פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מישהו מוכן להסביר לי על מה ללחוץ כדי להוריד??? יורד למטה לוחץ על FREE , מחכה 30 שניות אתה כותב את הקוד ואז לוחץ START DOWNLOAD.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר כל מי שנהנה - תבלוהמוזיקה באמת התאימה מצויין בפוקס - צילמנו את זה בלי סאונד, והרעיון של השיר היה בכלל של החבר השרוףמי שחושב שזה נורא מסוכן - כן קצת...אבל לא קרה לו כלום (קצת שיערות שרופות)שמעו - המון אנשים אמרו לי שזה מבוים - ואני לא יכול להוכיח שזה לא - אבל תצתרכו לסמוך עלי שזה אותנטיהקט עם הגרביים הרבה אמרו לי - זה פשוט כי הוא לובש גרביים שונות - לא ניחן בחוש אופנה מפותחוזה שהביא 40 פרטים קטנים לא הגיוניים - אתה לא רואה את שרלוק הולמס ממטרמה אני אגיד לך - יש לך אבחנה של פנתר - אבל הסרטון אמיתיזה הגרביים שלו, ככה הוא ישן תמיד, זה צולם לפני חודשיים שלושה - אני לא זוכר אם היה קר או חם, אבל בבית לא היה קר...(אני מרחם אליך עם ממש קר בבית שלך בחורף)נ.ב.לכל הדואגיםהיה חבר כבאי שלא רואים בצילוםוהיה אחלה מכות אחרי זההוא קיבל את זה ברוח טובההמשך ערב מהנה לכולם
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר תבטל את כל התוכנות הורדה שיש לך לפני שאתה מוריד מהאתר הזה ותשתמש באוטומטי של ווידוס
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר זה אתה צריך לדעת - תוכנה שלך - תמצא איפה עושים disableזה בטח קליק ימני על הtray icon
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים שיייטטטטט מחקתי את התוכנה הזאת עכשיו הבעיה היא שהתוכנה של הוינדוס עכשיו לא מורידה לי כלום אבל כלוםם ניסיתי להוריד איסיקיו מהאתר של האיסי וקובץ מהאתר של נענע התוכנה לא נפתחת מה לעשות?!?
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים link=topic=171415.msg1461304#msg1461304 date=1142421351]DAVIDD , זה סתם סרט קצר ,טיפשי ומבויים לא שווה להוריד אותו עכשיו אני כבר לא יכול להוריד כלום.. נדפקה לי התוכנה של הדפדפן היא נפתחת אני עושה שמור והיא לא מורידה נסגרת מישהו יודע איך אני מסדר אותה?? מחקתי את התוכנה שהייתי לי מקודם וחשבתי שככה זה יעבוד הקטע עעכשיו הוא לא הסרטון אלא בכלל הורדות :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.