עבור לתוכן

4 שעות מי חמצן עם צבע

Featured Replies

פורסם

אהלן חג שמח אנשים..

אתמול צבעתי את השיער עם בקבוק של 9% מי חמצן.. בלונדר ועוד איזה משהו קניתי של וולה ערבבתי הכל ועשיתי 4 הברות במשך 4 שעות..

לאחר מיכן הרגשתי כאילו מישהו הצמיד לי מנגל לראש.. וגם יצא לי צבע לא הכי בהיר רציתי פלטינה ויצא לי טיפה ג'ינג'י..

אם מישהו פה מבין בזה.. יש מצב שיש לי כוויות על הקרקפת זה מדאיג אותי .. תודה מראש

פורסם

עיצה שלי:

תעשה קרחת ותחכה שייגדל לך שיער נורמלי.

ועוד משהו,אל תתקרב לחימצונים האלה. (בחיים לא צבעתי את השיער שלי ובחיים אני לא אצבע).

פורסם

חח זה ידוע ההרגשת צריבה הזאת בקרקפת שמחמצנים..ושלא נדבר על התחושת גירוד..(זכרונות..)..

אין לך שום כויה או משהו אין לך מה לדאוג..

ובשביל לעשות פלטין אתה צריך לערבב את זה עם אפור או משהו כזה וגם לחכות די הרבה זמן...

פורסם

יא חתיכת קמצן! ;) לך תעשה אצל ספר ואם אין לך כסף לזה אל תעשה וזהו! כמו שאבא שלי עכשיו ירצה לסדר את הצנרת בבית במקום להזמין בעל מקצוע...

לא חבל על הראש שלך? חבר שלי פעם על הקמצנות הזאת אכל אותה וגילחו לו את הראש בסוף ונהיה לו איזה משהו בקרקפת לא זוכר...

קיצר לך לספר פעם הבאה. :yelclap::xyxthumbs:

יום טוב. :xyxthumbs:

פורסם

אל תדאג כוויה זה לא יעשה לך..

פורסם

באמת, תלך לספר מקצועי שיודע לעשות את הדברים האלה. חימצנת פעם את הראש שלך? לא נראה לי שיש לך נסיון קודם בחמצון, ולפי דעתי היית צריך לפחות ללכת לספר בפעמים הראשונות.

ד.א. אני אף פעם לא חימצנתי את הראש שלי, וג'ינג'י זה צבע יפה תישאר איתו.

פורסם

לפותח התרד אתה מודע לזה שאם הייתה נשאר עם זה טיפה יותר ממה שצריך הייתה לך עכשיו נשירה "קלה"...??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים