עבור לתוכן

מבחן ביצועים ל Barton XP 3000+ (לא לקחת ברצינות)

Featured Replies

פורסם

בפעם הבאה עשה את זה דרך הוסף קישור כי הכתובת מחולקת...

פורסם
  • מחבר

תוקן, בד"כ אני שם לב לשטויות האילו ;D

פורסם

חחחח אדיר!

הם עשו בנצ'מרק על Photoshop Image Forgery LOL

As you can see, the P4 is much better suited for this task. It finishes the playback a full 3 seconds faster than the poor 2970+ that really can't keep up.
Amazingly, the old P3 core manages to put its competitors to shame !! The WinACE archive generated on the 1.13 P3 is a full 9 Kb (or KB, we're not too sure) smaller, resulting in no less than a 0.2% better file compression, which certainly is nothing to sneeze at ! The Pentium 4 and Atlhon XP perform on par.

:lol: :lol:

פורסם

כל כך נכון וכל כך מצחיק... וזו לא רק ירידה על טום, זו ירידה על כולנו, האנשים שמסתכלים על הגרפים האלה בפנים רציניות, מסיקים מסקנות ואז רצים לקנות את מה שנראה לנו יותר טוב ומתווכחים על זה שעות בפורומים...

מישהו ראה כבר את ההבדלים בביצועים בין nero 5.5.9.6 ל- 5.5.9.9? אני לא יכול לחכות...

פורסם

זה ירידה רק על טום, הוא זייף ביקורת שלמה על מעבד P4 3.6.

פורסם

לא בהכרח... כל ההשוואות הקטנוניות האלה על חצי פריים לשניה שכולנו חיים לפיהן... אני לוקח את השטות הזאת כסטירה רצינית שאומרת "תתעורר" (לא שאני הולך להפסיק לעסוק בתחום...)

פורסם

לא בהכרח... כל ההשוואות הקטנוניות האלה על חצי פריים לשניה שכולנו חיים לפיהן... אני לוקח את השטות הזאת כסטירה רצינית שאומרת "תתעורר" (לא שאני הולך להפסיק לעסוק בתחום...)

מה לא בהכרח !?

אתה ראית את העיצוב של האתר ? את הלוגו ? את דף ההסבר בסוף האתר המזויף ?! הכל פה סאטירה על האתר של טום, ועל הכותבים של האתר, שרודפים אחרי עוד ועוד סקופים, ומשאירים מאחור לפעמים את היושר העיתונאי שלהם (ראה תצלום מזויף של הפנטיום 4 ה"חדש").

בין השאר הוא גם פונה לאותם אנשים שלקחו ברצינות את הבנצ'מרקים של כווץ ה Winace ואת זמן הניגון של DVD :) . אנשים לוקחים באמת יותר מדי ברצינות את ההפרשים המיני-משמעותיים האלה, ועושים מהם עניין !

פורסם

:lol: :lol: :lol:

כבר הרבה זמן לא צחקתי ככה.

פורסם

מה לא בהכרח !?

אתה ראית את העיצוב של האתר ? את הלוגו ? את דף ההסבר בסוף האתר המזויף ?! הכל פה סאטירה על האתר של טום, ועל הכותבים של האתר, שרודפים אחרי עוד ועוד סקופים, ומשאירים מאחור לפעמים את היושר העיתונאי שלהם (ראה תצלום מזויף של הפנטיום 4 ה"חדש").

בין השאר הוא גם פונה לאותם אנשים שלקחו ברצינות את הבנצ'מרקים של כווץ ה Winace ואת זמן הניגון של DVD :) . אנשים לוקחים באמת יותר מדי ברצינות את ההפרשים המיני-משמעותיים האלה, ועושים מהם עניין !

וזה בדיוק מה שאני טוען...

פורסם

אני שנים אומר שהפרים וחצי שגורם לחבר'ה כאן להסיק שהלוח יותר טוב, זה פשוט טמטום. אין לי מילה אחרת, טמטום.

פורסם

אגב זה Barton (שם אנגלי די נפוץ) ולא Bartoon.

Prog.

פורסם
  • מחבר

אגב זה Barton (שם אנגלי די נפוץ) ולא Bartoon.

Prog.

איות באנגלית אף פעם לא היה הצד החזק שלי :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים