עבור לתוכן

בעיות פיתאומיות ב O.C ל GTO2

Featured Replies

פורסם

בצעתי O.C לכרטיס ל X850XTPE כלומר הצלחתי להעלות ליבה ל 540 ( אי אפשר יותר ) זכרונות ל 615 ( כנ"ל ).

הכל עבד יפה כמה ימים,אתמול נסיתי לראות סתם סרט במחשב ועוד בהתחלה המסך נכנס למצב של Standby כשבצעתי Reset למחשב בעלייה של ה ATI TRAY TOOLS קבלתי מסך כחול.

רציתי לשאול מדוע זה קורה ? הלא צפייה בסרט לא אומרה כלל להשפיע על הכרטיס הרי לא מדובר כלל באפליקציית 3D .

רק לאחר שהורדתי את הזיכרונות ל610 זה נרגע השאלה לכמה זמן ? :nixweiss:

פורסם

בצעתי O.C לכרטיס ל X850XTPE כלומר הצלחתי להעלות ליבה ל 540 ( אי אפשר יותר ) זכרונות ל 615 ( כנ"ל ).

הכל עבד יפה כמה ימים,אתמול נסיתי לראות סתם סרט במחשב ועוד בהתחלה המסך נכנס למצב של Standby כשבצעתי Reset למחשב בעלייה של ה ATI TRAY TOOLS קבלתי מסך כחול.

רציתי לשאול מדוע זה קורה ? הלא צפייה בסרט לא אומרה כלל להשפיע על הכרטיס הרי לא מדובר כלל באפליקציית 3D .

רק לאחר שהורדתי את הזיכרונות ל610 זה נרגע השאלה לכמה זמן ? :nixweiss:

תפסיק לראות סרטים כחולים והכל יהיה טוב :smile1:

חחח סתם...מה הטמפ' ? כנראה הגזמת בOC...בדקת ארטיפקטים

פורסם
  • מחבר
תפסיק לראות סרטים כחולים והכל יהיה טוב
:lol: :lol: :lol: :lol:

טמפ' במנוחה 32-33 מעלות במאמץ 52 מעלות במהלך הסרט ראיתי שהטמפ' כלל לא משתנה 32 מעלות.

אין ארטיפקטים...משחקים רצים חלק ללא בעיות או תקיעות.

השאלה למה זה קרה לאחר מס' ימים שכל היה נראה דיי יציב ותקין ?

פורסם

למה אתה מעלה את הזיכרונות למעל 600 זה מיותר ממש מיותר אתה כל כך רוצה להגיע ל-7000 אוו אני לא יודע למה אבל בדרך אתה לא שם לב מה קורה לכרטיס וזה חבל .

אני עים 520 בליבה 570 בזיכרונות הכל רץ חלק.

פורסם
  • מחבר

אם אני בודק טמפ' בכרטיס והכל בסדר למה לא לנסות לעלות עוד קצת את ה O.C ,אני כמובן לא רוצה לפגוע בכרטיס אבל אם הטמפ' שלו בסדר מה יכול לדפוק אותו ?

פשוט ה GTO2 ידוע ביכולות O.C טובות מאוד וחבל לא לנצל אותן.

לא משנה אני אשאר עם מה שיש :xyxthumbs:

פורסם

..

פורסם

אצלי הוא יציב על:

540-ליבה

620-זכרונות

והטמפ' נמוכה מאוד 32-מנוחה 49-מאמץ והכל בקירור סטוק!!

אני עדיין יכול להמשיך...

יש לך את הקירור של זלמן?

הוא מגיע עם קירור לזכרונות אם אני לא טועה...אז איך הוא מגביל אותך?

פורסם

..

פורסם

כן הוא תמיד על 100%,אבל עדיין לא שומעים אותו בכלל

פורסם

eyal00 עים המאורר (סטוק) תמיד על 100% אין מצב שהוא שקט היה לי אותו ואני יכול להגיד לך שהוא רועש על 100% .

פורסם

אני אומר לך בקושי אני שומע אותו...

פורסם
  • מחבר

אצלי הוא יציב על:

540-ליבה

620-זכרונות

והטמפ' נמוכה מאוד 32-מנוחה 49-מאמץ והכל בקירור סטוק!!

אני עדיין יכול להמשיך...

יש לך את הקירור של זלמן?

הוא מגיע עם קירור לזכרונות אם אני לא טועה...אז איך הוא מגביל אותך?

אין תמיד קשר בין הקירור לבין היכולת ב O.C נפלתי על כרטיס פחות איכותי ולכן אני לא יכול להמשיך ב O.C .

ל O.C הזה הגעתי גם עם קירור הסטוק שהיה לי אך הטמפ' שהכרטיס היה מגיע היו יחסית גבוהות.

אתה עם קירור הסטוק שלך מגיע לזלמן שלי :screwy: היכן המחשב שלך יושב ? בתוך מקפיא :lol:

פורסם

..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים