צריך לעבוד כל כך קשה בשביל לעקוף את ה starforce, לא מנתקים את הסידי פשוט מבטלים בתוכנה (לא פיזית).(ערכתי)
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר לא צריך צריך לעבוד כל כך קשה בשביל לעקוף את ה starforce, לא מנתקים את הסידי פשוט מבטלים את ההתקן שלו במנהל ההתקנים. חברה אני ביקשתי בלי לעבור על החוקים :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.