פורסם 2006 במרץ 1319 שנים 1 מה זה נותן ?יכולת מיקוד על האובייקט טובה יותר ומדוייקת יותר.2 מתי משתמשים בזה ?מתי שנוח לך.לרוב במקרה ובתנאי חושך הפוקוס האוטומטי של המצלמה לא מתפקס כראוי אפשר ומומלץ בצורה ידנית לקבוע את מרחק המצולם מהמצלמה.3 אפשר גם בצילומי מאקרו ?כמובן ואף מומלץ.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים שים לב שגם במצלמות דיגיטליות קומפקטיות יש סוג של פוקוס ידני.זה לא אותו הדבר, וזה לא מביא את אותן תוצאות, וזה רחוק מלהיות נוח, אבל זה קיים וזה אחד הדברים הכי שימושיים במצלמה, אפילו בגרסה של המצלמות הקומפטיות.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים עוד לא נתקלתי בקומפקטית עם פוקוס ידני נורמלי. לדעתי הוא על הפנים בכולן, וראוי לשימוש רק במצבים שבהם ה-AF הפך לחסר תועלת בגלל תאורה חלשה במיוחד.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים דווקא הפוקוס בקנון שלי ובקודמת שלי היו מצויינים ומאד נוחים.לדעתי זה עניין של ניסיון בשימוש בו.ברור שזה לא משתווה לפוקוס ב-DSLR אבל זה מה יש.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים לי יש S9000,איך הפוקוס הידני במצלמה הזאת ?גם לי יש S9000 והMF שלה ( הפוקוס הידני ) ממש נוח מכיוון שהשימוש בו הוא ע"י הטבעת הקטנה שיש מאחורי טבעת הזום (:
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים סוף סוף אני יודע מה השימוש של הטבעת הזאת.אגב איך אני בדיוק משתמש ב-MF ? שם את האופציה הזאת ומשחק עם הטבעת ?
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים בצד שמאל של המצלמה יש לך חוגה קטנה, בין הכפתור של הinfo לבין הכפתור של הפרח ( המאקרו ), תזיז אותה מAF ל MF ואז תתחיל לשחק עם הפוקוס הידני.כמו כן יש לך את הכפתור שבאמצע החוגה שמייעוד למקרה שאתה משתמש בMF ואין לך זמן / אין לך כוח / מסיבה כלשהי אתה צריך להשתמש בAF ואז המצלמה מתפקסת אוטומטית פעם אחת...
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים או קיי תודה אבל לא הבנתי למה הכפתור באמצע ומה ז"א מתפקסת אוטומטית פעם אחת ?
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים עוד לא נתקלתי בקומפקטית עם פוקוס ידני נורמלי. לדעתי הוא על הפנים בכולן, וראוי לשימוש רק במצבים שבהם ה-AF הפך לחסר תועלת בגלל תאורה חלשה במיוחד.מחזק
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים עוד שימוש יעיל ב-MF במצלמת P&S הוא כשאתה בגן חיות והמצלמה מתפקסת על הגדר של הכלוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.