פורסם 2006 במרץ 1319 שנים זה כמו לשאול : האם כדי לנסוע במהירות של 200 קמ"ש בירידות של מממ.... חמת גדר או לנסוע ב150 קמ"ש נגד כיון התנועה ב.... כביש החוף לא רואה הבדל זה אותה הגברת בשינוי אדרת .. זה כמו האם כדי לי לעשן נובלס לייט { פויה } או לעשן L&M לייט { מצוין} שניהם הרי יגרמו לך בסוף למספר חורים בריאה ובכיס וזה טיפ ממעשן.. למרות שאני מעשן
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים בסיגריה יש יותר רעלים והיא הרבה יותר זמינהסיגר לעומת זאת יוצר עשן יותר מלוכלך אך פחות רעיל כי אין לו פילטר והוא פחות זמיןלעשן זה לא טוב *מאזניים* חיים פעם אחתלך תעשה כושר - ממכר באותה מידה ויותר בריא
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים סיגר = 5-10 סיגריות שלוקחים לריאותההשפעה על שאר הגוף היא זהה(ציפורנים/ שיניים/ עור)
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אתה יכול לעשן 10 שנים סיגריות ואז להדרס ... חחח באותה מידה אתה יכול לעשות כושר ואז הגוף שלך מתאמץ יותר מידי ואתה מת מסקנה : אל תנסה לחיות .. זרום ..
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים סיגר לא לוקחים לריאות בכלל , אז מן הסתם הוא פחות מזיק לריאות מסיגריה , לעומת זאת בשימוש קבוע הוא יכול לגרום לסרטן בחלל הפה
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים כמו שאמרו קודם סיגר לא לוקחים לראות אז הוא יעשה סרטן באזור הפה בעיקר באזור הלחיים.סיגריה לוקחים לריאות ונראה לי שבסופו של דבר היא יותר מזיקה כי אנשים מתמכרים לזה ומעשנים יותר מ-10 סיגריות ביום (הקיצוניים מגיעים ל-2 קופסאות ואף יותר).
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אותו חור בכיס ובריאות ומה התשובה הדבילית הזאת סיגר לא לוקחים לריאות טמבל הוא יכול לגרום לסרטן ולצרות אחרות לא עלינו וגם גורם לך להסריח ואת הסביבה שלך למשך כמה שעות ואם מהסיגר הזול של החמש שקל "דשא עטוף בנייר טואלט" רק אלוהים יודע מה דחפו בו ובודאי הוא סופר מסריח הרוב פה עוד חלביים אבל מי שעשה מחסומים הרבה לפני ההתנתקות באזור כיסופים יודע מאיפה באים כול הסיגרים הזולים האלו ואגב גם נרגילה מסוכנת לא פחות . ואילו סיגריות הערבושים מכניסים לארץ { Welcome- המגעילות הינו מתערבים מי גומר סיגריה עד הפילטר -מעולם אף אחד לא הצליח כולם הלכו לחוג"ד באו על השאיפה הראשונה } וטעות לחשוב שאם תוסיף חלב לנרגילה תתמסטל -טעות בחלב הצפיפות של החלב { החומר בחלב סיליקון ושאר רעלים } אתה מתאמץ יותר לשאוף מהצינור וזה רק עושה לך כאב ראש קל וממש לא ממסטל תנסה וודקה או אלכוהול רפואי =לא מומלץ מאוד מגעיל 8) הכי טוב זה לא לעשן ואני אומר את זה למרות שאני קטר קטן
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים דוגרי Ganja הכי טוב (חחחח הכינוי שלי גם בכל משחקי הרשת בעיקר CALL OF DUTY )עד כמה זה מזיק לעשן 4-5 סיגריום ביום של LM לייט אם זה משנה ...מה סיגריה באמת גורמת לסרטן כאילו יש סיכוי גבוהה ...?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים רק מלבורו אדום בשבילי.שמתי לב שאני מעשן פשוט המון בזמן האחרון...מקווה שעוד לא הספקתי להתמכרמה הכוונה סיגר לא שואפים לריאות?חבר שלי סיפר שהוא עישן סיגר, אבל הוא לא הזכיר שום דבר על לא להכניס לריאות.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אז חבר שלך לא יודע לעשן סיגר.סיגר זה לא סיגריהאתה לא אמור לשאוף אתה אמור לעשות ואקום עם הפה וככה זה מושך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.