עבור לתוכן

איזה לוח יותר עדיף ?!?!

Featured Replies

פורסם

שני לוחות של asus אחד p4s800d

http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=80006&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3&aff=Zap

והשני..P4R800-VM

http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=80005&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3&aff=Zap#

מה מהם עדיף יש לי מעבד 1500 אינטל לא מחפש משהו יותר מידיי אני יכול לקנות את שתייהם ב 300 רק לא יודע איזה מהם יותר מוצלח

בתודה לעונים!!

פורסם

מה המפרט המלא של המחשב?

הלוח ASUS P4S800D SiS®655FX טוב יותר למרות שזול יותר, כי יש לו יותר חיבור USB,יש חיבורי SATA,ולפי הטבלה טוב יותר לאוברקלוקינג

אבל בלוח ASUS P4R800-VM ATI RADEON 9100 IGP יש כרטיס מסך מובנה, חלש מאוד ולוקח עד 128 MB זיכרון מהמחשב, אבל אם יש לך, כרטיס מסך הרבה יותר חלש מאשר בלוח ו וזיכרון 512 ויותר אז אולי עדיף לקחת את הלוח הזה.

פורסם
  • מחבר

בוא אני יגיד לך מה היה ל י

היה לי לוח אם מסריח שאני אפילו לא יודע איזה דגם הוא וזיכרות 256 +128 sdram עכשיו אני נתקע עם הזיכרונות שלי אבל חייב לעבור ל rdram

אז לבינתיים אין זיכרון אבל אני חושב על 256 לא יותר מזה כרטיס מסך גי פורס 2 (מצטער שביעסתי במפרט החלש הזה)

פורסם

התמונה ברורה, דרך אגב יש לי מחשב בערך באותה הרמה ;)

מה התקציב המקסימלי שאתה מוכן להשקיע? ואיזה דיסק קשיח ו ספק יש לך? תמונה של הלוח הישן או הספק היתה עוזרת.- בלוח שאתה רוצה לקנות יש חיבור 4 פינים, ולא בטוח שלספק יש את החיבור הזה. אם אין אז צריך לקנות ספק אחר\או מתאםׁ ({ישנו מתאם 20->24 פינים ן 8->4 פינים} שעולה 55 ש"ח )

לגבי 256 MB זה המינימום לווינדוס XP, כדי שיעבוד חלק, אז כרטיס מסך שיקח זיכרון זו לא אופציה במקרה זה , אבל הכרטיס מסך בלוח יותר חזק , אז היתי משקיע בעוד סטיק של 256MB (ביחד 512) או סטיק אחד של 512 MB , ובכך מעלה מאוד את הרמה של מערכת:גם יותר זיכרון וגם כרטיס מסך יותר טוב עם זיכרון יותר מהיר .

512 MB יעלו בערך 270 ש"ח ולוח 300 (כמו שאמרת) ביחד 570ש"ח

אפשר לקנות גם MB256+128MB זה יהיה זול יותר ב 55 ש"ח ( ביחד 515ש"ח)אבל ממש לא משתלם וממש בול על דרשיות המינימום

פורסם
  • מחבר

בקשר לספק יש לי את החיבור של ה-4 פינים...זה ספק דיי חדש אבל ג'נארי 400 וואט.

יש לי דיסק קשיח של wd 40 ג'יגה 5400...ישן לאללה אבל זה מה יש בינתיים.

בתחלס אני לא רוצה להשקיע עכשיו יותר מידי כי אני גם חייל אז אין לי מה לעשות עם מחשב ב-3 שנים הבאות

המינימום של המינימום יכול לספק אותי כרגע

אז מה ההמלצה שלך?

וררך אגב...כמו שאני הבנתי שני הלוחות הם "דואל" לפי מה שאני יודע אני אשים זיכרון 256 וזה יכפיל לי ככה שיהיה לי 512 או שאני טועה?! תקן אותי אם כן...

אז מה אתה ממליץ לקנות?

פורסם

המנימום כסף יהיה במקרה של:

לקנות256MB 400MHZוהלוח בלי כרטיס מסך ביחד 440 ש"ח בערך {מה שאתה רצית מההתחלה}---במקרה זה המחשב יהיה קצת יותר מהיר מפני שהזיכרון יותר מהיר והלוח קצת יותר טוב

אבל מה שאני ממליץ:

לקנות שני סטיקים זהים של 256MB 400 MHZ כל אחד (ביחד 512 MB) והלוח עם כרטיס מסך ביחד 570ש"ח בערך--- שיפור משמעותי מהאפשרות הראשונה, כמות כפולה של זכרון מהיר יותר ,ב - DUAL CHANNEL, כרטיס מסך חזק הרבה יותר עם זיכרון מהיר יותר.

הספק אמור להחזיק, כי אין תוספת צריכת חשמל גדולה(זיכרון לוקח ממש מעט מאוד חשמל)

בננוגע שאלתך על הDUAL CHANNEL זה אומר שאם שמים שני סטיקים זהים שכל אחד 256למשל (במקום אחד של 512) אז הם יעבדו ברוחב פס כפול, מה שיביא לשיפור ביצועי מערכת, בעיקר במערכת INTEL

זה לא קשור לכמות הזכרון אלא רק לרוחב פס, כמות הזכרון לא תשתנה כמובן. אם אתה מעוניין לקרוא עוד על כך יש המון חומר בפורום.

פורסם
  • מחבר

בוא נדבר עכשיו בתחלס...

הכרטיס המובנה הוא יותר טוב מהג'יפורס שיש לי? ואם כן אז בכמה?

ועוד משהו...אותו אחד שמוכר לי את הלוח אם עם הכרטיס המובנה אמר שאם אני אביא לי אז שני הזכרונות שיש לי 256+128 אסדיראם 133 ואוסיף עוד 50 ש"ח הוא יביא לי זיכרון אחד של 256 MHz 400 של חברה "xeon" לא שמעתי עליה בחיים!

אתה חושב שכדאי? ככה אני יוצא עם נזק של 350 ש"ח

פורסם

הכרטיס המובנה הוא הרבה יותר טוב. לפי האתר:

http://www.beyond3d.com/previews/ati/rs300/

הוא בערך FX5200

כלומר הוא טוב פי 2 ואפילו יותר

מה שאני ממליץ:

לגבי המוכר. קנה לפי מה שהוא הציע, וקנה עוד סטיק 256 זהה לאותו האחד (כך שביחד 512) ואת הלוח עם הכרטיס מסך המובנה

כל זה יעלה :50+300+~140=490ש"ח

גם אני לא שמעתי על החברה הזו , אבל במחיר כזה(50ש"ח) אי אפשר לסרב

אם המחשב הוא לא למשחקים, אז אין טעם בכרטיס מסך יותר חזק, ואז קנה לוח-אם בלי הכרטיס מסך המובנה, ו256 MB שהמוכר הציע.וביחד זה 350ש"ח כמו שאמרת.

ההבדל בין שתי האופציות הוא 140ש"ח

פורסם

יותר סביר לדעתי שהזכרונות הן של Ceon

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים