עבור לתוכן

שאלה בקשר לCX300 החדשות של סנהייזר

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר שמע בIEM החדשות האלה אז שיפרט איך הם הCX300

יש לי כרגע סנהייזר 497 שאיתם אני שומע בבית ולפעמים גם מחוץ לבית עם הH320 אבל זה נראה די דבילי והם לא ממש קומפקטיות. חשבתי לקנות IEM לשימוש מחוץ לבית והגעתי לסנהייזר האלה. איך האיכות שלהם תהיה ביחס ל497 שלי, צפויה פה נפילה משמעותית או שהם יהיו באיכות דומה למעט הFEEL שכמובן משתנה מאוד בין 2 הסוגים האלה;

שווה להשקיע בהם 250 שקל\ אם יש פה מישהו עם הCX300 אחרי BURN-IN יהיה נחמד אם הוא ירשום פה סיקור קצר או ישווה אותם עם אוזניה בגודל מלא כדוגמת ה497

תודה, חיים

פורסם

יש לך מזל כנראה כי היה לי 497 עד לפני כחודש (נתתי אותם מתנה בעקבות זה שקניתי 595) ויש לי cx300 כשבועיים.

אי אפשר להשוות בכלל באיכות הצליל ה497 הרבה הרבה יותר טובות בכל מובן אפשרי ,בעצם חוץ מאטימה של רעשים.

לאחר הקניה של האוזניות הנ"ל אני מרגיש שמי שכבר מכיר איכות טובה ולא בא מאיזה סוני מחורבנות או אוזניות של אפל לא כדאי לקנות את אלה.

מה גם יכול להיות שהם זהות לאוזניות של קראיטיב ep630 שעולים פחות.

הדרך הכי קלה להגדיר את הצליל מבחנתי זה טונלית דומה ל-px-100 אבל עם הרגשה קלסטרפובית כלומר פחות soundstage ופחות עידון, טרבל קשה קצת עם sibilence ובאס שהוא muddy לטעמי האוזניות הללו גם משעממות לטעמי ולא מכניסות למוסיקה כמו ה-px 100.(מצער על הניסוחים הפלצנים אבל אני מושפע מהייד פי).

לא ממליץ לקנות תאסוף קצת כסף ותקנה משהו יותר טוב .

פורסם
  • מחבר

די מצער לשמוע, כבר קיוויתי שמצאתי שותפה ראויה למסעותיי בעיר... כרגע אני לא יכול להרשות אוזנייה נוספת ביותר מזה. ד''א כמה שעות כבר יש על הCX שלך כי הבנתי שיש להם שיפור עצום ב50 השעות הראשונות..

נ.ב יש פה מישהו שמעוניין בסנהייזר HD212 בנות חודש [בשביל חבר, פרטים נוספים למעוניינים יינתנו בהודעה פרטית]

פורסם

יש לך מזל כנראה כי היה לי 497 עד לפני כחודש (נתתי אותם מתנה בעקבות זה שקניתי 595) ויש לי cx300 כשבועיים.

אי אפשר להשוות בכלל באיכות הצליל ה497 הרבה הרבה יותר טובות בכל מובן אפשרי ,בעצם חוץ מאטימה של רעשים.

לאחר הקניה של האוזניות הנ"ל אני מרגיש שמי שכבר מכיר איכות טובה ולא בא מאיזה סוני מחורבנות או אוזניות של אפל לא כדאי לקנות את אלה.

הדרך הכי קלה להגדיר את הצליל מבחנתי זה טונלית דומה ל-px-100 אבל עם הרגשה קלסטרפובית כלומר פחות soundstage ופחות עידון, טרבל קשה קצת עם sibilence ובאס שהוא muddy לטעמי האוזניות הללו גם משעממות לטעמי ולא מכניסות למוסיקה כמו ה-px 100.(מצער על הניסוחים הפלצנים אבל אני מושפע מהייד פי).

לא ממליץ לקנות תאסוף קצת כסף ותקנה משהו יותר טוב .

איך האטימת רעשים שלהם?? זה אוטם כמו השור?? יעני נדחף לתוך האוזן??

פורסם

לא יודע איך הם ביחס ל shure אף פעם לא היו לי כאלה.

האטימה די טובה והאטם נכנס די עמוק , כשאני נוסע באוטובוסים הוא אוטם את רוב הרעש ועושה את העבודה כמו שצריך בכל מה שקשור לאטימה .

פורסם

זה בסדר ענית על השאלה הכללית, אז גם אלו נכנסות לתוך המוח, זה לא הורס את האוזנים?

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

A12 עוד לא ענית לי, הCX שלך כבר אחרי ברן-אין או עדיין בשעות הראשונות

פורסם

האוזניות שלי לא עברו 50 שעות עדיין אני עושה להם burn לאט לאט .(בערך 20 שעות בינתיים)

אבל לא מאמין שהשינוי יהיה כזה דרסטי(הלואי שיהיה שינוי גדול)

פורסם

האוזניות שלי לא עברו 50 שעות עדיין אני עושה להם burn לאט לאט .(בערך 20 שעות בינתיים)

אבל לא מאמין שהשינוי יהיה כזה דרסטי(הלואי שיהיה שינוי גדול)

גם לי יש את ה-CX300 בערך שבועיים, ואני חייב להגיד לך שהשינוי ענקי אחרי BURN-IN...

שמעתי אותם ישר אחרי שקניתי וממש התאכזבתי מהסאונד, ובמיוחד מהסיבילנס. אחרי שחיברתי אותן יומיים רצוף לנגן שלי ואז בדקתי שוב, הסיבילנס נעלם לגמרי והבאס הוא פשוט תענוג לאוזניות מהסוג הזה (בשביל הבאס אתה גם חייב לוודא שיש לך אטימה טובה...).

מאז אני משתמש בהן בנסיעות שונות (רכבת, אוטובוסים) ונהנה מאוד, במיוחד מזה שכבר לא נועצים בי מבטים מוזרים (היה לי eh-250, שדי דומות מבחינה חיצונית ל-497, אבל הן סגורות).

בכל מקרה - במחיר הזה לא נראה לי שיש אוזניות טובות יותר (אולי ה-PX100, אבל הן פתוחות), במיוחד כשהמחיר בארץ כל-כך קרוב (ולפעמים יותר זול) לעומת המחיר בחו"ל.

פורסם

בשביל מה לדבר כל כך אם אפשר לשמוע את ה CX300 באל-אורו מחשבים, ככה לפחות כתוב כשחיפסתי בגוגל !

הבנתי שהן מגיעות עם 3 סטים של גומיות להחלפה עבור אוזניים קטנות בינוניות וגדולות. :jump:

פורסם

הם זהות חוץ מהחיבור של קריאטיב יותר מעודן וגם מוזהב...

פורסם

ניסיתי את ה Cx300 אחרי burn in של בערך 3 ימים רצוף ...

ה Px100 עדיין לוקחות בסאונד ...

פורסם

ברור שהן יקחו בסאונד, אין בכלל מה להשוות בין הPX100 לCX300 ההגדשה ב300 היא יותר על האטימה ואילו ב100 היא יותר על הסאונד והפתיחות של האוזניה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים